main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

FanForce Finlandin Farscape

Discussion in 'Finland' started by ISD_Devastator, Jan 27, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Mr_Farenheit

  Mr_Farenheit Jedi Youngling

  Registered:
  Feb 18, 2002
  Niinpä. Pistää ketuttamaan!! :(

  Muuten oli kyllä viime jakso hyvä.
   
 2. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Jos se oli se jakso, missä Crichton oli taas Maassa, mutta nyt avaruusystäviensä kanssa, niin hekottelin aikalailla, kun sen aikoinaan näin. Varsinkin Scorpius paitansa kanssa. Hah!

  Mutta on se todella outoa, että ne harvat ja valitut ohjelmat joita suostun katsomaan, jäävät aina jonkun ihan muun jyräämäksi. Urheilukisojen tai jonkun muun tylsän. Oskugaala ei kuitenkaan ole kaikkine onnettomine kiitospuheineen laisinkaan niin mielenkiintoista katsottavaa kuin Farscape.

  Pöyristyttävää toimintaa. :mad:
  Oletan, että olemme kaikki edes vähän samaa mieltä.
   
 3. NorthChaos

  NorthChaos Jedi Youngling

  Registered:
  Aug 16, 2000
  Ei, nyt oli vuorossa 'Crackers Don't Matter', eli se jakso jossa on viidet 'hullaannuttavat' pulsarit, yksi ärsyttävä alien (silmät niin pöllitty B5n Varjoilta!), ja sekoilua koko rahan edestä.

  Ja Scorpius havajilais-paidassa. :)
   
 4. NorthChaos

  NorthChaos Jedi Youngling

  Registered:
  Aug 16, 2000
  Jos se oli se jakso, missä Crichton oli taas Maassa, mutta nyt avaruusystäviensä kanssa

  Eihän tässä ole kuin 10 jaksoa, ja sitten pääsee näkemään 'Won't Get Fooled Again'.
   
 5. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Eilen sain lainaan, vihdoinkin, Farscapen neloskauden ekan boksin, ja luonnollisesti ne on nyt jo katsottu. Onneksi seuraava ilmestyy jo ylihuomenna (maanantai 070403) :D
  Kuulemieni huhujen mukaan kaudet 2 & 3 ovat kerrassaan loistavia (niin muuten ovatkin!), mutta kausi 4 on niistä alamäkeä (en voi vielä kommentoida näillä tiedoilla).
   
 6. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Farscape....mitäs sanois,muuta kun että on kyllä *****TIN hieno sarja!Oli aikakin saada kunnon scifiä töllöön,vaikka onhan tuo jo ensimmäisen kauden kerenny mennä(Piti tulla heti rekityröityä kehumaan)Siis tässä on kaikki kohdallaan;hahmot(kauniit naiset)juonet,komiikka,alienit,alukset,planeetat..listaa voisi jatkaa loputtomiin!Ja DVD:hän en noita osta,en vielä!Odotan että sarja näytetään kokonaan subilla ja sitten ryntään liittämään se DVD kokoelmaani!
   
 7. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Eilen vastaanotin (lainaan) neloskauden kakkosboksin, ja voin muuten julistaa, että jos aiot odottaa vielä vuoden tai pari ennen kuin alat näitä ihania laatikoita ostella.. Olet liian myöhään liikenteessä.
  Keräile pikkuhiljaa, niin se hintakaan ei iske niin kamalasti (laskettiin aiemmin, että koko sarja on noin 900?)...

  Tuossa pari päivää sitten tulleessa jaksossa oli taas sellainen tylsä "oikeussali"-jakso. Miksi sellaisia pitää tunkea joka sarjaan?! :mad:
  Ei ketään VOI kiinnostaa niin paljoa. Turhanpuoleista täytesoopaa, Juonijaksot (erityisesti ne moniosaiset) ovat Farscapen suola, sokeri ja valkosipuli!
   
 8. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Totta puhut!Muuna kuin täytepalana ei viimekertaista jaksoa voinut pitää ja tuskin sitä on muuna tehtykään.Aijaijai..karamba..vielä mentiin selittämään jotain aivan turhaa asiaa,joka on muka tapahtunu kun D'Argo ja Crichton on roikkunu siellä avaruuden tyhjiössä.Miten tuokin siinä kerkesi tapahtua??

  Mitä DVD:hin tulee,niin kai minä voin jo sen ensimmäisen kauden boksin ostaa!
   
 9. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Haha,että oli taas hyvät Farscapet!
  Oli varmaan näyttelijöillä(kin)hauskaa! [face_laugh]
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Iltavuoro estää huomattavasti Farscapen katselua. Ja ykköskausikin myydään viitenä boksina, kuten kolme seuraavaakin kautta. Kaksi levyä per boksi ja 4-5 jaksoa per laatikko. On siinä sitten kaikenlaisia näyttelijöiden haastatteluja, biografioita, yms kivaa. Nelosen ekassa lootassa oli "the story so Farscape" ja tokassa hulvaton "Farscape swearing" :D
  Frell! Yotz! [face_laugh]

  Tekstit niistä vaan puuttuu, se on harmittavaa, kun joidenkin mörköjen puheesta ei saa kovinkaan selvää, ja jää vain arvailujen varaan, mitä se sanoo...
  Esimerkkinä ekan kauden alkujakso, jossa ne ihmeötöt kaappaavat Rygelin ja sen viereisessä vankisellissä on semmonen ihme öhkömönkiäinen.
   
 11. SamiS

  SamiS Jedi Master star 4

  Registered:
  Aug 7, 2001
  Olenpahan minäkin viime aikoina alkanut kyseistä sarjaa katselemaan, ja hyvähän se on

  eiks se tullut canaliltakin pari vuotta sitten?

  edit:tekstityksestä sen verran että nykyään ktson useimmat DVD:t ilman suomalaista tekstitystä vaikka sellainen olisikin, koska silloin eivät käännösvirheet ym. harmita.
   
 12. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Niinkuin esim.Jar Jarin puheen suomennokset?
   
 13. SamiS

  SamiS Jedi Master star 4

  Registered:
  Aug 7, 2001
  esimerkiksi ne...yleensäkin sci-fiä kukaan ei osaa kääntää

  toisaalta olen katsonut muutamaa sarjaa netistä ladattuna, joten tekstittömyyteen on jo tottunut
   
 14. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Farscape on loistava sarja, mihinkään en ole jäänyt niin koukkuun. En edes Babyloniin, jota aikanaan jaksoin katsoa 5 jaksoa.
  Kaverini alkoi "kouluttaa" minua näyttämällä kolmoskaudelta yhden jakson, joka ei oikeastaan spoilannut, kun se ei ollut kunnon juonijakso (Budong). Tuloksena jouduin sittemmin lainaamaan kaikki dvd-boksit heti kun olin saanut soittimen ostettua...
  Hetkeäkään en ole katunut.
   
 15. Juvlek

  Juvlek Jedi Youngling

  Registered:
  Jan 20, 2003
  No niin, herätelläänpäs taas tätäkin threadia...

  Sarjassa on nyt menossa tuollainen kolmiosainen tarina (Prinsessa); Crichtonin piti mennä naimisiin välttääkseen Scorpiuksen käsittelyn, ja joutunut siinä ohessa sellaiseen rääkkiin että homma alkaa muistuttaa lähinnä tragikoomista. Johnia on tähän mennessä ammuttu, kaasutettu ja muuten vain piesty, sen lisäksi äijäraukka kävi killumassa avaruudessa ilman minkäänlaista suojapukua ja nyt viime jakson lopuksi hänet kivetettiin patsaaksi. Huhhuijaa!

  Toisaalla Zhaan ja Moya (+ pilotti tietenkin) kohtasivat leviatanien tekijän, joka päätti käskeä Moyan kuolettamaan itsensä. Melkein toivoisin homman onnistuvan, koskapa jos tuossa tilanteessa tulee ihmepelastuminen tyyliin "oops, tuli huono omatunto, enhän minä voikaan teitä tappaa", niin se on kyllä pienoinen tyylirikko.

  Noh, ensi jakso kaiken muuttaa voi (ja arvatenkin muuttaakin). ;)
   
 16. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Kiitos kun kerroit.
  En ole vielä nähnyt uusinta jaksoa videolta ja menit jo paljastamaan patsaaksimuuttumisen.(no sehän oli jo selvä asia viimeviikon jaksosta läht.)
  Ai että Moyan pitäisi tapattaa itsensä?No toivottavasti se ei sitä todella tee.
   
 17. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Älä luota kenenkään pysyvän hengissä, varsinkin kun sarja loppuu neloskauteen ja tekijät ovat myös tienneet sen. Pelonsekaisella innolla nelosen loppua odotellen. Ties vaikka Rygel söisi Johnin.
   
 18. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Hei älkään pelotelko!Sen tiedän ainakin,että Chrightonin ja Aeryn Sunin välille roimahtaa se vanha metka asia,mutta ei nyt kukaan menis ja kuolis.Kerran tuli jo säikähdettyä(jakso missä Chrighton luuli päässeensä takaisin maahan..meinasi tulla tippa linssiin sparkyn takia).

  Zaan kyllä kuolee varmasti,koska en ole nähnyt sen pärstää 4kauden postereissa mitä olen nähnyt...... :_|
   
 19. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  No nyt on katottu nauhalta uusin Farscape ja kyllähän se Chrighton joutui taas muutamaan pulmaan....mitä tehdään jos avaruusalus on räjähtämäisillää eikä ole avaruuspukua?No hypätään avaruuteen muutamasta riskistä välittämättä.
  Taas löytyi myös Star Wars viittauksia"Juuri samanlainen kuin Obi-Wanilla" ja patsaaksi kivettyminen voidaan kai myös laskea mukaan. :)
   
 20. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Ensiviikon jakso taitaa mennä nauhalle varastoon kun tulee vieraita ja ei kehtaa telkkariakaan silloin töllöttää. Mielenkiintoisia juonikuvioita on tuossa kolmiosaisessa tarinassa punottu. Oli jotenkin jännä nähdä se Moyan luojahahmo. Jotenkin B5-sarjan jutut tuli siitä mieleen. Samalla suru puseroon kun ei mitään B5-tapaista sarjaa ole saatu ruutuihin. Edes uudesta Galactikasta en usko mahdottomuuksia. Farscape on hyvää ja ollaan onnellisia että se näkyy Suomessa. Vaikkakin kanavalla jonka katsojamäärät on vähäiset ja lähetysajat liian myöhäiset.
   
 21. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Onneksi Subbari sentään näkyy kaapelilla, kun pelkällä digillä olisi Farscapen levinneisyys vieläkin olemattomampi. Kenties (pohtii tuokion) sub.tv nettiosoitteeseen voisi lähettää kohteliasta palautetta ja sivistyneesti ilmoittaa lievä harmistuneisuutensa Farscapen lähetysajankohdan kehnoudesta. Kunhan ei aiheuta Star Trek-efektiä, jossa raivohullut fanit uhkailivat telkkupäättäjiä -> ei ohjelmaa. Hölmöt.
   
 22. NorthChaos

  NorthChaos Jedi Youngling

  Registered:
  Aug 16, 2000
  Paras vaihtoehto olisi, että kerran viikossa uusinta aamupäivällä, vaikkapa ennen/jälkeen Conan O'Brienia.

  Chrictionin ja Scorpyn luutnantin kohtaus aluksessa oli aivan hulvaton. :)
   
 23. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Olipa taas päätöntä meisinkiä Farscapessa.
   
 24. Juvlek

  Juvlek Jedi Youngling

  Registered:
  Jan 20, 2003
  Heh... "päätöntä". Ehheh. Hee.

  Kröhöm. *ysk*

  Meno oli melkoista, myönnetään, mutta ah! niin masentavan perinteiset ihmepelastumiset hyppäsivät sittenkin kehiin. Olen kyllä kateellinen Crichtonille kun se pääsi pelehtimään sen nätin agenttitytön kanssa, ärk. Tosin kaiken sen epäonnen jälkeen John kieltämättä ansaitsi vähän kompensaatiota. Sellaista se on sankarin elämä, jyrkkiä ylä- ja alamäkiä ilman hengähdystaukoja.

  Ja on se kumma kun Crichton haaskasi taas tuhannen taalan paikan päästä Scorpystä eroon, tosin vaikutti siltä ettei tuo happo olisi välttämättä äijää tappanutkaan... Hmm.

  Niin, ja selvisi vihdoin mikä se putkilo Scorpiuksen päässä on: Jäähdytyssauva!

   
 25. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Coolant Rodit on jees.
  Liars, Guns & Money-trilogiaa odotellessa..
   
Thread Status:
Not open for further replies.