main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

FanForce Finlandin Farscape

Discussion in 'Finland' started by ISD_Devastator, Jan 27, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Although SCI FI Channel has chosen not to pick up a fifth season, The Jim Henson Company is in active development on a new Farscape film, an anime project and is currently discussing syndication of this highly acclaimed series. We are eager to move forward with the Farscape creative team in developing new projects that will resonate with our overwhelmingly loyal fan base."
  Jim Henson-kommenttia Farscapen lopettamiseen liittyen.
  Lähde: www.Farscape.com

  Mikäli ketään innostaa... Leffa :D Jatkoa :D LISÄÄ! :D
   
 2. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  No tuohan oli jännä uutinen! A New Hope, sanoisin.

  Muodossa tai toisessa, ei Farscapen hyvää ideaa saa jättää käyttämättä. Vielä enemmän kyllä harmittaa että Babylon5 on kuihtunut kokoon. Sekin kestäisi varmaan feature-filmin tapaisen rymistyksen.
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Animesta en ymmärrä enempää kuin sorsat pullan leipomisesta, mutta leffa kuulostaa erittäin kauniilta ajatukselta. Ja voivathan ne tehdä Farscape-the TV seriesiä vaikka jollekin muulle kanavalle. Eihän Sci-Fi ole ainoa, eihän? Tehkää se vaikka MTV3:lle, kunhan jatkatte! :_|

  [offtopic]Ja 'bylonia ekan kauden nähneenä (kakkosen dvd-boksi varmaan lainassa piakkoin) en voi olla varma, mutta luulisin, että kaikki kertomisen arvoinen olisi jo kerrottu itse sarjassa viiden vuoden aikana.[/offtopic]
  Vaan mistäs sen tietäisin.
   
 4. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  UPpia tällekin, tärkeää asiaa:

  "We endorse the We Want A [link=http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?scaper1]Fifth Season of Farscape Petition[/link] to Vivendi Universal; USA Networks, Sci-Fi Channel."

  Minä ainakin signasin tuon.
   
 5. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Eilisiltana Viimeiset neljä Farscape-episodia nähneenä en voi kun kiroilla ankarasti. Niin loistavat jaksot olivat lopettamassa tätä mahtavaa sarjaa (vikan jakson 5 viimeistä minuuttia oli kirjoitettu uusiksi jotta loppu olisi lopullisempi kuin alkuperäinen neloskauden loppu).
  Sairasta huumoria tekijöiltä, ja efektitkin näyttivät parantuneen parikin pykälää. Taisivat laittaa kaikki ylijääneet kolikkonsa CGI-efekteihin.

  Mukana oli sitten Farwell-lopetustunnelmista kertova pätkä. Koskettava. Ei tuollaista saisi tehdä. Lopettamista viime hetkellä siis. :mad:

  Toivottavasti joku Sci-Fi channelia viisaampi putiikki ostaa vähintään viidennnen kauden tai leffan tehtäväksi. Sitä odotellessa, dvd-kauppaan, heps.
   
 6. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  Faarskeip-mainostuksenne on uponnut minuun, ja kiinnostaisi nähdä sitä edes jonkin verran kokeeksi. En kuitenkaan meinaa löytää Farscape-DVDeitä mistään. Finnconissa näin niitä, mutta en ole nähnyt muualla sen jälkeen tai sitä ennen. Osaisiko joku sanoa paikan, mistä niitä löytyy helpoiten?
   
 7. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Jostain syystä niitä ei ole vuokralle tarjolla missään. Enkä usko että olisit tulossa [link=http://www.filmifriikki.fi]tännepäin[/link] vain noiden takia. Ja onhan niillä hintaa, sen takia itselläni ei vielä ole yhtään boksia. Vaan jos pääsen kaikista kursseistani läpi niin palkitsen itseni jollain jaksokokoelmalla.
   
 8. Mack_Starcrusher

  Mack_Starcrusher Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 12, 2003
  Tiedätkö muuten milloin farscape pallailee ohjelmistoon?
   
 9. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Valitettavasti en, mutta TÄMÄN tiedän!
  (sain noin vartti sitten mailin aiheesta)

  [link=http://www.watchfarscape.com/news/article.php?newsid=463]Save Farscape[/link]
  Minä ainakin olen signeerannut online-anomuksen aiheesta, ja tässä tulos:

  "Savefarscape.com is now free to confirm that the rumors swirling have their basis in fact. Farscape, cancelled last year by the SCI FI Channel, will return as a 4 hour mini-series. While we can't currently name the source of this information, please know that we wouldn't post this news without a trustworthy and solid source. Also, please note that the Jim Henson Company has made no official announcement as of yet.

  Take a bow Scapers, you did it. You saved Farscape and don't let anybody tell you differently. This is all yours. You kept the hope alive, you kept Farscape alive, until the people behind Farscape could get back to work on telling us the rest of the tale again.
  "

  [face_love]
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Tätä Pelit-fiin jorinat sanoivat Farscapen tv-aikataulusta:
  "Farscape jatkuu SubTV:llä 4.1.2004 - eli sunnuntaisin klo 20:00 heti Buffyn ja Angelin jälkeen."
   
 11. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Jaa, nyt subtv:ltä tuli mainos että Farscape alkaisikin vasta 11.1.04 ja aika on sama.
   
 12. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Ooooh, yritin selvittää tuota uudemmin tuota tietoa, koska muistin että sen piti alkaa joulukuussa. Taidanpa aloittaa taas töllön vahtaamisen :D
  Tintti, Farscape, Subtv! KATSO!
   
 13. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Onneksi alkaa tulemaan ihan järkevään kellonaikaan. On harmittaunut tuon Kummelinkin lähetysajat, kun aamusta pitää aikaisin nousta ja hyvät sarjat tulee nukkumisaikaan telkkarista.
  EP3 Spoileri puolella on mainintaa eräästä mahdollisesta Farscape-näyttelijän valinnasta tiettyyn sw-leffaan.
   
 14. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Kovasti porukka miettii onko väite totta vai ei. Sen verran kerkisin Farscapea seuraamaan, että kyseisen näyttelijän suoritus oli hyvä. Sinänsä pieni uutinen tämä on sillä pieni rooli sieltä napsahtaa.
   
 15. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  HILJAA! :mad:
  Vaikka olisi kuinka Kaunista, niin älkää, hyvät ystävät, kertoko tuommoisia!

  Milloinkahan olisin viimeksi katsonut telkkaria? Siis muuten kuin dvd:tä katsoessa? Siitä on muuten aikalailla aikaa... Farscape on hyvä syy moiseen. Mmmm.
   
 16. Juvlek

  Juvlek Jedi Youngling

  Registered:
  Jan 20, 2003
  On se jotenkin hupaisaa että ainoat postaukseni Tähtien Sota -foorumilla käsittelevätkin Farscapea. Vaan kun toinen ahkerasti seuraamani theforce.netin osa on tuo Ep3:n spoilerifoorumi, jossa on jo spekuloitu kaikki mahdollinen mitä olisin voinut arvailla, niin tähän on tyytyminen.

  Pakko myöntää että Farscapehan on parempi sarja kuin muistinkaan! Crichton revitteli taas siihen malliin että naamaan koskee vieläkin kolmen vartin kestovirneen jäljiltä. Tosin jaksokin taisi olla niitä eniten klassikkoainesta omaavia ("Won't get fooled again?").

  Enivei, toivotan sarjan lämpimästi tervetulleeksi takaisin rikastuttamaan tv:n aika ajoin köyhäksi päässyttä scifi-tarjontaa.
   
 17. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Muistan kun näin tuon jakson ekan kerran, oli se aika metkaa. Tosin nyt koko valmiin tuotannon nähtyäni tuostakin avautui taas uusia asioita. Ja mikäs sen hauskempaa?
  Gammakbassin fanikappaleissa on melkoisen monta samplea napattu nimenomaan tästä episodista. Niitäkin oli kiva bongata.

  Outo? Minäkö?
  No totta himmelissä! :D
   
 18. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  Näin Farscapea ekan kerran. Kommenttini:
  Täh?
  Näytti olevan sellainen jakso, että sen oli tarkoituskin hämmentää, mutta sarjaa tuntemattomana olin ainakin alkupuolen aivan täydellisesti ulalla. Jossain puolen tunnin kohdalla aloin tajuta jotain. Sai hymähtämään pari kertaa.
   
 19. Mack_Starcrusher

  Mack_Starcrusher Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 12, 2003
  Missasin jotain vallain mainiota,oletan?

  Tuli suru puseroon,kun jäi Faarskeippi katsomatta,siitä huolimatta että sitä kovasti odotin.
  Tärkeämpää katsottavaa..ehei,Buffyn lopusta katsoin ja sitten hieman ajattelin että tuleeko se faarskeippi nyt sunnuntaina buffyn perään.
  Huomasin,että angeli tuli ja päätin sitten alkaa bondia videolta katsomaan. Sitten myöhemmin huomasin erheeni subin ohjelmatietoja lehdestä katsoessani. Tuli missattua kahdella tunnilla ja minä kun menin tuota entiseltä ohjelmapaikalta odottamaan eli klo.22:00 torstaina. No ihmismieli on erehtyväinen.

  Mitä missasin isd?
   
Thread Status:
Not open for further replies.