main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

FanForce hajoamassa

Discussion in 'Finland' started by TK-46_Duke, Feb 28, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Darth_Laurentius

  Darth_Laurentius Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Apr 27, 2001
  1. Mihin hän oikein tarvitsee modejen henkilötietoja, vieläpä erottamisen uhalla?
  2. Tarvitseeko hän tietoja itse, vai vaatiiko niitä oikeasti joku muu taho (IGN, LFL, jne.)?
  3. Miksi henkilötietoja ei voi esim. lähettää sähköpostilla tai etanapostilla, vaan pitää käyttää weppilomaketta?
  4. Jos henkilötiedot ovat kerran vain "hätätapausten" varalle, niin miksi niitä tultaisiin säilyttämään weppiserverillä?

  Tai no, ykköskysymykseenhän mies oli vastannut, "hätätilanteissa" voidaan ottaa yhteyttä etanapostitse. Ilmeisesti hän tarkoittaa "hätätilanteella" sitä, että kun ydinsota on tuhonnut kaikki tietokoneet, niin Kevin Costnerin näköinen postimies kantaa tiedonannon boardien sulkemisesta kaikille modeille :p
   
 2. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Hömm.. noihin kysymyksiin oli jo vastaukset, mutta nyt ne on kadonneet jonnekkin. Modet sensuroi?

  Mutta ne menivät about näin:

  1. Modejen foorumille tietojen halutaan, koska TFN:n uskotaan hyötyvän valtavasti asiasta. Ja TFN ei tule suojelemaan tietojansa luovuttaneita LFL:n haasteilta. Ei ole toista yhteisöä, jolla olisi yhtä positiiviset suhteet LFL:ään. Ja koska olemme niin uniikissa asemassa, niin meidän täytyy tietää mitä voimme tehdä ja mitä emme voi tehdä.

  2. Tähän on saatu vastaukseksi vaan selitystä modejen foorumista ja että modet voidaan haastaa oikeuteen jos he tekevät jotain todella laitonta.

  3. Noh, kyllä postituskin käy jos nyt ihan pakko on niin tehdä. Vainoharhaiset.

  4. Ei vastausta.

  Eli tuota kaikkeahan nyt voitaisiin kuvat lähinnä paskan jauhamisella. Vai alkaako 501st Garrisonkin mainostamaan olevansa uniikissa asemassa kun LFL on pyytänyt tekemään jotain? ;)
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Notottakai Nordic Garrison ja 501st ovat erikoisasemassa (asiavirheitä, anyone?). Mekin olemme melkein.
  Mitäpä me Phililtä utelisimme mitä ei olisi jo useaan kertaan kyselty? Ainakin Commsin perusteella samoja asioita kaikki ihmettelevät. Vastausta ei varmaan tule.
  Mutta jos keksitte niin olkaa hyvät vaan, minä tarjoan! (niillä rahoilla, jotka nostan meidän FFFinlandin virkistyskassastamme) :p
   
 4. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Siis, 501st Legion on se pääjoukkio. Kaikki muuta Garrisonit ovat sen alaisuudessa ja komentosuhteissa vastaavat itse Legioonalle. Siellä ovat pääjehut. Heidän henkilötietonsa ovat luultavasti hyvinkin LFL:n tiedossa, kun kerran osaavat ottaa yhteyttä kun 501st:lle on jotain käyttöä.
  Virallinen ei ole 501st Legioonakaan. Luottamus lienee vain LFL:n suuntaan kohtuullisen hyvä ja siitä on selviä etuja, toimintaan kun ei liity mitään sellaista mistä ei LFL tiedä. Jäseniä on esiintynyt useissa sw-fanifilmeissa, joilla on tehty ihan rahaakin. Silloin ei mainintaa Legioonasta ole crediiteissä.

  PW:ltä ei mitään erityistä kysyttävää minun puoleltani tule nyt esiin. On vain tullut mieleen, että hän pistää "firman" sellaiseen kuntoon, että sen voi myydä eteenpäin. Kyllä tästä portaalista foorumeineen varmaan jotain rahaakin saisi. Talkootyönä on porukka tätä pystyssä pitänyt. Joku harva on saanut virallisen LFL-joulutervehdyksen bonuksena, eipä varmaan mitään muuta.
   
 5. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Jos osaisin sanoa jotakin sanoisin. Käsittämätöntä suoraan sanottuna.
   
Thread Status:
Not open for further replies.