Dobra, co powiecie na jakis zlocik, nas wszystkich w jakims miejscu, w przyszle wakacje? Ja bym proponowal w Gorach, np karkonosze *Hej Gory, nasze Gory, Hej Gory i Dolinyyyyy!!!* Mozemy np. ustalic jakis punkt zborny, a potem wybrac sie z namiotami na wyciekczke => Szklarska, Karpacz itd... A czemu Goty? 1) uwielbiam Gory 2) Latem wszyscy jada nad Morze, wiec w Gorach taniej 3) Gory sa rownie piekne Latem, jak i w innych porach Roku, moze prawie wogole
Jestem za Góry s± the best Hmm... Moze wogóle zrobic zlot w jakims schronisku... np.: "Strzecha akademiska" pod Sniezka... hmm... albo gdzies na bardziej plaskim terenie, ale blisko gór... np.: Radków... znam tam jeden przytulny hotelik Hmm... choc z drógiej strony, to wybieram sie w przyszlym roku na splyw kajakowy... mialem 2-letnia przerwe i strasznie sie stesknilem za wioslem
Hmmm... a co Ci szkodzi pojechac na splyw, i na Meeting? Chyba nic nie stoi na przeszkodzie? No, chyba, ze urlop...
O, ja uwielbiam gory, moglabym tam jezdzic zawsze. Jesli mi starczy pieniedzy to bardzo chetnie bym sie z wami zabrala Ale tak naprawde chyba troche trudno powiedziec, co sie bedzie robilo za rok...moze raczej powinnismy sie umowic na narty Thon: ale matura naprawde nie jest az tak straszna, nauczycielom tez zalezy zeby jak najwiecej osob zdalo, jesli wiesz co mam na mysli W zeszlym roku moja polonistka chodzila po sali i bezczelnie podpowiadala, upewniajac sie chyba, ze nie zapomnielismy o zadnym argumencie...Ale bede trzymac kciuki.
Marisso: Nowa matura rozni sie bardziej od waszej. Nasze prace beda sprawdzane niewiadomo gdzie i przez niewiadomo kogo. Ponadto na egzaminie bedzie obecna osoba (a moze wiecej niz jedna - nie wiem) spoza szkoly, ktora bedzie nadzorowala czy wszystko jest OK. Poza tym znajac naszych nauczycieli to raczej podpowiadac nie beda, tym bardziej ze np na egzaminie z polskiego na sali nie moga byc obecni nauczyciele tego jezyka (tak samo w przypadku innych przedmiotow). Wiec ogolnie trzeba zdac sie na siebie... Tak przy okazji wybralem juz temat, z ktorego bede odpowiadal na ustnej z polaka i jest raczej pewne ze zdam (i to z dobra ocenka ), a jest to temat: Fascynacje wspolczesnego czlowieka literatura fantastyczna. Genialnie Wracajac do tematu: Poki co nie mam nic do powiedzenia
Rok czasu, to jeszcze daleko, ale lepiej umawiac sie teraz, niz w czerwcu, jak ostatnio Tym razem mam zamiar doprowadzic do do ustalenia sprawy, i pisze Serio! A Plan mam taki: 1) Przyjazdzamy na miejsce zniorki -1 dzien 2) jedziemy na miejsce spotkania i 'spotykamu sie' - iles tam dni Wazny jest punkt pierwszy , Musimy istalic jakies miejsce zbiorki, zebysmy potem za soba nie latali A przez 'Spotykanie sie', wcale nie rozumiem siedzenia i picia na okraglo Chodzi o pogadanie, pozwiedzanie cala grupa... itd
Jestem jak najbardziej za wspolnym wyjazdem, w sumie miejsce jest mi obojetne aczkolwiek pomysl ze splywem kajakowym mi baaaaaardzo odpowiada Gory mnie srednio podniecaja ale jak reszta chce to pojde za stadem Tylko moze ustalmy juz wczesniej jakies termin wyjazdu ( a przynjamniej miesiac) by potem sie nie okazalo ze kazdy ma juz plany na wakacje i nie da sie tego zgrac.
No wiesz co... srednio podniecajace... no wiesz... jak tak mozna Co do miesiaca, to najlepiej ktorys wakacyjny Moze byc nawet wrzesien Ale we Wrzesniu nie wszyscy dadza rade
Ja jestem za tylko odrazu zastrzegam ze nie ma 100% pewnosci ze pojade. Gory hmm podoba mi sie pomysl , tylko u mnie tak samo jak w przypadku Thona narazie najwa¿niejsza jest Matura wiec na razie nie planuje wakacji aczkolwiek bede mia³ na uwadze wyjazd z wami, o ile bede mia³ na to fundusze . Ale zgadzam sie ¿e trzeba wstepnie ustalic przynajmniej miesiac, ja proponuje sierpien.
Ktos proponuje inny miesiac? czy slysze wrzesien? A czemu wrzesien? po pierwsze, jest juz poza sezonem glownym, wiec nie ryzykujemy, ze ceny w gorach beda latem tez wyzsze, niz w trkacie sezonow A wiec to, co do tej pory ustalilismy: Kierunek ogolny: Gory
Tylko zeby to bylo cos taniego, bo beda wtedy wieksze szanse ze pojade Tak poza tym to nie wiem czy mi wrzesien bedzie odpowiadal, bo przygotowania do studiow (jesli gdzies sie dostane) itp
Thon... hmmmm.... Jak sie dostaniesz na studia, to zaczynasz dopiero w pazdzierniku, wiec przygotowania to w zasadzie ostatni tydzien glownie. Choc zawsze zostanie Ci szukanie mieszkania jeszcze , i nie wiadomo, w jakim terminie bedziesz szukal i znajdziesz