main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

forumul StarWars.ro

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Dec 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Mara a spus exact ceea ce as fi spus si eu! Poate datorita faptului ca azi ne-am intalnit scurt in Timisoara? :)

  Oricum ideea este ca aici veti obtine respect si varsta nu este importanta pentru noi (importat este ceea ce are omul in cap si in suflet).

  Toti suntem egali, moderatorul nostru este Obi Anne din Suedia si nu este nevoie de ea (decat pentru a alege castigatorii de la concursuri ;) ) Asa ca sunteti bineveniti!! :) :)
   
 2. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Am vazut si eu acel topic cu cotizatia si am votat impotriva, insa nu am putut sa-mi explic decizia pt. ca era locked.

  Ideea este ca nu sunt de acord sa platesc o suma de bani care nu stiu cui ajunge si ce se face cu ea. Vorbele sunt frumoase insa experianta imi spune altceva cand se discuta despre bani.

  Suma de 100000 lei nu mi se pare prea mult insa de vreme ce eu ajung extrem de rar in Capitala nu prea stiu cum pot urmari ceea ce se face cu banii nostri.

  Pe de alta parte NU sunt interesat de Academia Jedi ci doar de Forumul starwars.ro.
   
 3. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Cititi ce "decide" Consiliul Jedi (deja incep cu deciziile de care-mi era frica):

  http://starwars.ro/forum/index.php?showtopic=88

  Sa nu vina cineva sa-mi spuna ca sunt zgarcit pentru ca nu sunt de acord cu taxa aia! Nu vreau sa ma laud pentru ca nu-mi sta in fire, insa premiile SW le-am oferit de bunavoie cu banii mei. Asa ca eu nu voi plati, cel putin nu acum, pana nu vad cum merg lucrurile si ceea ce se face cu acei bani.

  Oricum acesta nu e un membership la www.starwars.com unde ai o multime de facilitati.
   
 4. Darth-Alex

  Darth-Alex Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 8, 2004
  legat de cotizatia de care se vorbeste, eu n-am avut nimic in potriva, chiar am contribuit cu o suma frumusica si nu-mi pun intrebari unde ajung banii, pt ca am incredere in baietii de pe starwars.ro, i-am cunoscut personal pe unii din ei si chiar am facut efortul de a ma prezenta la intruniri (tocmai din CT)de vreo 7-8 ori intr-u an... ei chiar au intentii bune si poate tocmai dezinteresul lor fata de profit i-a facut sa se separe de darth krom, care incepuse din cate am inteles sa-i sclipeasca ochii dupa credite, vazand in clubul SW, o oportunitate de a face bani...
  acum un an, la organizarea petrecerii de rev, unde initial s-au inscris multi membri, dar care nu au onorat cu prezenta, consiliul a fost in pierdere, au avut multe cheltuieli, inchirierea spatiului, bauturi, pishcoturi si alte chesti,totul pe cheltuiala lor, neexistand vreun sponsor... nu s-a plans nimeni, as putea spune ca a fost placerea lor...
  daca veti avea ocazia sa stati la un pahar de vorba cu cei din consiliul SW.ro si mai ales cu Aliapo, veti ramane placut impresionati
  FORTA FIE CU VOI!!!
   
 5. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Eu inca mai cred ca trebuie sa existe libera alegere! Daca vrei dai, daca nu, nu. Dintre membrii de aici sunt sigur ca unii sunt de acord cu aceasta taxa si exact acest lucru vreau sa-l spun. Fiecare ar trebui sa fie liber sa faca ceea ce crede.

  De exemplu eu n-am fost inca la Bucuresti. Distanta intre Constanta si Bucuresti nu e comparabila cu cea din Arad, Timisoara sau Cluj si Bucuresti.

  Revenind insa la taxa. De vreme ce nu am fost acolo, nu prea vad de ce sa platesc o taxa, personal ne-beneficiind mai de nimic dupa urma ei. Faptul ca se vor inchiria localuri si ca se vor cumpara bauturi etc. etc., este ok, insa cand vin in Capitala voi plati ceea ce e de platit atunci, si nu voi pune pe altii sa plateasca in locul meu.
   
 6. mara_alexia

  mara_alexia Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 29, 2004
  Ati vazut ca a reaparut Corelian pe starwars.ro, si cum a aparut, s-a si legat de Sergiu? Te rog mult, Sergiu, nu-i raspunde la provocari, nu merita, ar insemna sa revenim la aceeasi veche si urata poveste de pe jedi.ro.
   
 7. spiridush

  spiridush Jedi Youngling

  Registered:
  Jan 4, 2005
  Exact ce a zis Mara am vrut sa zic si eu! Vezi Mara&Jkno e exact ce am zis ... eu nu vreau sa postez la tema aia si nici nu o sa votez si inca nu imi castig singur banii ca sa pot plati (alocatia o tin pt mine :p si ai mei deja imi dau bani pt prea multe...)si oricum nu ar fi deacord cu asta si... nici eu cred ca chiar daca as fi avut nu as fi dat...
   
 8. Cobu

  Cobu Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 24, 2004
  Sergiu iti dau mare dreptate. Cit ca eu stau in Bucuresti nu prea cred ca o sa particip la vreo intilnire SW (pentru moment) asa ca nu vad de ce asi da bani. Cind voi participa voi da cu mare placere (daca pot dau si mai mult decit cer ei) dar vreau sa stiu ce se fac cu acei bani asa ca mai astept.
   
 9. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Exact cum am spus pe starwars.ro nu am de gand sa ma cert cu Corelianul pentru ca abia asteapta motiv de harta. Sa fie sanatos si sa-i dea Dumnezeu sau Forta mai multa minte, ca are nevoie...
   
 10. Cobu

  Cobu Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 24, 2004
  el este acea persoana ... ????
   
 11. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Yeap, el este...
   
 12. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Ceea ce imi era frica cred ca deja incepe sa se intample pe starwars.ro.

  Acel Bruce Almighty (care daca tineti minte pe jedi.ro posta doar stupizenii precum: "Weird"), devenit mare moderator, deja mi-a si sters un mesaj dupa ce l-am apostrofat decent ca eu nu sunt "nepot" cum ma facea el, pentru ca nu eram de acord cu opinia lor in a plati suma e bani. De fapt sters intrgul topic lega de "Cotizatie", fiindu-i frica de mesajul meu (!?)

  Bruce alighty wrote: Iar pentru domnul JKNO: nepoate, daca tu iti permiti sa dai premii din buzunarul tau, ce te impiedica sa ajuti si aceasta comunitate?

  http://starwars.ro/forum/index.php?showtopic=88&st=15

  Din pacate reply-ul meu pe thread nu mai poate fi citit (celelalt thread a fost locked dupa cum puteti vedea mai sus), insa cenzura se reaseaza la locul ei. Da Doamne sa nu fie adevarat!!!!

  Consider ca este dreptul fiecaruia de a hotari si de a avea libera alegere in tot ceea ce face, cu conditia de a nu jigni sau ataca pe altii. Asta ar fi democratia in adevaratul inteles al cuvantului insa aici e aplicata doar cand vor unii.

  Oricum ii voi trimite un PM lui Almighty sa vad raspunsul sau si dupa aceea voi trage concluzia care se impune in cazul meu. Il rog pe fiecare sa traga propriile concluzii si nu cele prezentate de mine in acest mesaj. Fiecare este liber sa aleaga! Nu uitati c toti avem capete care pot gandi si nu putem fi atat de usor influentati de cineva. :)

  Forta fie cu noi toti pt ca avem nevoie!!!
   
 13. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Mai jos puteti citi mesajul meu PM neditat trimis lui Almighty (nu-l tin secret ca am mai avu experienta de a vedea postat un private message pe forumul jedi.ro):  "Salut Bruce Almighty,

  Iar pentru domnul JKNO: nepoate, daca tu iti permiti sa dai premii din buzunarul tau, ce te impiedica sa ajuti si aceasta comunitate?

  As avea o rugaminte: vad ca ai ajuns mare moderator, care taie si spanzura dupa cum doreste. Nu vreau sa reamintesc de acele mesaje "inteligente" Weird cu care ai umplut un forum nu demult. Cum s-a facut schimbarea asta si cum ai devenit cine ai devenit, e businessul tau. Oamenii se schimba, insa nu totdeauna in bine. Unii cand dau de putere uita de unde au plecat

  Ceea ce te rog eu, este sa nu mai "nepotzeshti" pe unul sau altul, dupa bunul plac al tau si inceaca sa ai curajul de a pastra un mesaj pe forum chiar daca nu-ti place prin faptul ca cineva iti da un aspuns care-ti tu consideri ca iti atinge orgoliul. Ironia ta era neavenita.

  Cred ca toti avem dreptul de a alege. Dac vreau fac ceva daca nu nu. aca citesti mai bine msajul meu vei vedea ca nu am pretentia si nu am avut-o nicioadata de a mi se plati ceva de catre tine sau cei de pe starwars.ro. Cand ajung in Capitala platesc tot ceea ce e de platit, insa nu mai devreme. Daca poti intelege asta e ok daca nu e de asemenea ok.

  Sunt membru simplu pe starwars.ro, am rfuzat sa fiu moderator pentru ca nu doresc sa considere unii ca "m-am ajuns". Imi fac treaba ca fan SW ca simplu membru si aici si pe TheForce.net si pe jdi.ro considerand ca odat poate aceste forumuri s vor uni macar in idei.

  Personal nu sunt foarte interesat in Academia Jedi deoarece toate acele informatii le am si eu in engleza (sunt luate de pe n site-uri) si nu consider ca exista Maestri Jedi care sa vina sa ma educe intr-un fel sau altul in caile Fortei. Este insa o idee buna de a face acest lucru pentru cei care doesc ca aces lucru s fie facut. Sun mai mult interesat in a discuta despre Star Wars.

  Forumul nu inseamna ca este neaparat sa ne intalnim personal cu membrii. Exista forumuri internationale unde membrii nu s-au intalnit niciodata si totusi sunt prieteni buni. Acesta e si cazul meu si pot spun ca am prieteni pe forumurile straine (sau romanesti) chiar daca nu m-am intalnit inca cu ei. Si asta nu-i impiedica sa fie preiteni cu mine. Totul se legat de bunul simt. Sper ca aici sa nu inceapa sa lipseasca.

  Poti da publicitatii acest mesaj nu ma prea intereseaza (am mai avut o experient de gen cu unul din aplaudacii mult laudatului Corelian care postat un PM pe forum)

  Forta fie cu noi,

  jkno"
   
 14. Doona101

  Doona101 Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 31, 2004
  Bai dar pe forumul ala e o debandada colosala. Moderatorii (vezi Bruce si zgomot) posteaza ei insisi aberatii si off topic de-ti vine sa-o banezi tu singur. Evident, daca poti. adica nu poti si nu-ti ramine decit sa nu mai intri acolo.
   
 15. OCTAVIAN_PAUN

  OCTAVIAN_PAUN Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 28, 2004
  ...eu cred ca o sa raman prin preajma...
  Pentru moment, alte forumuri ma lasa rece.

  Din discutia de mai sus inteleg ca pe www.starwars.ro se cere o cotizatie (or something).

  Hm, eu am dat niste bani cindva, nu am cerut socoteala lor ... dar am plecat de pe jedi.ro ...
  De-aia voi fi mai prudent in continuare ...
   
 16. mara_alexia

  mara_alexia Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 29, 2004
  Cavaler Jedi Doona, nu-i frumos ce spui tu acolo...[face_shame_on_you]
  :D:D
   
 17. Doona101

  Doona101 Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 31, 2004
  Pai ziceti si voi ... ! Nu se poate face o combinatie din ce e bun intre forumurile astea doua?? De ce e viata atit de complicata?? De ce ....
   
 18. ROGUESQUAD

  ROGUESQUAD Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Deocamdata o asociere a celor 2 forumuri mi se pare imposibila. Cei de pe starwars.ro au o viziune proprie pe care incearca sa o puna in practica.
  Eu cred ca intre noi si ei exista diferente de atitudine, de aici pornind neintelegerile.
  Din cauza acestor diferente de atitudine, banuiesc eu, ei critica (uneori destul de dur) pe cei care nu se implica in proiectele lor.
  "Consiliul Jedi" daca ar fi un pic mai intelept, ar intelege ca fiecare persoana are dreptul de a alege.
   
 19. Cobu

  Cobu Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 24, 2004
  ROGUESQUAD eu am aflat de voi de pe acel forum care in momentul de fata mi-a lasat o impresit extrem de proadta. De ce sa mint cei de acolo (nu dau nume) se poarta cu mine cel putin de parca asi fi ... un nimeni. Desi vin de acolo va aleg pe voi. Ma simt mult mai bine.
  Din cite am inteles eu ca a fost cu Jedi.ro (de la sergiu si de prin restul topicilor) asa se va intimpla si in cazul lui starwars.ro. Pe forum cel putin este o debandada totala. Iar consiliul este DISTRAT rau de tot (de ce sa mint). Aliapo are vise prea mari deja vrea sa realizeze un film rominesc SW (si le dea Dumnezeu noroc si sa o faca) dar nu cred ca vor reusi.
  Pe toti (ma refer la o parte din consiliu) ii credeam mult mai altfel dar m-am inselat
   
 20. Darth-Alex

  Darth-Alex Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 8, 2004
  se pare ca toata lumea pe aici sufera o mare drama...
  prea va plangeti, prea dramatizati lucrurile si le luati pe unele drept personale...
  sergiu, acel topic "cotizatie" a fost inchis la sugestia lui Jaden Korr, pt ca lumea facea prea mare caz de el, iar tu ai luat-o personal.
  pe jedi.ro ai avut acel incident cu corelian, te inteleg, dar prea vezi acum lucrurile pe sw.ro intr-o lumina proasta, prea sufli si-n iaurt... fi mai cu "cojonnes" si nu te mai retrage
  intr-adevar, unii moderatori isi au alte merite decat postarile lor de pe forum, dar asculta-l pe aliapo, antreneaza-l intr-o discutie si-ti vei schimba opinia legata de site si activitatile clubului sw.ro
  in romania orice mecanism merge mai greu la inceput, iar cand vezi ca totusi, nu s-a oprit pana acum, inseamna ca-si are viitorul asigurat si va dainui ceva vreme...
  FORTA FIE CU VOI ...si fiti mai ingaduitori!!!
   
 21. Darth-Alex

  Darth-Alex Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 8, 2004
  cobu
  vorbesti in necunostinta de cauza
  multe vorbe nefondate, pe aici
  ...si idei preconcepute
   
 22. mara_alexia

  mara_alexia Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 29, 2004
  Eu sunt chiar incantata de ideea cu filmul romanesc SW. Nu stiu despre ce e vorba, dar cred ca ar putea fi ceva in genul filmelor facute de fani de pe theforce.net. Nu cred ca e un lucru rau sa avem si noi romanii filmul nostru. Iar cei de pe starwars.ro chiar incearca sa promoveze fenomenul Star Wars in Romania, la toate intalnirile lor mai importante cheama presa, ceea ce mi se pare OK. E bine ca lumea sa cunoasca acest fenomen. Chiar m-am intrebat de multe ori daca noi cei care ne stim de pe cele doua forumuri suntem singurii fani adevarati SW din tara asta care au mai ramas. Chiar mi-ar parea rau sa fie asa. Desi nu pot sa uit cuvintele Doonei, care mi-a povestit ca la cheful din 17 decembrie la care am fost amandoua, ea a gresit initial sala si a ajuns la etaj unde avea loc o lansare de carte, si cei de acolo au informat-o: "Nebunii tai sunt jos". Si cu cata condescendenta amuzata ne priveau cele doua barmanite de la Cafe Pianno! Si daca doar asa suntem priviti din afara, drept niste nebuni, e adevarat simpatici, dar oricum, nebuni, atunci e trist, intr-adevar, si ma intreb daca toate eforturile astea au vreun rost, in afara de a ne satisface noua dragostea pentru Star Wars.
   
 23. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Darth Alex, te consider un adevarat prieten pentru ca ai o viziune obiectiva asupra lucrurilor, si ai fost intodeauna corect.

  acel topic "cotizatie" a fost inchis la sugestia lui Jaden Korr, pt ca lumea facea prea mare caz de el, iar tu ai luat-o personal.

  Nu ma refeream la acel topic care a fost inchis (locked) ci la unul lansat ieri dimieata (eu in general intru dimineata pe net) iar dupa ce am postat acolo a fost sters cu totul.

  pe jedi.ro ai avut acel incident cu corelian, te inteleg, dar prea vezi acum lucrurile pe sw.ro intr-o lumina proasta, prea sufli si-n iaurt... fi mai cu "cojonnes" si nu te mai retrage

  Nu am de gand sa ma retrag de pe starwars.ro, am spus doar ca daca lucrurile decurg prost, am unde sa vin. De suflat inca mai suflu si-n iaurt pt ca tata crelian e back si sunt curios ce se va intampla de acum inainte (pana acum totul e ok). Inca sper ca totul a fost doar o neintelegere si o agitatie inutila dinspre ambele parti.

  Totusi dupa cum s-a mai spus (si nu doar de catre mine) CJ-ul ar trebui sa dea dovada de mai multa flexibilitate si intelegere fata de membrii care poate nu sunt de acord cu opiniile lor.
   
 24. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  [hl=yellow]de bine? de rau?[/hl]

  http://starwars.ro/forum/index.php?showtopic=135&st=0&#entry1675
   
 25. JadenKorr

  JadenKorr Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jan 1, 2005
  Dragii mei....Sergiu....tu ne-ai facut niste favoruri mari,ca sa zic asa....noi nu urmarim decat promovarea Fenomenului in tara....dar,ca sa facem asta,trebuie sa fim noi cunoscuti,noi,fanii...nu numai eu,Aliapo,shi Jarod...toti!Iar,pentru inceput,trebuie sa o facem pe puterile noastre,pe buzunarele noastre,ca ,eventualii sponsori,sa vada ce facem shi cu ce ne ocupam...
  Noi invitam pe toata lumea-fani shi nu numai - la o petrecere.
  Daca tu nu vrei sa cotizezi,este decizia ta,eu o respect,mai ales datorita faptului ca nu intra in vreun fel de conflict cu mine sau clubul...
  Dar,lasand la o parte asta,eu va vad pe toti oameni rezonabili,si,stiu ca fiecare dintre voi,va da o mana de ajutor dezvoltarii fenomenului in tara noastra-deja ati facut-o,de peste un an,shi,stiu ca o veti face in continuare,din dragoste pentru Star Wars
  Forta fie cu voi!
   
Thread Status:
Not open for further replies.