main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

forumul StarWars.ro

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Dec 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Bine ai venit printre noi prietene!! :) Se pare ca topicul de pe sw.ro a ajuns la un final (si cred ca e un final cu happy end). Dupa cum spuneam Aliapo a dat un raspuns foarte bun la sfarsit si a reusit sa impace si sa faca pace (nu era "stare de razboi", insa unele tensiuni s-au creat, din pacate).

  Cotizatia mea pe sw.ro (cu acordul lui Aliapo) este masca lui Darth Maul din SUA care trebuie sa ajunga la voi in curand, si eu cred ca face mai mult decat doar o suma de bani, plus un CD pe care l-a si primit deja. Si in viitor vor mai veni si alte lucruri de gen care vor merge pe sw.ro :)
   
 2. JadenKorr

  JadenKorr Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jan 1, 2005
  Deci,uite partea buna care o vad eu Jkno...
   
 3. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Jaden citeste ultimul mesaj de pe acest link :)

  http://boards.theforce.net/message.asp?topic=18079392&start=18234796
   
 4. JEDIRO

  JEDIRO Jedi Youngling

  Registered:
  Feb 1, 2005
  Scuze pentru delay, insa unii sunt mai ocupati.
  Eu sunt KROM, cel care a creat jedi.ro exclusiv pentru fanii StarWars din Romania si asa zis-ul consiliu Jedi

  Nu pot intelege cate prostie poate sa existe, sa fiu acuzat ca mi-am autohakerit munca, sa platesc hosting din bani proprii si sa fiu acuzat de asa ceva.

  In conclusie JEDI.RO a ramas unul dintre cele mai vizitate site-uri StarWars existente pe web si, foarte important pentru fani, unul dintre cele mai actualizate site-uri la ora actuala, cu stiri exclusive de ultima ora s.a.m.d.

  Se pare ca jedi.ro are forumul pe starwars.ro, insa tot jedi.ro se va numi pentru ca toti s-au facut cunoscuti prin campaniile mele de promovare online facute pentru JEDI.RO

  Sper ca v-ati mai revenit (din prostie) cei care ati facut afirmatii total nefondate la adresa mea.

  Forta fie cu voi!
   
 5. Doona101

  Doona101 Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 31, 2004
  Mersi mult de partea cu prostia, mi s-a parut cea mai interesanta.
   
 6. JEDIRO

  JEDIRO Jedi Youngling

  Registered:
  Feb 1, 2005
  Doresc sa mai subliniez faptulc a pe JEDI.RO nu au existat cotizatii si alte lucruri care sa aduca profit.
  JEDI.RO a fost, este si va fi un site de bun simt, recunoscut international de Lucas Film, singurul fan club care a fost promovat in revista oficiala STARWARS.

  Eu acum ma retrag, timpul nu-mi permite, insa va promit ca JEDI.RO va ramane un site mai actualizat decat toate celelalte din estul Europei.

   
 7. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Krom eu sunt JKNO, iar dupa cum ai vazut noi am lansat acest topic deoarece nu am fost multumiti de sw.ro si pe acest topic discutam cele bune si cele rele doar despre sw.ro. As fi lansat un topic despre jedi.ro daca deja nu ar fi fost unul:

  http://boards.theforce.net/Romania/b10647/17353745/?37

  Dupa cum ti-am mai spus eu nu am avut nicioadata probleme din partea ta. Si asta o pot spune oricand si oricui! poate pe altii i-ai bannat, insa nu tu ai fost cel care m-a banat atunci pe mine.

  Ai vazut ca postez pe acolo insa se pare ca toti membrii care vor sa vorbeasca despre Star Wars au venit aici (nu neaparat pe sw.ro).

  Eu inca mai sper sa avem 3 forumuri Star Wars (sau si 10 forumuri), insa ele sa se inteleaga intre ele. Cum de altfel se intampla oriunde in lume!

  Pe TFN nu suntem nici cu sw.ro, nici impotriva sw.ro, nici cu jedi.ro nici impotriva jedi.ro. Vrem doar intelegere si se pare ca este.

  Cum spunea Tavi de cand e aceasta sectiune TFN Romania nu au aparut nici un cuvant obscen sau injuraturi pe forum. Si speram sa ramana la fel si sa colaboram cu toti cu cei care doresc acest lucru. Asta include jedi.ro si sw.ro (chiar daca voi nu va intelegeti, nu vad de ce membrii TFN nu se pot intelege cu ceilalti)

  Hai sa spunem intr-un final ca TFN Romania este acel forum SW neutru unde nu avem nevoie de functii si grade (am fost votat ca moderator insa nu am avut nevoie nici un minut sa moderez ceva, oamenii sunt prea buni ca sa le am ceva de imputat), suntem o Elvetie a Star Wars Forums. Suntem rebelii care nu pot fi ingraditi intre niste granite impuse de altcineva (insa avem limitele noastre care sunt dictate totdeauna de bunul simt).

  De aceea Krom esti oricand binevenit aici, asa cum sper ca si eu si altii sa fim bineveniti pe jedi.ro (chiar daca mai mergem si pe sw.ro)
   
 8. JEDIRO

  JEDIRO Jedi Youngling

  Registered:
  Feb 1, 2005
  Ai dreptate JKNO, insa eu am vrut sa transmit un mesaj fanilor si fondatorilor starwars.ro.

  Legat de membri, fiecare este liber sa posteze unde vrea, insa sa recunosca suprematia JEDI.RO in Romania, in statisticile arata un rating extrem de mare, lumea trebuie sa cunoasca aceste lucruri.

  Eu personal am creat acest site si alte cateva pt. a multumi anumite mase, pentru a arata ca se poate ca si Romania sa fie recunoscuta pe web, pentru ca fanii StarWars sa aibe o cumunitate puternica, nedivizata.

  JEDI.RO a avut un forum condus de asa zisul consiliu Jedi. De atunci formul este unul neutru, care tolereaza orice fan adevarat.

  PS: in curand - Portalul STAR WARS - Jedi.ro !
   
 9. OCTAVIAN_PAUN

  OCTAVIAN_PAUN Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 28, 2004
  Guys...

  Krom...

  ...am un singur comentariu...

  jedi.ro a beneficiat totusi de "cotizatii".
  Benevole.
  Fiecare a dat daca a vrut si cat a vrut.
  La vremea aceea am fost in Club : tu, eu, Aliapo, LadyVader, jarod 81, Silver, Zgomot, Amidalla, Beea Dinella, DocKarsto.
   
Thread Status:
Not open for further replies.