Romania Incotro se intdreapta Star Wars?

Discussion in 'Europe Discussion' started by arapila, Feb 25, 2013.

?

Ce vrei de la Star Wars?

This poll will close on May 25, 2021 at 11:47 AM.
Razboaie, sange si laser 0 vote(s) 0.0%
Aventuri, prieteni si filozofie 2 vote(s) 100.0%
 1. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4


  Din pacate, asta e star wars... nu va e dor de vremurile in care Star Wars nu insemna numai razboi, laser si "Puteri magice"?
  Milena_Syan likes this.
 2. Darth_Garak Jedi Master

  Member Since:
  Jul 28, 2005
  star 4
  Nu as zice ca e exemplu cel mai bun. TOR are destule chestii despre filozofie iar cele trei trailere sunt totusi la un joc. Deci din start vor sa atraga atentia celor care cauta actiune si sa arate diversele clase doing cool **** - it's the way these are done. Just saying.

  I mean even the KotOR 2 trailer showed a lot of action and fighting and that game wasn't about the action. But action in trailers get's attention and get's people to watch. Especially people who aren't necessarily into Star Wars (because we don't need a fancy trailer to check out a new SW game).
  Last edited by Darth_Garak, Feb 26, 2013
 3. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4
  mai e si clone wars si din noua trilogie 2 ep sunt numai politica si razboaie... si.. nu cred ca ar fi o problema asta, daca toate luptele astea ar fi echilibrate... este PREA comercial... nu am nici o problemna ca star wars sa fie un produs si sa se vanda masei... doar ca se exagereaza cu chestiile astea, e ca si cum ai lua un film oarecare si l-ai pune in universul sw... putine sabii laser si gata...
 4. Darth_Garak Jedi Master

  Member Since:
  Jul 28, 2005
  star 4
  La clone wars presupun ca te referi la asta nou, nu? That's a train wreck in progress right there iar prequal trilogy ... well, Lucas can't write to save his life. Ce-i drept e ca SW e destul de mare cat ma aiba mai multe genuri de povesti: X-Wing series e military adventures, avem 2 carti horror, Darth Plaguies is heavy into the political etc. Cred ca depinde si unde te uiti (books, comic, games etc.). Right now singurul loc in care ma pot gandi la adventure stories este Dark Horse (Agent of the Empire, Dark Times, Legacy).
 5. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4
  Ai dreptate, dar aia e deja EU si aia ajunge cam greu la urechile oamenilor daca ei nu sunt interesati si desi SW e un univers fain, se promoveaza prin ce ziceam mai sus...
  Last edited by arapila, Feb 27, 2013
 6. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  What Darth_Garak said.
  Hmmm, daca ar fi posibil, as vota ambele variante pentru simplu motiv ca prea mult din orice strica... Iar daca luam in considerare faptul ca urmeaza o multime de filme SW in urmatorii ani (spinoff's and ep.7-8-9) as zice ca avem sanse sa primim cam tot ce ne dorim. (ma gandesc la faptul ca un spinoff centrat pe Boba Fett in mod normal ar trebui sa fie mult diferit de unul legat de Obi-Wan, ceva gen sange&lasere vs filozofie etc.)
  Last edited by AK-610, Feb 28, 2013
 7. Milena_Syan Jedi Master

  Member Since:
  Sep 27, 2005
  star 4
  Desi 'razboi' e jumatate din nume, nu cred ca luptele propriu zise sunt esentiale. Totusi, e un film de actiune, asa ca ar fi foarte plictisitor sa-i vedem pe Luke si Vader rezolvandu-si divergentele de opinie la o bere.
  Last edited by Milena_Syan, May 10, 2014
 8. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4
  Sunt de acord cu milena si pana la urma si războiul rece a fost tot un război :p


  Sent from my iPod touch using Tapatalk
 9. ROGUESQUAD Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  :eek:

  N-am votat nici una din cele doua optiuni. Probabil o combinatie intre cele doua.
  Ce vreau de la Star Wars ? Vreau sa ma surprinda in mod pozitiv. Sa speram ca vor face asa in noua trilogie... [face_praying]