Info sajam 8.-12.11.2005. na Zagrebackom velesajmu. Nisam siguran, ali mislim da ce biti organiziran i InterLiber u sklopu mjeseca knjige. Ide li netko?
Ja idem sa ?kolom u subotu (12.11.). To je postala tradicija; svake godine idemo. Mo?da ga posjetim i prije, u cetvrtak, jer tada isto idem u Zagreb ~ otvoreni dan PMFa i Instituta Ruðer Bo?kovic.
Pozdrav svima s Info Sajma!!! Trebao sam ici u petak, ali je ?kola promijenila termin. Ovi LCDi su premocni! Ubijam vrijeme jer za pola sata pocinje tournament! Dr?ite mi fige!
Ubijam vrijeme jer za pola sata pocinje tournament! Dr?ite mi fige! Unreal? Zar i ove godine? Sutra idem u Institut Ruðer Bo?kovic!
Unreal? Zar i ove godine? Da, ali mora se priznati, slabo, za razliku od prija?njih godina. Od kako je T-com preuzeo HT, sve je oti?lo kvragu ?to se tice hrvatskog informatickog tr?i?ta. Na sajmu sam ostao samo 3 sata, za razliku od prija?njih godina, ali posjet Zagrebu je bio lijep. Kak je tebi bilo?
Kak je tebi bilo? Super. U cetvrtak na Institutu fizike je bilo predobro. Imali smo hrpu zanimljivih predavanja, a labosi su im zakon. U subotu sam vi?e bila po gradu nego na sajmu. Totalno razocaranje ove godine. Nije bilo nikakve ponude ove godine. InterLiber je bio ok, ali naravno, skup kao i uvijek. Najbolja stvar je bio posjet velikom Algoritmu ~ izmeðu ostalog, nabavila sam ROTS novelizaciju i Dark Nest prvi dio.
Da, i ja sam razocaran sajmom. Jedina dobra stvar je bio turnir, ali i to je bilo lo?e u odnosu na prija?nje godine. Ja idem na Info svake godine od 8.razreda. Najbolja stvar je bio posjet velikom Algoritmu ~ izmeðu ostalog, nabavila sam ROTS novelizaciju i Dark Nest prvi dio. Super, ali zar nema i Pula Algoritam? Bio sam tamo pro?le godine i sjecam se da sam bio tamo.
You were at Institute of physics in Zagreb? Aw, now I'm so sorry I wasn't there. It would be nice to meet you and show you around. Did you visit my school? (Not that I miss it )
Da bilo bi super da ste ti i Ana bili u Zagrebu. Ovako je samo bio obican izletic. Da, bila sam i na PMFu. Nije lo?e. Super, ali zar nema i Pula Algoritam? Bio sam tamo pro?le godine i sjecam se da sam bio tamo. Ma ima, ali je mali, nema puno knjiga i za sve treba? cekati po par mjeseci da oni naruce iz Zagreba.
Noldor, Amon; vi ste bili u Zagrebu? Pa ?to se niste javili, da dogovorimo meeting? Barem ti, Amon, ima? moj broj. Nisam znala da nekog zanima Info. Koliko se ja sjecam to nije ni?ta specijalno, zar ne.
Ovo je fakat bio zajeb! No, u neku ruku je ?teta to kaj mi nismo bili u Zagrebu. Bilo bi lijepo da se svi jednom upoznamo. Ja znam dosta ljudi koji vole SF i SW, ali jo? nisam upoznao mnogo pravih fanova.
Sve je to lijepo, ali ja na?alost idem u Zagreb jednom ili dvaput godi?nje. Ej, jedva cekam da naucim vozizi. @Ana; ovo bi bilo super za tebe.
Mo?da zato jer si ti bila kod Igora. Vidi stvarno. Joj, ovo mi nije trebalo. A ma. Ana; ovo bi bilo super za tebe. I otoci cu jednom, no kad sredim ove ispite; dakle za mjesec dana. Nisam ni znala za to. ?teta ?to nisu bolje reklamirani...