Read, PA Internet Explore Script Error

Discussion in 'NorthEast Regional Discussion' started by Wesmin7, Nov 12, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wesmin7 Jedi Knight

    Member Since:
    Oct 29, 2001
    star 3
    I may not come to these boards for awhile, every single thing I do is greeted with a script error, every new page, every new post, it's insaine, It takes me about 4 times longer to do something because of these darn things.
  2. JediWarrior Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jun 7, 2000
    star 6
    Heh, odd...you've got the same signature line as an FFer in Canada name -Phi-. Cool :)
  3. HanSolo29 Manager Emeritus + Official Star Wars Artist

    Member Since:
    Apr 13, 2001
    star 6
    You're not the only one, Wesmin. It takes these darn boards about 2 min. to load one page sometimes...and I get WAOL messages half the time. The scary thing is... keep coming back! :p

    Maybe we should report this problem over at Communications...
  4. jedimasterbryan Jedi Master

    Member Since:
    Oct 14, 2002
    star 1
    i get no problem as long as i use my earthlink browser, but if i use netscape or IE it takes a while to load. Probably because of my bad 56k connection. I'm hoping on getting DSL sometime soon.
  5. Wesmin7 Jedi Knight

    Member Since:
    Oct 29, 2001
    star 3
    Well It seams to be gone. (I hope)
  6. Crazed_Ewok Jedi Knight

    Member Since:
    Aug 31, 2002
    star 3
    Hmm...I get a few WAOLs (evil AOL thing, Han and Wesmin know what I mean)when I come here but not lately
Thread Status:
Not open for further replies.