Katsottujen Jäsenten Lista [ WUL ] - sekä hiukan Tutustumis-leikkiä...

Discussion in 'Finland' started by ArtificialStupidity, Apr 20, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Pinea Jedi Youngling

  Member Since:
  Aug 21, 2003
  star 1
  53 on paljon enemmän, mitä olisin uskonut, tosin pikaisella silmäyksellä 53:sta alle 30 (eli n. 28) on kirjautunut sisään vuoden 2003 aikana. Hmm.
 2. Taivasvaeltaja Jedi Master

  Member Since:
  Dec 29, 2003
  star 2
  Kalle. Ongelma on ainakin siinä, että ´´you do not have permission to view this board.´´
 3. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Johtuu siitä että accountti on bannattu 3 kuukautta sitten. Kysyn toisen adminin mielipidettä koskien bannin mahdollista poistamista.

  Edit, njah, pikku bannin tarkastelujen jälkeen näyttäisi siltä että olet rekisteröitynyt Soneran proxyn kautta ja accounttisi on bannattu kolmantena alteregona, koska muutama päivä aikaisemmin bannattiin 2 accounttia, jotka molemmat olivat samasta staattisesta IP-osoitteesta ja kirjoitustyylisi, sekä ´´ -merkkien käyttö lainausmerkkien sijasta antaa aika hyvän viitteen että olisi kyse samasta henkilöstä. Ja koska kaikki viestisi näyttäisivät tulevan Soneran proxyn IP-osoitteesta, niin en pysty mitenkään vahvistamaan sitä etteikö kyseessä olisi alterego. Eli jos vain pystyt osoittamaan ettei sinulla ole mitään tekemistä CountDoku ja Lordi Tutteri -accounttien kanssa, niin poistamme bannin ilomielin.
 4. Taivasvaeltaja Jedi Master

  Member Since:
  Dec 29, 2003
  star 2
  Olipas melkoista slangia näin amatöörin korvaan. Kuinkahan tarkan psykoanalyysin kohteeksi olen oikein joutunut?

  En oikein voi todistaa, ettei minulla ole mitään tekemistä noiden nickien kanssa. Aloittelijana menin kyllä säheltämään jotain ja saatoin yrittää rekisteröityä uudestaan mutta oman muistikuvani mukaan olisin kokeillut sitä vanhalla nimellä ja uudella salasanalla. CountDoku ja Lordi Tutteri ainakin kuulostavat ihan oudoilta, varsinkin Tutteri. Enkä kyllä voisi rekisteröityä kummallakaan niistä - Taivaskävelijänkään salasanasta en ole varma, kun luovuin yrittämästä Pilvikaupunkiin kirjautumista jo ties koska.

  Auttoikohan tämä nyt yhtään...
 5. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Taas tällainen sivustakatsojan kommentti: Duke on ilmeisesti enemmänkin päässyt harjoittamaan tällaista ihmisten tunnistamista kaikenlaisten maneerien sun muiden perusteella. Plus ne tekniset asiat.
  Aika ovelaa. Hih.
 6. Baltic_herring Jedi Youngling

  Member Since:
  Nov 10, 2002
  star 2
  ISD, hauskinta ja ihmeellisintä asiassa on että Duke pitää hommat pystyssä vaikka samaan aikaan tiirailee kaukoputkella ja juoksuttaa huoneessaan koiraansa.

  Doku - Tutteri jutut Pilvarissa oli sen verran skitsoa yksinkeskustelua, että kyllä kummastutti näin jälkeenpäin. En ole muilla fooruilla törmännyt ilmiöön lainkaan. Ehkä siitäkin saa jotain omaa kivaa kun postailee itselleen. -Vau, mitähän minä itselleni seuraavaksi kirjoitan...
 7. Taivasvaeltaja Jedi Master

  Member Since:
  Dec 29, 2003
  star 2
  Mikäli oikein muistan, ehdin lähettää Pilvariin huimat kaksi (2) viestiä Taivaskävelijänä. Yksinkeskustelusta ja sen skitsoudesta en tiedä mitään; koko foorumin käytön opettelu oli silloin vielä hieman vaiheessa. Enkä edes viitsisi ruveta moiseen.
 8. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Noh, poistan tuon bannin nyt, niin näenpähän sitten samalla IP-osoitteesi ja pystyn saamaan vahvistuksen joko alteregoilulle tai väärälle bannille (sikäli kun et ole enää proxyn kautta yhteydessä nettiin).
 9. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Duke on ilmeisesti enemmänkin päässyt harjoittamaan tällaista ihmisten tunnistamista kaikenlaisten maneerien sun muiden perusteella. Plus ne tekniset asiat.
  No ei ihmistä pitkään tarvitse seurata kun pystyy jo hahmottamaan sen käytöksen ja ajatusmaailman ihan kohtalaisen hyvin. Sekä samalla tietysti oppii myös sen kuinka ihminen itseään ilmaisee, joten alteregon tunnistaminen on suht helpohkoa, varsinkin kun sen sitten pystyy muutamilla pikku jäljityksillä vielä varmistamaan.

  Joskin tuossa Doku/Tutteri -tapauksessa en asiaan niin paljoa huomiota kiinnittänyt, kunnes Doku päätti ottaa ensimmäistä kertaa yhteyttä minuun ja ensimmäisenä tahtoi tietää mielipidettäni Tutterista. Siinä vaiheessa vaan tuli "hetkonen, tarkistetaanpas muuten poikien tiedot." ja samaisesta osoitteestahan ne viestit oli lähetetty.
 10. Taivasvaeltaja Jedi Master

  Member Since:
  Dec 29, 2003
  star 2
  It´s working! It´s working!! Hey, Duke, thanks. Now I owe you one. Ja muistin vielä salasanankin.

  Voiko noita Doku/Tutteri -skitsoiluja lukea enää mistään päin Pilvaria? Olisin kiinnostunut näkemään, että mistä minua oikein on epäilty.
 11. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Kai sitä jotain oppii katselemaan muutaman vuoden (?) harjoittelun jälkeen. Aika mielenkiintoista.
  Varsinkin tuo että kyselee toisella hahmollaan joltain että mitä mieltä se on toisesta hahmosta - aika hassua. Mikä lie ollut ideana. Muistan kyllä tuon Tutterin nähneeni "jossain", mutten kyllä saa päähäni mitään sen erikoisempaa. Mutta mitäpä siitä, ollutta & mennyttä.
 12. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Joku 8v vois olla lähempänä kun otetaan huomioon muiden foorujen moderoinnit.

  Hmh.. oho.. historiallista. TFN:ssä havaittiin juuri ensimmäinen mode moneen päivään. Tais olla aika helvetilliset Uuden vuoden -bileet. :D
 13. AUNTIE_JEDI Jedi Padawan

  Member Since:
  Jul 30, 2002
  star 4
  Meikäläisenkin käyttäjänimi on täällä putkahtanut esiin joten:

  Olen Helsingistä

  Harrastan Ruotsi-Suomen historiaa Birger Jaarlista Kustaa III:een, popuaalifysiikkaa käsittelevien kirjojen lukemista, tähtitiedettä - olen Ursan jäsen, trekkaamista, sukeltamista ja reissaamista

  Oikea nimenikin on A J

 14. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Olen Helsingistä ... tähtitiedettä - olen Ursan jäsen

  Kipaissut tutustumaan jo Artjärven observatorioon? Jos et ole, niin suosittelen käymään joskus kun on mahdollista. Ihan kiva paikka, vaikka pelkässä retkeilymielessä.
 15. AUNTIE_JEDI Jedi Padawan

  Member Since:
  Jul 30, 2002
  star 4
  Olen kuullut paikasta paljon... kun olis aikaa...
 16. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Ite käyny kerran vilkaisemassa paikkaa sillon kun olivat juuri kupolin saaneet sinne asennettua paikoilleen.

  Noh, kyllä Taurus Hill Observatory on laadukkaampi. ;)
 17. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Lieköhän meidän koulun katolla tuollainen kaukoputkitorni tai miksi sitä kupolia nimitetäänkään. Ainakin se näyttää semmoiselta, luukku on tosin kiinni, niin en tiedä onko siinä kaukoputkea. Olisi vallan mielenkiintoista päästä sinne kurkkimaan.
 18. TK-46_Duke Jedi Master

  Member Since:
  Jan 23, 2002
  star 4
  Tähtitorni. Kaupunki on äärimmäisen huono paikka moiseen toimintaa. Aivan liikaa valosaastetta. Toisaalta myös kaupungin liikenne tärisyttää rakennusta, joten sekin huonontaa kaupungin soveltuvuutta.
 19. AUNTIE_JEDI Jedi Padawan

  Member Since:
  Jul 30, 2002
  star 4
  Itseasiassa käväisin juuri kravun kääntöpiirin kieppeellä eräällä pikkusaarella ja oli hauska nähdä vähän eteläisen pallonpuoliskon tähtiäkin. Jopa etelän ristikin kävi aamuyöstä vilahtamassa matalalla. Sääli vain, ettei mukana ollut kiikaria kummempaa. Saarella kun oli sähkönkatkoja vähän väliä, eikä valosaaste muutenkaan pahemmin haitannut.
 20. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Tähtitorni- toden totta. Ei se taida enää olla käytössä. Rakennus on joskus ollut TKK:n hallinnassa, joten kai ne ovat jotain sillä tehneet. Ja todellakin tärisee, ainakin kun spårvagnit menevät ohi...
 21. Darth-Ari Jedi Youngling

  Member Since:
  Feb 14, 2004
  star 2
  joo moi kaikille,oon aika uus täällä force.netissä joten voisko joku selittää että miks mulle tulee tämmönen valitus "You do not have permission to access the http://www.theforce.net/episode3/ page" mun veljelle tulee sama valitus kun se yrittää mennä samaan paikkaan, vaikka sillä on eri tunnus????????

  oon jyväskylästä, ja vapaa aikana kattelen leffoja.
 22. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Huomenta vaan sekä tervetuloa :)
  Et suinkaan tarkoita Episodi 3 - no spoiler-foorumia?
  Sinne kun pitää ensin vinkua oikeudet, että pääsee sisään. [link=http://boards.theforce.net/Episode_III_(Non-Spoilers):_Registration/b10598/]E3NSA-registrationista[/link] pääsee asiaan.
  Siihen voi mennä päivä tai pari, mutta jos ei ole kamala trollispoileri ollut, niin sisään pääsee.

  //
  Jos on jostain muusta osastosta kyse, niin ei minkään näköistä, kokoista, hajuista tai makuista tietoa. Sori.
 23. Tod Jedi Master

  Member Since:
  Apr 29, 1999
  star 4
 24. Darth-Ari Jedi Youngling

  Member Since:
  Feb 14, 2004
  star 2
  ei kun se oli episode3 spoileri foorum,en tiiä mikä siinä oli vikana, mutta nyt näyttää toimivan taas
 25. ISD_Devastator Jedi Master

  Member Since:
  Oct 11, 2002
  star 4
  Jaah, eihän siinä sitten mitään. Ovat taas spammanneet niin ettei sekaan mahdu... :p
Thread Status:
Not open for further replies.