main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Kiinnostaako rooli suomalaisessa fanifilmissä?

Discussion in 'Nordic Countries Discussion' started by obiskus, Feb 7, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. obiskus

  obiskus Jedi Youngling

  Registered:
  Dec 23, 2005
  Kyseessä on siis suomalainen Star Wars fanifilmi, War of the Stars: Triangle of Evil ja tarjolla on kaksi padawanin roolia. Kyseisillä padawaneilla ei ole vielä juuri muuta kuin nimet, Badi ja Styo, joten Sinulle jää melkoisesti mahdollisuuksia roolin kehittämiseen. Molemmat hahmot esiintyvät 4 kohtauksessa ja kyseessä ovat pääasiallisesti puheroolit, mutta molemmille hahmoille on suunniteltu myös taistelukohtaus.
  Toivomme Sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja riittävää englanninkielen taitoa, koska elokuvan puhekieli on englanti. Näyttelijän lahjatkaan eivät ole pahitteeksi, ja jos omistat taisteluihin soveltuvan valosapelin ja jotakin rooliasuksi sopivaa ovat ne kaikki plussaa. Kuvaukset tapahtuvat tulevana keväänä ja kesänä Hollolassa, Päijät-Hämeessä. Kaikki toimintamme perustuu melkein nolla budjettiin, joten emme valitettavasti voi tarjota Sinulle palkkaa, mutta majoituksen ja ruoan tarjoamme. Mikäli kiinnostuit, tai Sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä niin kerron rooleista tarkemmin.

   
 2. warofthestars

  warofthestars Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jun 24, 2005
  voisin tähän lisätä ettei 18v ikäraja ole aivan ehdoton. Kunhan olet fiksu ja osaat ottaa vastaan ohjeita jne. :) Ja englanninkielen suhteen voimme myös opastaa tarvittaessa, ja toisaalta hahmojen ei välttämättä tarvitse puhua englantia ollenkaan, vaan jotain 'muukalaiskieltä' - älä siis anna ikärajan tai kielitaitovaatimusten pelottaa.
   
Thread Status:
Not open for further replies.