Kotor 1&2 pe Windows 7(?epce) ?

Discussion in 'Romania' started by adriandreptate, Feb 8, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adriandreptate Jedi Padawan

    Member Since:
    Sep 10, 2009
    Ati reusit careva sa jucati Kotor pe Windows 7 ?
  2. jombistarkiller Jedi Knight

    Member Since:
    Apr 24, 2005
    star 3
    Nu am incercat inca windows 7, dar din cate am citit pe forumuri nu ar trebui a fie nici o problema, ar trebui sa mearga ambele kotor-uri. Si daca nu ai jucat kotor pana acum si se intampla sa nu iti mearga pe W7 atunci e timpul sa te intorci la xp:p
  3. Milena_Syan Force Ghost

    Member Since:
    Sep 27, 2005
    star 4
    Nu poti sa lansezi programul in compatibility mode pe Win7?
  4. arapila Force Ghost

    Member Since:
    Jan 28, 2005
    star 4
    nu are cum sa mearga in xp compatibility mode ca aia e o masina virtuala si nu are suport pentru directx and ****. Singura chestie care o poti face e sa rulezi cu xp mode sau vista mode de la proprietati + run as administrator. E acelasi bai ca pe vista.
  5. QuiGonGin92 Force Ghost

    Member Since:
    May 13, 2005
    star 2
    Cand ti-am vazut postul am avut un deja vu : click
    Mai ieri am vazut threadu asta .... Ce bine ca eu sunt tot pe xp :p
  6. JadenKorr Jedi Knight

    Member Since:
    Jan 1, 2005
    star 1
    hey guys,long time no talk....

    eu am W7 X 64,Kotor 2 merge okay,insa kotor 1....crash-uri la fiecare pas,de-ti vine sa arunci compu pe geam.

    Parerile sunt impartite - unii spun ca Kotoarele nu-s facute pentru multi-core(eu avand phenom 2 x4 20,de fapt un x3 720 BE facut x4)si solutia ar fi setarea pe un singur core,dar nici asta nu este valabila.

    In Windows Vista mi-au mers ambele,pe versiunea 32 bit,deci ar fi o problema pe versiunile de 64 bit.
Thread Status:
Not open for further replies.