main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

lightsaber handles???

Discussion in 'Sweden' started by Zm1z, Oct 28, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Zm1z

  Zm1z Jedi Youngling

  Registered:
  Oct 28, 2007
  tjabba!
  jag hade tänkt att spela in lite lasersvärds fighter och behöver då två st lasersvärd som man
  använder när man gör sådana här filmer??
  tack på förhand!

  MVH
  Emil
   
 2. DARTHLARS

  DARTHLARS Jedi Master star 4

  Registered:
  Mar 12, 2002
  För info om att göra egna: Gå till [link=http://boards.theforce.net/costuming_and_props/b10019/p1]Costuming and Props[/link]-forumet och leta efter trådar om "Stunt sabers". Posta inte en ny tråd som du gjorde här.

  Du kan köpa proffsigt gjorda "FX"-ljussablar med ljus och ljud från [link=http://www.cinemareplicas.com]Cinema Replicas[/link] eller [link=http://www.scifireplicas.se]Sci-fi Replicas[/link].
  Det kanske också går att köpa på [link=http://boards.theforce.net/sweden/b10327/27465366/p1/?13]scifimässan i Stockholm[/link] i helgen. Pris är ca 1300-1500 kr/st, men då är de av metall med alla rätta detaljer och kan (i ett mörkt rum, med färska batterier) impa på folk även i verkliga livet.

  Annars så finns det de som har gjort grymma fight-scener med vanliga leksaker eller t.om träpinnar med en silvertejpad ände som handtag. Det är inte rekvisitan som gör filmen, utan vad man gör med den!

  Det finns ett speciellt Fan Film-forum och en sektion på TFN där det finns info om hur man gör special-effekterna sen, men det får du leta upp själv.
   
Thread Status:
Not open for further replies.