lightsaber ignition button

Discussion in 'Romania' started by jombistarkiller, Oct 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. jombistarkiller Jedi Youngling

  Member Since:
  Apr 24, 2005
  star 3
  Probabil toti ne-am imaginat cum ar fi sa avem o sabie laser adevarata. Dar aici am intalnit o mica tehnicalitate... cum functioneaza butonul de aprindere?...se apasa si trebuie tinut degetul pe el?...fiindca majoritatea folositorilor din filme cand scapa sabia sau o arunca asta automat se stinge.Dar in cazul unui lightsaber throw automat s-ar stinge nu? ce penal ar arata...sa arunci doar manerul dupa un sith. Asa ca m-am gandit ca poate e un buton care la o apasare si aprinde la a doua se stinge...precum o lampa...dar atunci cand este scapata in majoritatea cazurilor ar ramane aprinsa. Mai este varianta cu butonul care se invarte..asemenea unui buton de radio...da aici iara exista o gramada de posibilitati...nici nu vreau sa intru in detalii[face_thinking] Oricum...voi ce parere avetzi?
 2. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4
  Io cred ca se apasa o singura data. Si mai cred ca are un mecanism de siguranta, care face ca daca scapi manerul sa se opreasca... nu?? daca erau roboti pe vremea aceea, de ce sa nu existe in lightsabere un sistem inteligent care sa stie cand sabia a fost scapata sau cand a fost aruncata?
 3. Milena_Syan Jedi Master

  Member Since:
  Sep 27, 2005
  star 4
  In unele carti se mentioneaza ca, inainte de a arunca sabia, Jedi-ul o blocheaza pe pozitia activat. Avand in vedere ca avem touchpad-uri, nu cred ca e imposibil de determinat daca o sabie este sau nu tinuta in mana.
 4. SVAndrei Jedi Knight

  Member Since:
  Nov 6, 2004
  star 5
  E clar ca e un buton ce se apasa odata pentru pornire, ica o data pentru oprire, si are un mecanism de blocare. Asta nu e greu de facut nici in zilele noastre... Acum, daca am putea creea o lama pentru sabie... Heh...
Thread Status:
Not open for further replies.