main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Finland Milliways -Cantina-

Discussion in 'Nordic Countries Discussion' started by ISD_Devastator, Feb 14, 2003.

 1. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  100. viesti Cantinalle! :D

  Onko ihmisillä ehdotuksia siitä miten tämän paikan saisi vilkkaammaksi?
   
 2. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Rekrytoidaan kaikki mahdolliset mielenkiintoiset ihmiset Pilvarista tänne!
  Tai siitä "avuttomasta ankasta", mikä lie..

  Keskustellaan fiksusti (me?) ja jännistä aiheista (ei spoilereita, kiitos) ja ihmiset suorastaan imeytyvät tänne!
  Mikäli vain mahdollista.
   
 3. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Nytkö se pilvari sitten hävis?Vai onko huollossa jostain muusta kyse....uudet adminit yms....vai pelkästään aivan alusta asti uudelleen remontoidista..?
  Tänne tulee vilkasta varmaan silloin,kunhan saadaan kaikki AA:n hyypiöt tänne.Levittäkää sanaa esim.Peliplaneetassa..en minäkään tätä paikkaa huomannu vasta kuin viikko sitten!

  Spring the word my friends!(en tiedä onko oikein,mutta who cares!) :D
   
 4. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Huollossa oli kyse uutistenpostaus scriptojen tekemisestä kokonaan uusiksi. Saatiin niitä kivasti supistettua ja muutamat bugit sieltä korjattua. Nyt kaiken pitäisi toimia taas normaalisti.
   
 5. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Kuules Duke..voiko eräiden henkilöiden bannien poistoa harkita uudelleen?Ei pakko(mutta voihan sitä aina toivoa)!
   
 6. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Enpä ole edelleenkään huomannut minkäänlaista muutosta asenteessasi, joten bannin poistoanomus menee suoraan roskiin, mutta saathan sinä sellaisen lähettää, jos parempaa tekemistä et keksi.
   
 7. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Milloin minä viimeksi peeloilin,saanen kysyä?
   
 8. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Kyllähän tänne lisää porukkaa saa kun vain mainostetaan muuallakin kuinka helposti täältä voi hankkia vaikka tuttavuuksia yli maantieteellisten rajojen. Sitä on ihan mukavaa välillä käydä katselemassa mitä kirjoitellaan muiden maiden foorumeissa. Onhan tämä suunnattoman laaja, kun vain jaksaa käydä paikkoja läpi.

  Tätä JC foorumia voisi tuoda tutummaksi myös suuremmalle yleisölle. Ensikesän Finncon-tapahtumaan on FFFinland ilmoitettu yhteen esittelypöytään ja siellä on hyvä mahdollisuus kertoa mitä tämä pitää sisällään. Ehdotuksia muuten otetaan vastaan miten se tulisi tehdä. Tunnen jossain määrin porukkaa TFN:n takaa ja ehkä heiltäkin voisi pyytää jotain pientä viestiä esitettäväksi Con-tilaisuudessa. Ideoita peliin!

   
 9. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Meikäläinen on pomppinut vain Portugalissa ja Nordicissa, mutta ainahan sitä voi laajentaa seikkailujaan.
   
 10. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Heippundaal!

  Täällähän notkuu hiukan Pilvariporukoitakin. Huomasin muuten jokin aika sitten, että kaikki pilvarilaiset eivät edes tiedä tämän foorumin olemassaoloa eivätkä täten sitäkään, mistä pilvarin (ja meidän) FFFinland-titteli oli tullut. Mainostusta tosiaankin tarvitaan.

  Nytpä omistan lopulta DVD-aseman. Isä osti ihan vapaaehtoisesti, ei tarvinnut edes käyttää wanhaa kunnon "natkutus-valitus-jankkaus"-metodia. Tosin jokin "DVD for Dummies" olisi ihan kiva, sillä en jaksa ymmärtää, miksi AotC halusi asentaa jotain InterActual playeria, ja miksi tuo soitin sitten tilttasi ja torpedoi DVD:n käyttöyritykset.
  Tosin äsken näin isän jonkin CD:n kanssa ja virnuili siihen malliin, että siinä on jokin ohjelma, jolla DVD:t saadaan toimimaan.

  Ja vaikka vappu pukkaa päälle, palaan sen verran pääsiäiseen, että mämmi EI maistu hyvältä. Siinä yhdistyy täydellisesti etova ulkomuoto ja kauhea maku.

  Ärrh, kamala näppis tällä kirjaston koneella! Jättää joitain lyöntejä pois.
   
 11. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Pilvarissa ei tätä keskustelua varmaan pahemmin käyty, sinne vain ilmestyi Duken ilmoitus: "FF-titteliä haettiin ja nyt se saatiin."
  Minun mielestäni se oli todella hieno asia, mutta kiinnostaako se oikeasti ketään PKssa?

  DVD-soitin on iloinen asia! Tietokoneeseen iskettävistä kieputtimista ei ole minkäänlaista havainta (en omista), mutta joku WinDVD-niminen juttu on kuulemma aika yleinen. Ei niitä rainoja ilman soitto-ohjelmaa voi katsella. Sitten ei tarvitse välittää AotC:n jakelemista juttusista.

  "Jättää joitain lyöntejä pois"
  LYÖ KOVEMPAA! [face_laugh]
  Mikäli mielenkiintoa piisaa, kurki 'uudistunut' [link=http://www.EmperorsSecretService.tk]ESS[/link]:n sivu. Piti leikkiä eilen, kun vanha oli niin kamalan näköinen.
  Ei tämäkään kovin kummoinen ole, ajanvietteen tulos vain.
   
 12. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Hiihee, DVD-soitin toimii! Jahuu! Isä hankki ohjelman nimeltä PowerDVD, huomaan.

  Yritinpä tuossa ihan äsken mainostella Pilvarin puolella tätä foorumia siellä FFFinland-topicissa. Saas nähdä eksyykö kukaan.

  Ja sivu näytti hyvältä, vaikka pari nipottamisen aihetta: nuo sivun vaihtuessa tulevat animaatiot ovat ekalla kertaa hauskoja mutta siitä eteenpäin ärsyttäviä, ja sitten Aurabesh-teksti jota kaikki eivät osaa lukea.
  Ai niin, ja vielä yksi juttu. Olen utelias aina sivujen lähdekoodista nuuskimaan mitä sieltä löytyy, ja näin sen perusteella että tuo on tehty Yahoo Page Builderilla. Osaatko HTML:ää?
   
 13. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Se on sitten vappupäivä, pojat ja tytöt. Minkäslaisia kokemuksia oli vappuaatosta? Rankkaa juhlimista vai hillittyä siman siemailua?

  Omat kokemukseni ovat tylsät. Kotona pientä remonttia tekemässä, netissä oleskelua ja lätkää katsellessa meni koko aika. [face_plain]
   
 14. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Tintti: Ne sivun latautumisessa tulevat jutut ovat ***ttaneet minua alusta lähtien, eikä niitä ilmeisesti saa disabloitua millään. Ja PageBuilderilla se on tehty (eikä ***le kerro miten nuo saa POIS!). Vajavaisista HTML-taidoistani olen ESS:ssä maininnut, että vajavaiset ovat. Luokkaa <IMG SRC="Pöh.TGA"> ja silleen.
  Jos olet em. ohjelmaan tutustunut ja tiedät miten ne hirvitykset saa pois, niin ole hyvä vaan ja kerro.

  Aurabeshiä käytän vaan koska se sopii aiheeseen ja on hienoa. Ja kuvain kohdalla pitäisi olla se <ALT="tekstiä tähän"> joka kertoo että mitä se tekee. Otsikko on siis "the Emperor's S.E.C.R.E.T. S.E.R.V.I.C.E." vaikka nuo pisteet kuvakkeen Aurabeshistä puuttuvat (ulkonäkökysymys!)
  Niin ja ne napit muuttuvat on/off-img:eillä kun hiiri on siinä päällä.
  Ihan vaan leikkiäkseni nuo tein. Se oli kivaa.
  Jos tahtoisi olla vekkuli, niin tuollahan (pagebuilder) saa laitettua esm kuvat kaiketi koodiin silleen että ne on oikeella kohdallaan heti (point'n'click) eikä tarvitse koodilla arvailla, että mihin ne NYT pomppaavat, kun lisään tekstiin yhden pisteen... Sitten kun se on tehty kokonaan tahi osittain valmiiksi, niin sitten tekisi cutpastella "omanaan" jossa ei näy (view-source code-palikassa) että se on tehty jollain ohjelmalla. Tai jotain.
  Joka tapauksessa tuo tekele on ihan vaan paikan varaamiseen tehty, eikä suinkaan miksikään Imperiumin Taiteeksi.
  Jotain muutakin meinasin tähän rapsuttaa, mutta nyt ei tule mieleen.

  Vappu: Vesiselvänä tänäkin vuonna, katseltiin leffa "Signs" ja käytiin yhden aikaan yöllä Malminkartanon täyttömäellä katselemassa kaupunkien valoja. Näin tiivistettynä.
   
 15. LottDodd

  LottDodd Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 4, 2002
  Never have I seen such a hive of Scum and Villainy!
   
 16. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  LOL! [face_laugh]

  LottDodd, you should calm down. We aren't talking about you. I can promise you that.
   
 17. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Weirdo's aren't to be trusted.
  They're too weird.
   
 18. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  ISD: Geocitiesissä File Manager -> check-merkki tiedostoon ja klikkaa Edit -> ota pois seuraava rivi sivun alkupuolelta:

  <meta http-equiv="Page-Enter" content="blendTrans(Duration=2)">

  Testasin, ja sain sivun toimimaan ilman niitä animointeja tuon rivin poistamalla.

  Vappu meni siten, että ke-to välisenä yönä katselin elokuvia kaverin tykönä ja to-aamuna nukuin tavallistakin pitempään. Päivän kulutin AOTC-DVD:n kanssa. Alkoholia en juonut. Hauskaa oli silti.

  Mutta hei: kumpi on luotettavampi auktoriteetti, Yoda vai Lucas? Lucas sanoo AOTC:n kommenttiraidalla, että pimeä puoli ON voimakkaampi. Yoda sanoo ESB:ssä ettei ole.

  (Älkää välittäkö seuraavasta. Se on vain ilkeämielinen testi, että onko LottDodd kuulolla kaikissa suomenkielisissä keskusteluissa, ja tarkoitus on kasvattaa vainoharhoja hänelle.
  Olipa kerran LottDodd. Hän epäili, että ihmiset puhuvat hänestä selän takana. Ja juuri tällä nimenomaisella hetkellä se oli totta.)
   
 19. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Fear will keep the local systems in line. Fear of this battlestation.

  Joskus tekisi mieli trashcompactoroida tuo tietokoneen kyljessä majaileva dvd-asema. Tänään se ei suostunut sitten millään pyörittämään yhtä vuokrafilmiä. Ei virheilmoituksia, ei mitään selvää vikaa levyssä. Silti levy juuttuu paikalleen. Moni muu levy on pyöriskellyt ihan oukei tänäänkin, vaan yksi pilaa koko illan.

  Mielipidekysymystä täällä majaileville dvd-friikeille: katsotko dvd-leffat tietokoneen ruudulta vai tv-ruudulta?

  Itse suosin telkkaria. Tosin operaatiota haittaa se että tv ja dvd-asema ovat eri huoneissa. Tuottaa nopeaa kipitystä sohvaa kohti kun on pistänyt levyn pyörimään. :)
   
 20. LottDodd

  LottDodd Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 4, 2002
  Aha!!! They are talking about me!... I don't need a Talk Droid to Get Paranoid about Tintti's Translation....
   
 21. Zap

  Zap Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jan 29, 2002
  LottDodd, the Paranoid Android, huh? :)

  Jooh, kyllähän kattelisin dvd:itä mieluiten telkkarista, mutta tällä hetkellä en katsele mistään kun en soitinta omista. Ravaan välillä kotikotiin hyväksikäyttämään tietokoneen dvd-asemaa. Kotikoti kullan kallis.

  Kuulumisia lontooksi:

  Well, it was quite a busy day @ Linnanmäki today (amusement park where I'm working). The day went really quickly... and now I'm looking forward to SEVEN free days in a row. What to do, what to do... :) The weather was also fine today... the first warm work day this spring. Thursday on the other hand was awful. Nine hours in the cold wind and rain all day long. After I came home I couldn't get the old Beatles song out of my head: It's been a hard days night, and I've been working like a dog, It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log...

   
 22. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Tintti: kiitos ja kumarrus yhtiöltämme! Korjaan tuon #&¤#&#¤&#¤:n heti kun askarteluun on aikaa.
  Ja Pimeä Puoli ON voimakkaampi. Ja kaikin puolin parempi.

  DVD:t tuijotan huimasta 14"-TV:stäni kun ei isompaa omista. PC:ssä ei ole DVD-asemaa.

  LottDodd: Don't get paranoid ("as he lost his mind, can he see or his he blind? Can he walk at all, or is he" naanaanaaa... forgot the words...), it wasn't anything suspicious.
  Or was it? [face_mischief]
  [face_laugh]

  Today is a sunny day, hopefully it's sunny in Linnanmäki, too. Or should I say the Castle's Hill?

   
 23. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  No nyt se on tehty!Pistin peliplaneetassa oman singnaturen jälkeen linkin tänne ja pienen kehoituksen,että voisivat käydä tämän paikan tarkistamassa!Jos onnisttuu,niin varautukaa peelovirtaan!(toivottavasti ei ole tarpeen) ;)
   
 24. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  LottDodd, it is Outrageous!!! Just blame on Tintti.

  It's shame.. I regret.


  Ichi-nen-ju de ichiban samui tsuki no itsu desuka? Tammikuu desuka? Wakarimasuka Tintti... de wa arimasen.

   
 25. Zap

  Zap Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jan 29, 2002
  Myöhäisenä kommenttina tuohon Tintin uteluun että kumpi on luotettavampi, Yoda vai Kunnioitettu Flanellipaitainen Jumala.

  Tittelistään huolimatta KFJ ei voita tätä titteliä. Yoda sentään koulutti Jedejä 800 vuotta eikä kertaakaan lipsunut Pimeälle puolelle, joten kyllä Pieni Vihreä Mies on luotettavampi.

  ? Sitten hieman asiaa. ?

  Laiskottelin koko viikonlopun. Minun pitäisi kirjoittaa 5 sivun pituinen kirjoitelma murteista, mutta en taida saada sitä tänään aikaan. Lisäksi minulla on paha ongelma; mitä tehdä vapaapäivinä? :)

  I've been r e a l l y lazy this weekend. I should be writing an essay about finnish dialects, but I don't think I'll get it done today... but after all, tomorrow is another day :)
  I'm also wondering what to do the following five days. No school, no work --> all fun!?