main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Mitä telkusta tulee

Discussion in 'Finland' started by Tintti, Jul 6, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Täällä on parikin topikkia jotka keskittyvät eri TV-sarjoihin. Tässä kuitenkin topic kaikista mahdollisista TV-sarjoista tai leffoista, joita TV:stä tulee. Suositteluja, kommentteja tai arvosteluja, mitä vain.

  "Isänmaan toivot" alkaa pian uusintoina Neloselta, en muista päivämäärää. Kai olette katsoneet sitä? Kyseessä on kolmas tuotantokausi, jonka eri jaksot kuvattiin eri menetelmillä. Esim. "Vellu MacBealissa" matkittiin Ally MacBealin tyyliä, ja sitten oli ainakin jonkinlainen dogmajakso. Muita en nyt muista.
  Petteri Summanen on aivan loistava. Ja aasinsillan kautta, tiedättekö "Studio Julmahuvin"? Sketsisarja, joka näkyi joitain vuosia sitten Ykkösellä. Summanen oli yksi julmahuviporukoista. Sarja vaikutti aika voimakkaasti minuun, ja hoen vieläkin silloin tällöin esim. Abun ja Pamirin keskusteluja. Lisäksi minulla on Pilvarissa ollut kaksikin kertaa signature, joka viittaa Julmahuvi-sketseihin.

  Syntilistaani kuuluu, etten ole koskaan katsonut "Tähtiporttia" (Stargate, Stargåte??), mutta pian tulee sitäkin nähdyksi. Sarja alkaa 9.7.
  Nyt-liitteessä muuten oli arvostelu, jossa sarjan sanottiin olevan "mielenkiintoisempaa katsottavaa kuin virityskuva, maalin kuivuminen tai shakkiotteluiden hidastukset".
   
 2. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Studio Julmahovi oli mestarillinen. Niitä tuli nauhaltakin katsottua tsiljardi kertaa. Sarja uusittiin välittömästi sen ensiesityksen jälkeen. Eräänlaisen kulttisarjan maineeseen se joutui. Miksi? Porukka kokeili paljon sellaisia komedian tapoja, joita kukaan muu ei pystynyt saamaan niin luontevan aidoiksi.
  Eih, ihan muistot tulvehtii pääkoppaan. Salamapartio Z (josta julkaistu cd-levykin), jaa-jaa turkishe..., raitiovaunubongaaja, valtakunnanneuvottelija, eskimot, jne. Voisivat uusia nuo helmet.
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Julmahuvia näin muistaakseni 2 viimeistä jaksoa viime vuoden vapunpäivänä kaverin luona.
  "Die Türkische, jeden tag so schnell, ja, ja!"
  Ja sitten se hetkinen-heppu joka tunki nenäänsä lusikan. Outoa.

  Kun sontalootasta on yleensä kyse, niin voisin surra MoonTV:n konkurssin myötä kuollutta Damage-dvd-ohjelmaa, jonka vaikutuksesta ostin itsekin em. laitteen. Kreivi Stakulan välilöpinät olivat kertakaikkiaan legendaarisia.
  Voi niitä aikoja :_|
   
 4. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Joo,näkemiin MoonTv ja sen mainiot elokuva ja peliohjelmat.Konkurssi oli kyllä nähtävissä jo aikoja sitten. Toivottavasti nämä peli ja- elokuvaohjelmat saavat näkyvyyttä esim.star vision paikalliskanavilla,niinkuin tuo pc-peliluola näkyi vuosia sitten.

  Julmahuvi,muistan siitä yhden sketsin missä ylen reportteri odotteli valtion kokoussalin edessä yötä päivää,kunnes lopulta sekosi.

  Isänmaan toivoista ensimmäiset kaksi kautta näin,mutta jostain kumman syystä kolmas kausi jäi näkemättä.Pitääpä muistaa katsoa se nyt kun kerta uusintana tulee.
   
 5. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Voisivat uusia nuo helmet.

  Täysin samaa mieltä. Tai julkaista sarja DVD:lle. Tahtoo nähdä nekin jaksot, jotka silloin joskus unohtuivat ja jäivät nauhoittamatta!

  "Die Türkische, jeden tag so schnell, ja, ja!"

  Tuokin on yksi suosikkihokemistani. Tai oikeastaan niitä on niin monta, että en osaa sanoa suosikkejani.

  Nyt täytyi julmasti painaa backspacea, kun olin vähällä kirjoittaa noin n+1 suosikkisketsiäni, mukaanlukien sen sekaisin menneen reportterin juttelua.

  Jokin aika sitten tuli Austin Powersin jatko-osa "A P: Agentti, joka tuuppasi minua". Ei ollut tarkoitus katsoa sitä, koska ekassa osassa leffasarjaa oli niin kamalaa huumoria. Kun kuulin taustalta TV:stä Tohtori Pahan ja tämän pojan tulleen ruutuun, niin päätin sittenkin katsoa. Dr. Evil (+poikansa) on ainoa hauska hahmo noissa kahdessa leffassa.
   
 6. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Onko kukaan tutustunut (surkeaan!) jenkki-t-ohjelmaan "Saturday Night Live"?
  Ainoat kelvolliset jutut siinä ovat Celebrity Jeopardy:t. Kummallinen Jeopardy-tietovisailuparodia, jossa kisailijoina on typeriä julkkiksia (imitaatioita, natürlich) kuten kaveripiirini suursuosikki Sean Connery, joka kiusaa juontaja Alex Trebekiä jatkuvasti. (kuulostaa muuten Bond-roistolta ;) )
  "The category is: sounds that a doggy makes
  *beep*
  "Mr Connery"
  "Moo"
  "Wrong"
  "Well, that's the sound your mother made last night!"
  :eek:
  "We would've accepted bow-wow or ruff"
  "Rough? Just the way your mother wants it!
  Har, har, har, har"

  Kertakaikkiaan häiriintynyttä, ja siksi niin hauskaa. Kaikki Conneryn jutut ovat yhtä outoja.
  "It's my lucky day. I'll take the rapists for 200"
  "No. It's therapists, not the rapists!"

  Hohhoi... [face_laugh] erityisesti väsyneenä katsottavaa kamaa!
   
 7. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Itse suosin enemmän MadTV sketsi ohjelmaa,mutta on tuota Saturday Night Livea tullut myös katsottua. Monen hienon koomikon ponnistuslauta. Näistä uusimmista hauskin on Will Farrel,mutta jaksojen ei niin tuoreudesta en ole aivan varma onko tuo hupiveikko enää mukana.
   
 8. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Jonkun minuutin joskus ihmetellyt ohjelmaa, mutta siihen se on jäänyt. Celeb.Jeopardytkin näin kaverin suosiollisella avustuksella.

  MadTV:ssä parasta ovat Spy vs Spy-piirretyt, ei se muuten mitään erikoista ole.
   
 9. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Minä amerikkalaisen roskaviihteen suurkuluttajana nautin melkein kaikesta mitä ne tuutista pukkaa.
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Minä taasen katselen töllötintä kohtuullisen vähän eli tuskin lainkaan. Ei sieltä tule koskaan mitään katsomisen arvoista. Farscapekin puolen vuoden tauolla ja silleen.
  Ja Damage-elokuvaohjelma on loppu.
  Kurjaa, kun alkukeväästä muuttivat ohjelmakaaaviotaan ja siirsivät Damagen öisin esitettäväksi, eihän vuorotyötä tekevä voi öisin tuijottaa sontalootaa, kun on joko töissä tai nukkuu seuraavaa vuoroa varten..
  Jos ei Kreivi Stakula siirry millekään muulle kanavalle, emme koskaan pääse kuulemaan "Rakkaat digitaaliviihteen ystävät ja VHS-vihaajat, tervetuloa uuden Damaaasz-ohjelman pariin."
  :_|
   
 11. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Nii-iim-pä. Damage,pc-kalaluola,player ja usva...jos ei ala starvisiossa näkymään,niin sitten tapahtuu jotakin erittäin kauhiaa.grrrr :mad:
   
 12. Tod

  Tod Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Minä en kotimaista viihdettä ole koskaan jaksanut katsoa. En ole koskaan nähnyt yhtään Julmahovia, itse asiassa en ole koskaan nähnyt edes ensimmäistäkään Kummelia.

  Nykyään ainoat ohjelmat joita seuraan säännöllisesti ovat Raw ja Smackdown. Sitten kun alkaa tulemaan aiemmin näkemättömiä jaksoja Xenasta, Buffysta ja Dragonball Z:sta niin sitten täytyy taas katsoa enemmän töllöä. Kyllä jenkkiviihdettä on kiva katsoa.

  MoonTV:llä ei ollut mitään muuta hyvää kuin Stakulan ohjelmat. Muita ei tule ikävä.
   
 13. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Puhut paljon, jopa asiaa. Stakula on kerrassaan loistava hahmo.
  "Jediiii, jediiii, jediiiiii!"
  Et ensimmäistäkään Kummelia? Saavutus, todella mittava saavutus. Vetää miltei vertoja meikäläisen Kauniit ja Rohkeat-näkemättömyydelleni.

  Mikäs sinua pellepainissa viehättää? Tunnen muutamia tyyppejä, jotka sitä seuraavat, ja kaikilla erihenkiset syyt.
   
 14. Tod

  Tod Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Puhut paljon, jopa asiaa.

  Pitäisiköhän tuo tulkita kohteliaisuutena? Yleensä kaikki väittävät, että puhun vähän mutta ainoastaan asiaa.

  Saavutus, todella mittava saavutus. Vetää miltei vertoja meikäläisen Kauniit ja Rohkeat-näkemättömyydelleni.

  No en kyllä ole nähnyt yhtään Kauniita ja Rohkeitakaan.

  Mikäs sinua pellepainissa viehättää?

  No on se nyt varsin hupaisaa touhua. Enimmäkseen se on niin jenkkihenkistä touhua, että ihan huvittaa. Esimerkiksi on aina hauska naureskella miten stereotyyppisesti siinä kuvataan kaiken muun maalaiset, erityisesti ranskalaiset. Eli suhtautun lähinnä huvittuneesti tähän jenkkipatriotismiin. Lisäksi juoni on paikoitellen varsin hauska kaikkine "yllättävine" juonenkäänteineen ja selkäänpuukotuksineen. Ja lopuksi jotkut hepuista on kuitenkin varsin eteviä (esim Rey Mysterio), joten heidän touhujaan on kiva katella.

   
 15. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Ok,nysse tuas jatkuu. Stargåtea tarkoitan. Oli jo aikakin.
   
 16. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Meikäläisen pellepainitietämys on aika pientä verrattuna parin tutun juttuihin (osaavat varmaan kaiken ulkoa), mutta numerosarjamiehen olen kerran tai kaksi ohimennen nähnyt tekevän numerosarjatempun ja hassun hypyn, jonka jälkeen vihollinen oli lattialla solmussa. Siinä ainoat oikeasti hienot asiat, jota olen koko touhussa koskaan nähnyt. En ole pahemmin katsellutkaan, mutta pari asiaa jäänyt mieleen. Toinen heppu jonka muistan, näyttää Timo Rautiaiselta.
  Joskus kun näitä näin, siellä oli ukko joka puhui itsestään jatkuvasti kolmannessa persoonassa "Erkki vetää sinua lättyyn niin että vaariltasi putoavat tekohampaat suusta! Sitten Erkki voittaa kaikki, koska Erkki on paras."
  Outoa toimintaa.

  Ja kun K&R:ista oli puhetta, kaveri joka "painia" seuraa, on sanonut että "ihan kuin kauniit ja rohkeet, mutta paremmalla juonella ja enemmällä toiminnalla."
  Jos en pahasti väärin muista.
   
 17. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Pellepainia? Tuo on pitkästä aikaa kummallisin kuulemani idea TV-ohjelman sisällöksi. Ei kai telkkarista sellaista tule?
   
 18. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Tulee, tulee. Oikea nimi on wrestling. Tai ainakin oli sen 15 vuotta sitten. Tiä sitte, mitä nimeä se nykyään tottelee.
  Isot miehet pukeutuu trikoisiin ja lyövät ohi. Hulk Hogan on kai se legendaarisin nimi. Miksi? En tiedä.

  En todellakaan tiedä.
  :_|
   
 19. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  Sain digi-TV:n käyttööni tietokoneeseen. Ensivaikutelma: vanhat tutut kanavat sekä muutama lisä-"kanava", joilta tulee pari hassua ohjelmanrääpettä sekä kännykkäpelejä tai uutisruutuja. SubTV ja Teema mielenkiintoisimpia uusia, mutta Subbarinkin ohjelmia alkaa tulla kunnolla vasta illalla ja yöllä.

  Mitä suosittelette SubTV:ltä? Raw, Dragonball Z ja Buffy ainakin mainittu täällä.
   
 20. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  No jos RAW menee, niin silloin perään varmaan kannattanee katsoa Smackdown.

  Noiden jo mainitsemiesi lisäksi subbarilla kannattaa tietty katsoa Big Brother, jos moisesta on kiinnostunut. Vanhat Star Trekit. Late Night with Conan O'Brien. Ja hmm.. sarjassamme aivot-nollille-viihteenä sitten tietysti menee myös Xena.. siinäpä ainakin minun makuun sucktv:llä tällä hetkellä oleva tarjonta.
   
 21. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Subilta parhaita on muunmuassa juuri mainittu Late night with Conan O'Brian,Farscape,Xena(josta uusintoja juuri nyt,sääli)ja matkailu-ohjelma jonka nimeä en nyt muista,plus muutama muu hauska ohjelma.

  Paljon hyviä uusintojakin on Subilta tullut,kuten Simpsonit,McGyver ja ämteeveelläkin nähty Sledge Hammer aka Moukarimies.
   
 22. Tod

  Tod Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Älkää unohtako A-Teamia. 80-luvulla se oli minun suosikkisarjoja ja hyvin pystyy yhä katsomaan.
   
 23. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  F A R S C A P E

  ja wanhan, originaali Star Trekin katsomista kannattaa harkita. Conan O'Brienillakin on ajoittain hassuja juttuja, harvoin vaan olen törmännyt sopivaan aikaan katsomaan (varmaan jonkun kolme jaksoa yhteensä). Ja onhan noita muitakin jo mainostettu, myös Farscapea pitää katsoa, sitten kun se joskus talvella taas jatkuu.

  Kännykkäzättiä ei kannata katsoa.
   
 24. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  MoonTV:n kanavapaikalla tulee kai sunnuntaihin saakka AssemblyTV. Eilen erehdyin vahingossa katsomaan sitä, kun piti odotella kaverin soittoa ja sieltähän tuli hienoja demopätkiä (64k intro). Miten saavatkin tungettua moisen määrän musiikkia sun muuta kuuteen neljään kiloon? Taitoa, taitoa.
   
 25. Tod

  Tod Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Muistuttaisin kiinnostuneita siitä, että Dragonball Z pääsee ensi viikolla niihin jaksoihin, missä se jäi kesken kesän alussa. Eli uutta katsottavaa luvassa.

  Hauskaa...
   
Thread Status:
Not open for further replies.