Nope. Koliko je meni poznato prevedeno je samo 7 knjiga na hrvatski meðu kojima nema NJOa: http://www.neobicnanaklada.hr/starwars.htm
Naravno da nema NJOa na hrvatski. Kod nas to jedva mo?e? nabaviti i na engleskom, a kamoli da jo? i prevedu.
Bilo bi dobro kad bi preveli vi?e Star wars knjiga na hrvatski. Zna li netok ima li nekakav projekt? Sprema li se jo? neki prijevod? Neobicna naklada ili su se i drugi poceli baviti Ratovima Zvijezda?
Postoji barem za EIV-V (jer sam te knjige bio posudio). Poceo citati, vidio natpis "Dnevnik Whillova", pogledao kako su prevedeni neki termini i odustao (vecinom korektan prijevod; X-wing = X-krilni lovac, ne mogu se sjetiti svega, no znam da je Darth Vader bio krajnje neobicno preveden).
Cala Nowa Ere Jedi juz dawno przetlumaczono na Polski. Lacznie z "Jednoczaca Moca" Would Nowa Ere litteraly mean New Era? Or is Era the Order? Interesting language; I had understand 'juz dawno przetumczono na Polski', but I have no idea what Moca means. Oh, how do you say 'I have a bad feeling about this' na Polski?
Neki crtac iz Hrvatske je valjda napravio strip o Chewbacci. Nisam citala ali su mi rekli da to postoji. Je li to prevedeno?
Taj crtac je Darko Macan. Citala sam taj strip ali nije preveden na hrvatski. Barem ne onaj primjerak kojeg ja imam.
imam frenda koji je procitao sve knjige New Jedi Order i pricao mi je sta se desava i ja nevidin kakve to veze ima s star warsom.