O chestie interesanta!

Discussion in 'Romania' started by Aranna, Nov 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Aranna Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 30, 2004
  Eu de felul meu sunt cam grea de cap. Poate cineva sa-mi spuna ce ar putea insemna asta: "Access to this website is currently not possible as your hostname/IP appears suspicous."

  Ca sa intelegeti, am incercat sa intru pe forum la jedi.ro si imi apare negru pe alb mesajul mai sus mentionat. Am eu oare fatzã de dubioasa?

  http://img30.exs.cx/img30/2179/PIC_FIN_EDIT.jpg
 2. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  te referi la link-ul pe care l-ai pus acolo? Mie imi merge cu toate ca cica sunt inca "temporar" bannat pe jediro
 3. ComicDiva Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  Mey aranna, mi se pare ca te-am vazut la America's most wanted acum cateva zile.
  Ai noroc ca nu se ofera recompensa, ca de bounty hunter ce sunt veneam dupa tine.
  :D
 4. SVAndrei Jedi Knight

  Member Since:
  Nov 6, 2004
  star 5
  Se pare ca ai fost bannata. Nimic neobisnuit pentru jedi.ro.
 5. OCTAVIAN_PAUN Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 28, 2004
  star 3
  Aranna : ... mai , eu nu sunt genu' care se ia de oameni !! Da' tu esti CHIAR dubioasa !!!
  Imi sugerezi PERICOL PUBLIC, AMENINTARE, SITH, ARMAMENT, VIOLENTA ... nicidecum o pustoaica care descopera viata, se bucura de ea, face excursii cu prietenii, se distreaza si e inocenta !

  Hahaha, gotcha, babe !! Esti Kazuya ? Nice looking !!

  (daca ai nevoie de un sfat, si numai daca ai nevoie : ai grija cu baietii; la cum arati, o sa ai nevoie de mult prudenta. Baietii sunt rai si interesati ... si eu am fost baiat ...)

  Dar mesajul celor de pe jedi.ro nu se referea la fetzishoara ta, ci la IP-ul tau; s-ar putea ca PC-ul tau sa fie plin de virusi, iar serverul jedi.ro sa fi "simtzit" asta (doar si serverul lor e un jedi, nu ?! :) )
 6. SVAndrei Jedi Knight

  Member Since:
  Nov 6, 2004
  star 5
  Daca serverul lor ar fi un server SITH 7.0 nu ar trebui sa isi faca griji pentru un virus pentru ca "A virus is insignificant next to the power of the Force!" LOL
 7. vanatorul Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 1
  Arana, chestia de mai sus iti apare pentru ca adminii de la jedi.ro au facut probabil un update la software-ul cu baza de date ce sustine forumul.
  Foarte multi utilizatori tin mult la internet privacy si folosesc tot felul de programe care le asigura anonimitatea cand fac surfing pe internet. Si eu am facut-o de mai multe ori. :D
  Update-ul de care iti vorbeam mai sus face aproape imposibila conectarea la acelasi forum cu mai multi useri si folosind mai multe IP-uri (mare parte dintre ele fake).
  Cu alte cuvinte, fiecare clasa de IP este foarte bine definita, se stie foarte clar cine, cand si de unde se conecteaza. Serverului se pare "suspicioasa" conexiunea ta, pentru ca IP-ul tau practic... nu exista. :) Si de aceea... te trimite la plimbare :)
  In cazul tau, jedi.ro pur si simplu nu poate face reverse la IP-ul tau iar chestia asta o poti rezolva luand legatura cu furnizorii tai de internet.
Thread Status:
Not open for further replies.