Problem On the Main Site

Discussion in 'Communications' started by mbruno, Aug 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Moderators: JoinTheSchwarz, LAJ_FETT, Ramza
  1. mbruno Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 19, 2010
    star 1
    Last edited by mbruno, Aug 14, 2013
  2. Grimby Technical Consultant

    Administrator
    Member Since:
    Apr 22, 2000
    star 7
    I'm not sure, but I will forward this on to them.
  3. LAJ_FETT Tech Admin and Collecting/Games Mod

    Administrator
    Member Since:
    May 25, 2002
    star 8
    I have the same problem following the link posted above so it isn't just mbruno.

    Edit - I tried the first few articles under the Television section and they all came up blank.
    Last edited by LAJ_FETT, Aug 15, 2013
  4. Grimby Technical Consultant

    Administrator
    Member Since:
    Apr 22, 2000
    star 7
    Same thing for me.

    Dustin and Philip are now aware of the issue, so hopefully it gets resolved soon. I'm sure they'd like people to be able to read those articles. :p
  5. LAJ_FETT Tech Admin and Collecting/Games Mod

    Administrator
    Member Since:
    May 25, 2002
    star 8
  6. Rock_martin Jedi Youngling

    Member Since:
    May 11, 2013
    Me too faced the same.
  7. mbruno Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 19, 2010
    star 1
    Looks like the problem hasn't been fixed yet. Still getting the blank white screen.
  8. Grimby Technical Consultant

    Administrator
    Member Since:
    Apr 22, 2000
    star 7
    Yes, I just emailed them again. It appears they are still working on it. However, I did figure out that if you change the "/television" part of the URL to "/front" it usually works. So you can always try that until they fix the issue.
  9. Grimby Technical Consultant

    Administrator
    Member Since:
    Apr 22, 2000
    star 7
    I have been alerted that the issue is now fixed. It's working for me now as well.
  10. LAJ_FETT Tech Admin and Collecting/Games Mod

    Administrator
    Member Since:
    May 25, 2002
    star 8
    Yeah, looks OK to me now as well.
  11. mbruno Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 19, 2010
    star 1
    It's working for me now, too.
Moderators: JoinTheSchwarz, LAJ_FETT, Ramza
Thread Status:
Not open for further replies.