main
side
curve
  1. Welcome to the new boards! Details here!

Problems staying logged in

Discussion in 'Communications' started by moosemousse, Sep 3, 2012.

  1. moosemousse

    moosemousse CR Emeritus: FF-UK South star 6

    Registered:
    Oct 3, 2004
    I have a question about logging in and staying logged in to both here and the temp boards at the same time. I can't seem to do it with both open in the same browser. It's not a problem as such as I use two browsers, but I was wondering if this was a bug or something else?
     
  2. Darth McClain

    Darth McClain Manager Emeritus star 6 VIP - Former Mod/RSA

    Registered:
    Feb 5, 2000
    I don't think that it's possible to be logged on to both at the same time. Probably something to do with two forums on the same domain using the same software.
     
  3. LAJ_FETT

    LAJ_FETT Tech Admin and Collecting/Lucasfilm Ltd Mod star 9 Staff Member Administrator

    Registered:
    May 25, 2002
    Yeah, it's a cookie issue. When I was doing stuff both here and on the temp boards I used Firefox for one and IE9 for the other. (IE9 was a pain as I normally use Firefox.)
     
  4. moosemousse

    moosemousse CR Emeritus: FF-UK South star 6

    Registered:
    Oct 3, 2004
    That makes sense, although I'm now curious as to whether or not I'd stay logged in if I changed the passwords so they match. [face_thinking]
     
  5. Ramza

    Ramza Administrator Emeritus star 7 VIP - Former Mod/RSA VIP

    Registered:
    Jul 13, 2008
    Nope. I speak from experience.
     
  6. anakinfansince1983

    anakinfansince1983 Nightsister of Four Realms star 9 Staff Member Manager

    Registered:
    Mar 4, 2011
    I haven't tried being on both boards at the same time but when I work on these boards on Google Chrome, it won't keep me logged in. I have no problem on either Safari or Android. Haven't tried IE yet, but it seems to be a Google Chrome issue.
     
  7. Ramza

    Ramza Administrator Emeritus star 7 VIP - Former Mod/RSA VIP

    Registered:
    Jul 13, 2008
    Well, it can't possibly be a Google Chrome issue because I'm on Google Chrome and not getting that problem. :p It might be related to how you have your cookies and cache set up.
     
  8. anakinfansince1983

    anakinfansince1983 Nightsister of Four Realms star 9 Staff Member Manager

    Registered:
    Mar 4, 2011
    Ah, OK. Should I clear my cookies and cache?
     
  9. Ramza

    Ramza Administrator Emeritus star 7 VIP - Former Mod/RSA VIP

    Registered:
    Jul 13, 2008
    That'd be my first suggestion. It's kind of a delightful game of guess and check, unfortunately.
     
  10. anakinfansince1983

    anakinfansince1983 Nightsister of Four Realms star 9 Staff Member Manager

    Registered:
    Mar 4, 2011
    Clearing the cache and deleting cookies appears to have worked.
     
  11. jcgoble3

    jcgoble3 Jedi Grand Master star 5

    Registered:
    Nov 7, 2010
    Grimby the Hutt likes this.