Definitivno se ide, al Sanja, ne budemo mojim autom jer ce tad biti na servisu. Deciple, pogledaj link za datume. Nadam se da se vidimo. Amon, ako i ti bude? do?la, pliz spr?i mi "Tales of the jedi: Redemption" ako ima? svih 5.
Nego ?to! Bit ce nas dosta s TFNa. Amon, ako ima? jo? Legacy 10, JEDI, Jedi Council. Sori ak te gnjavim...
Ja necu moci doci. Zatrpana kontrolnama slijedeci tjedan pa mi vikend mora biti slobodan za ucenje. Noldor, da ti onda posaljem CD postom?
?teta. Vidimo se onda opet live tek u 7.mjesecu. Orion, nadam se da cemo se vidjeti. Ja i Noldor dolazimo zajedno. Ja sam vrlo niska, crna kosa dignuta u rep, Tomi je kr?an bubnjar ,ima podu?u plavu kosu i sto posto ce obuci majicu Blind Guardian. Necemo doci sutra, nego samo u subotu.
Dosao samo radi upoznavanja s nekim ljudima... Nisam uopce bio na nekom predavanju ili nesto slicno. Igrao Call of Duty s ekipom u komp. igraoni.
Bilo je ok, ali ne kao pro?le godine jer smo posuduli auto pa nismo mogli dugo ostati, bed. Predavanja su bila suepr, pogotovo ono s Tolkienovim pismima. Izmeðu predavanjima smo pitali nekog lika u Clonetrooper majici kod ?tanda (mislim da je oz MosCroatije) ako zna nekog Oriona, ali je on je rekao da ne. ?ao mi je ?to nismo vidjri nikog sa theforce.neta. No dobro, dogodine.