main
side
curve
  1. Welcome to the new boards! Details here!

So who reckons they have the best video card with the best graphics, screenshots wanted.

Discussion in 'Games' started by AlexJedi, Apr 29, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Obi_one_and_only

    Obi_one_and_only Jedi Master star 5

    Registered:
    Jul 18, 2001
    Hoe do you measure fps?
     
  2. Night4554

    Night4554 Jedi Knight star 5

    Registered:
    Oct 9, 2000
    I'm pretty sure they mean fps's on the Onion 3DMark test, but i could be wrong.

    [blockquote]EDIT:: I stand corrected:

    Showing FPS
    Type cg_drawfps 1 to enable the framerate display, type cg_drawfps 0 to disable it again. W00t! I have 90 FPS at 1280x1024 full details, everything maxed (except for Texture detail)! Muahaha!

    Taken from [link=http://www.darkjedi.org/pages/?1593]http://www.darkjedi.org/pages/?1593[/link][/blockquote]

    I'd be interested what you guys are getting on that. especially Dan and Dum apparently :)

    I run a 16mb nVidia Vanta onboard. It's not great, but personally, i've never experienced any slow down (not counting lag) with the details pretty good.

    I'll post a screen when i remeber to bind it ;)

    ¤Night

     
  3. PreacherBoy

    PreacherBoy Jedi Youngling star 5

    Registered:
    Aug 3, 1998
    FPS or Frames Per Second can be seen by using the command "cg_drawFPS 1" in console.
     
  4. Night4554

    Night4554 Jedi Knight star 5

    Registered:
    Oct 9, 2000
    [image=http://traxxx.no-ip.org/foby/Nights/shot0000.jpg]

    And for the record, When I clicked the edit button, PB had yet to post :p

    ¤Night
     
  5. PreacherBoy

    PreacherBoy Jedi Youngling star 5

    Registered:
    Aug 3, 1998
    1. There is only an "edit button" on the submission screen.
    2. I beat you by 1 minute.
    3. My command is grammatically correct. Not sure if the all lowercase will work. With some commands (g_saberRealisticCombat 1) the capitalization of letters is necessary.
     
  6. tenorjedi

    tenorjedi Jedi Knight star 5

    Registered:
    Aug 17, 2000
    I'm still running on my Voodo3 chip. :(

    But I just bought a 61" HDTV. Between that and 6.1 surround sound with a power sub I recon my gaming experience kicks all your asses, even if it is on a console. But very soon I'm going to buy a video card with an "S" out. Then I won't be around to brag for quite awhile :) I hope my wife reminds me to eat or else I might not survive the first week.
     
  7. Obi_one_and_only

    Obi_one_and_only Jedi Master star 5

    Registered:
    Jul 18, 2001
    I ru JO on a Voodoo 3...
    :(

    I have EVERYTHING maxed, in case the card burns and get a new one...

    the details are excellent, but some levels are unplayeable without god mode.
     
  8. Night4554

    Night4554 Jedi Knight star 5

    Registered:
    Oct 9, 2000
    [blockquote]1. There is only an "edit button" on the submission screen. [/blockquote]

    Nit-picking, you know what i mean.

    [blockquote]2. I beat you by 1 minute. [/blockquote]

    i know, but it took me a minute or so to fix the markup codes, i had left out a

    [blockquote]3. My command is grammatically correct. Not sure if the all lowercase will work. With some commands (g_saberRealisticCombat 1) the capitalization of letters is necessary. [/blockquote]

    valid point, i don't know if it'll work, as i hadn't tested it.

    ¤Night
     
  9. Grieve

    Grieve Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Apr 30, 2002
    [link=http://photos.yahoo.com/bc/jacobmogey/vwp?.dir=/My+Photos&.dnm=Jedi+Outcast4.jpg&.src=ph&.view=t&.hires=t]Picture[/link]
     
  10. The_Chim

    The_Chim Jedi Master star 6

    Registered:
    Jul 16, 2001
    Linky-no-worky... :(
     
  11. Grieve

    Grieve Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Apr 30, 2002
    Crap. I don't know why it doesn't. I put it up on yahoo photos(i don't have a website).

    Maybe try this:

    http://photos.yahoo.com/bc/jacobmogey/vwp?.dir=/My+Photos&.dnm=Jedi+Outcast4.jpg&.src=ph&.view=t&.%20hires=t
     
Thread Status:
Not open for further replies.