South Park yirself

Discussion in 'Scotland' started by MrDankDonk, Dec 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MrDankDonk Force Ghost

    Member Since:
    Mar 28, 2001
    star 4
    time for silly christmas games...

    http://www.planearium2.de/flash/spstudio!.html

    see if ye can figure out a way of cut'n'pasting the results here too.
  2. Cobranaconda Force Ghost

    Member Since:
    Mar 3, 2004
    star 7
    [image=http://img485.imageshack.us/img485/1962/southparkedmiself5mn.gif]

    Screenshot it, then throw it into any image editor, cut out all the crap around the sides, copy and paste the pic into a different window, then save it, then upload it onto http://imageshack.us and make sure it's in a JPG or GIF format, not BMP (So don't use MSPaint).
  3. MrDankDonk Force Ghost

    Member Since:
    Mar 28, 2001
    star 4
    oh is THAT all you have to do?

    // struggles to find 'on' button some days
  4. Cobranaconda Force Ghost

    Member Since:
    Mar 3, 2004
    star 7
    Well, I did try looking through all of the HTML and JavaScript jargon but I couldn't find a good enough link in there so I had to improvise a bit.
  5. timbolton Jedi Grand Master

    Member Since:
    Mar 14, 2003
    star 5
    Cobra, you did the right thing, it's Macromedia Flash so you can't do anything but screen capture it as you described ;) Unless you have the original .fla file ... but that is another story :p

    Great site btw, I had do something similar with Macromedia Director years ago for a college project - I had you add horror faces to my own mug lol.
  6. JediMasterGuff Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jun 18, 2002
    star 5
    [image=http://img468.imageshack.us/img468/6633/guff25dk.jpg]

    Version 2 doesn't seem to be much of an improvement over version 1. Very little has been added :(
  7. Stormtrooper_fan Force Ghost

    Member Since:
    Aug 23, 2003
    star 5
    [image=http://i2.photobucket.com/albums/y41/DracosKeeper/Web/sp.jpg]

    Tim, I used 'Print Screen' and then pasted it into a new document in Photoshop... I use Mozilla Firefox though so maybe it's different for screen dumping...
  8. Cobranaconda Force Ghost

    Member Since:
    Mar 3, 2004
    star 7
    The Print Screen Button is screenshot, Nik :p
  9. Stormtrooper_fan Force Ghost

    Member Since:
    Aug 23, 2003
    star 5
    Never :p

    I do happen to be computer literate you know... the English do learn new tricks occasionally... slowly :D
  10. Cobranaconda Force Ghost

    Member Since:
    Mar 3, 2004
    star 7
    I'd never have guessed, not with you having been the designer of like, the whole FFUK site :p
  11. timbolton Jedi Grand Master

    Member Since:
    Mar 14, 2003
    star 5
    Heh you two! :p

    I bet there is a feature/actionscript code in the newer versions of Macromedia Flash (I mean the designing program not the web file) which allows a viewer to click a button and automatically print (save) the current screen without having to touch the print key on the keyboard. I have Flash 5, it's a few versions old now.
  12. veritasuk Jedi Master

    Member Since:
    Sep 8, 2004
    star 4
    a bit late to the party but so what

    [image=http://h1.ripway.com/veritasuk/SPme.JPG]
Thread Status:
Not open for further replies.