main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Star Wars - Episode VII

Discussion in 'Romania' started by MaraStardreamer, Aug 22, 2006.

?

Ce ati prefera?

Poll closed Mar 5, 2009.
 1. Star Wars Episode VII peste doi ani

  2 vote(s)
  14.3%
 2. 10.000 de dolari in mana maine

  12 vote(s)
  85.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. FriendlyPiranha

  FriendlyPiranha Jedi Master star 4

  Registered:
  Feb 25, 2005
  Iata viziunea mea despre un eventual episod sapte, sau orice alta cifra s-ar decide Lucas sa-i acorde acestui film. Mi-as dori sa vad o productie mult mai elaborata decat precedentele, un fel de cristalizare a tuturor eforturilor de pana acum, un scenariu care sa nu mai contina elemente de parodie precum personajele din Mos Eisley sau de pe Naboo, un univers mai mult orientat pe realitate si mai putina poveste. Ceva daca vreti in stilul BSG dar care sa se bazeze pe aceleasi personaje si situatii, insa privite si analizate intr-o alta lumina. Vreau sa vad actori talentati, dialoguri cu mai multa profunzime si mai mult caracter. Inchipuiti-va ca ati putea alege oricare dintre cele 6 episoade si ati vrea sa stiti ce se afla in spatele unei simple batalii in spatiu, sau a unei confruntari intre un maestru jedi si un sith. Cred ca acest univers are inca foarte multe de dezvaluit si sunt inca suficient de multe zone de explorat. As vrea ca acest film sa fie un fel de restitutie pentru toti fanii care au simtit ca intr-o zi Lucas le va darui ceva cu adevarat extraordinar si au fost mai mult sau mai putin dezamagiti de rezultatul asteptarii lor.
   
 2. MaraStardreamer

  MaraStardreamer Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 25, 2006
  Personajele caraghioase cred ca sunt un fix de-al lui Lucas. Apar aproape in fiecare episod... Nu cred ca vom avea vreodata parte de un film SW elaborat, fiindca nu e stilul lui. Din fericire, pentru asta avem cartile. Pentru mine Star Wars e extraordinar asa cum e, pur si simplu nu cred ca Lucas poate mai mult. Daca ar fi putut, ar fi facut-o cu primele trei episoade. De vreme ce Star Wars ne place in continuare, inseamna ca e ceva extraordinar totusi acolo. Chiar daca numai fanii SW reusesc sa-si dea seama ce, si uneori nici ei. :)
   
 3. ATTezeu

  ATTezeu Jedi Padawan star 4

  Registered:
  May 13, 2005
  Si eu vreau banii... (cand ii primesc si cine-i trimite :D)

  SW e altfel pentru ca nu e un SF care se bazeaza pe tehnologie la fel de mult precum celelalte. Sabia laser face zum zum si straluceste, navele sunt mari mici medii si Death Star, fiecare cu puteri dupa dimensiuni etc. Asa si-a facut renume si Dune :D (dupa umila mea parere)
   
Thread Status:
Not open for further replies.