[TECH]Non working link

Discussion in 'Communications' started by comet1440, Jun 3, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Moderators: JoinTheSchwarz, LAJ_FETT, Ramza
  1. comet1440 Force Ghost

    Member Since:
    Jan 25, 2004
    star 4
  2. TwiLekJedi Pretty Ex-Mod

    Member Since:
    Jun 14, 2001
    star 10
    And where is that link? Because the category lists it with this link, which works. So does the pulldown menu.

    Or are you talking about the missing "here" in the message one gets when clicking your link?

    Information, please! Whoever can change that has better things to do than playing guessing games....
  3. comet1440 Force Ghost

    Member Since:
    Jan 25, 2004
    star 4
    Or are you talking about the missing "here" in the message one gets when clicking your link?


    thats what I mean .
  4. DarthSapient Jedi Youngling

    Member Since:
    Jun 26, 2001
    star 10
    So why in your initial post do you call out board UID 10017 and in Twilek's it's 10013?
  5. UK Sullustian Force Ghost

    Member Since:
    Nov 18, 1998
    star 4
  6. DarthSapient Jedi Youngling

    Member Since:
    Jun 26, 2001
    star 10
    UK Sullustian, perhaps this will help you. :)
  7. Wes_Janson Jedi Youngling

    Member Since:
    Mar 17, 2004
    star 5
Moderators: JoinTheSchwarz, LAJ_FETT, Ramza
Thread Status:
Not open for further replies.