the brand spankin new daily, day to day simpson quiz

Discussion in 'United Kingdom' started by MomentOfTriumph, Jan 10, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
    right i have a 'source' for the questions that i am using. its an offical simpsons product and it gives the answer as is the one i have said is correct.

    boo yaa
  2. Poodu Jedi Youngling

    Member Since:
    Dec 3, 1999
    star 6
    I think you will find myself and JJF correct. therefore there is no correct ans.

    No, Paul, cos in one of the two episodes it appears it is bowl-a-rama. In the other, it wasn't one of the options given by Jon in the question. Therefore, the answer is perfectly valid as there can be no contention between the answers.

    Just to reiterate.. get over it
  3. Jumping Jedi Flash Jedi Master

    Member Since:
    Sep 21, 1999
    star 4
    yes but you could say that while the people who know there was two answers where looking for the correct answer in the other ones.

    and cosnidering that bowl-a-rama was spelt bow a rama complicates matters further.

    and as time matters in this competition

    but in this time of love and war let us put down our words of anger and dance a gay little jig around the camp fire. jjf leads....
  4. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
  5. Poodu Jedi Youngling

    Member Since:
    Dec 3, 1999
    star 6
    spelling mistakes are easy to make... you just proved it in that sentance :p
  6. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
    enough of the arguments, the daily day to day simpsons quiz will be back tommorow, probably the afternoon
  7. Poodu Jedi Youngling

    Member Since:
    Dec 3, 1999
    star 6
    Nice one, Jon. Good work!
  8. Jumping Jedi Flash Jedi Master

    Member Since:
    Sep 21, 1999
    star 4
    //jjf jumps out of the fire laughing his ass off!

    yeah spelling isnt my best ability.

    keep it up john just give a pm a minute b4 you do the quiz so i can get ready! ;)
  9. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
    right its back as ive been neglecting you all because of injury and my workload.


    no less than 10 questions today....

    1:

    in simpson and delilah, where does homer get his new taylored suit from?

    is it

    a: the fat or freaky mens warehouse
    b: the long and prtly of it
    c: royal majesty for the obese or gangly gentleman
    d: plus size palace

    2:

    what does bart wait for impatiently in the post?

    is it

    a: the crust co catalog
    b: lil bastard joke kit
    c: a spy camera
    d: 101 crimean war toy soilders

    3:

    what is the name of mrs. krabbapples test grading pen?

    is it

    a: old red
    b: the flunkenstein
    c: stylus failum
    d: big daddy felt tip

    4:

    what hangs on the front of rev.lovejoys pulpit?

    is it

    a: a white cross
    b: a blue banner with a dove
    c: a red cloth with a chalice
    d: a blue and white macrame

    5:

    in the opening titles, what time is it on the clock on the wall in the classroom

    is it

    a: 1pm
    b: 2pm
    c: 3pm
    d: 4pm

    6:

    the counterifet tickets for the super bowl are printed on what?

    is it

    a: one dollar bills
    b: some sort of cracker
    c: baseball cards
    d: post it notes

    7:

    in the first tree house of horror what comment do the aliens make about marge?

    is it

    a: your wife is quite a dish
    b: shes as thin as she is lovely
    c: her hair reminds me of the towers of epsion prime
    d: she has a tender heart and a backside to match

    8:

    what has been used to seal a crack in the nuclear power plants cooling tower?

    is it

    a: mr.epoxy
    b: marshmellows
    c: superglue
    d: gum


    9:

    whan the town is deprived of laramie cigerettes, the truck driver bringing fresh suppplies is instructed to do what?

    is it

    a: not smoke
    b: throw packs of cigarettes at schools
    c: ignore all stop signs and crossways
    d: stay away from the burning tyre yard

    10:

    in the crepes of wrath what does bart find in his room while cleaning it?

    is it

    a: overdue library books
    b: a cherry bomb
    c: the tv remote control
    d: a forgery kit

    remember first correct answer for each question wins.



  10. MayhemUK Jedi Master

    Member Since:
    Mar 20, 2001
    star 4
    Hey might as well have a go ;)

    D, C, A, B, D, B, C, A, C, A
  11. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
    5 ponts to mayhem,
    nos 2,3,4,6,9
  12. anakin_pm Jedi Master

    Member Since:
    Feb 16, 2001
    star 4
    1 C
    2 C
    3 A
    4 B
    5 C
    6 D
    7 C
    8 D
    9 C
    10 B
  13. Arun Dale Jedi Grand Master

    Member Since:
    Sep 21, 1999
    star 6
  14. MomentOfTriumph Jedi Grand Master

    Member Since:
    Jan 12, 2000
    star 5
    and the other 5 pints got to anakin, to slow mr.dale



    anakin : 8 points
    mayhem : 5 points
    Poodu: 5 points
    oac-ster: 3 points
    the capt. : 2 points
    squinty arun: 2 points
  15. anakin_pm Jedi Master

    Member Since:
    Feb 16, 2001
    star 4
  16. MayhemUK Jedi Master

    Member Since:
    Mar 20, 2001
    star 4
    In one fell swoop, I'm second now :p
Thread Status:
Not open for further replies.