Aseara a fost o emisiune pe VH1 de la ora 22: When Star Wars ruled the world. A fost super-marfa! Foarte amuzanta, plina de chestii noi cu comentarii din partea actorilor, a echipei de productie. Multumesc Vh1! Multumesc ca mi-ai adus aminte de ce am devenit fan Star Wars! Acum simt nevoia coplesitoare sa-mi iau colectia de dvd-uri... sa vad ce trebuie sa vand de prin casa.
L-am vazut!! Intr-adevar foarte interesant! Interviuri si behind the scenes clips cu: Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Mayhew , Anthony Daniels etc. L-a copiat cineva pe Video sau mai bine pe vreun CD?
Dupa cum am spus, firma de cablu la care sunt eu abonata considera ca VH1 trebuie sa fie codat. Si pe mine m-ar interesa daca a inregistrat cineva documentarul...
Aloha my friends !!! Aseara, pe la 22.10, am fost sunat de Sergiu, care mi-a spus ca tocmai a inceput la VH-1 documentarul !! Great !!!! Multumesc pentru telefon, Serge !! Vorba ComicDivei : mi-am adus aminte de ce am devenit fan SW !! ...when Star Wars ruled the world... Aiurea ! SW still rules the world !!! Interesante paralele de imagine dintre actorii de-atunci si fetzele lor de-acum ... Billy Dee Williams (Lando Calrissian) arata rau de tot; imi exprima ALCOOL !! Carrie Fisher s-a ingrasat rau ... Mark Hamill arata tot a ALCOOL (...insa mult mai bine decit Billy; probabil a reusit sa infringa alcoolismul) Anthony Daniels (C3PO) are aceeasi fatza, insa e incaruntzit ... Nu stiam cum arata Peter Mayhew (Chewie); acum am vazut insa ca arata ca dracu' !!! Parca totusi are ceva comic in el insa... Iar Harrison Ford ...well ... nu l-as da pe nimic in lume !!! Arata al dracu' de bine chiar si la 64 de ani !!! Mara_Alexia : ...ehm ...se pare ca informatia mea (culeasa ce-i drept de pe un site, dar nu mai stiu care, ca sunt atit de multeee...), referitoare la "Yeah, me too" ...era falsa;se pare ca pina la urma era vorba de "I love you too" transfomat in "I know" (..."and Harrison answered like a pimp : I know". Haha , si Harrison a raspuns ca un "peste" : STIU !! Deci, Mara, mea culpa ... dar nu stiu insa daca este culpa mea; anyway, chiar si cu 3-0, "I love you too" !
Aseara cand a fost la VH1 "When Star Wars Ruled the World" au fost si cateva secvente cu fanii SW care erau costumati in aproape toate personajele din film. Secventele alea m-au facut ultra invidios pe fanii care au costume de stormtrooperi...damn vreau si eu...
Apropo de armurile de stormies: una costa cam 1000$ USD. Voi primi in curand o masca pe fata a lui Maul insa cum eu sunt mai rotund si Maul va fi mai rotund Si nu am hainele lui , nici sabie ca a lui...
Trebuie sa spun ca este una din putinele ocazii cand sunt 100% de acord cu Tavi: STAR WARS STILL RULES THE WORLD!
Cred ca poti sa-i cumperi de pe Tatooine la urmatoarea ta vizita. Costa doua credite perechea, daca iei trei, a patra e gratuita.
Am trimis cate un PM lui Tavi si lui ROGUESQUAD legat de VH1. Ceilati membri, va rog frumos dati-ne numerele de telefon!!!!
Eu l-am pierdut AGAIN !!! A trebuit sa demontez/remontez PC - ul de la prima pina la ultima piesa si nu am avut timp sa ma uit la TV .
Serge : am primit sms-ul tau ... aveam si VH1 ... insa eram la padawan, la Campina... Iar aici INTREG timpul meu este al lui D-aia nu m-am putut uita... Va mai fi, insa ! Multumesc inca o data !
Nici eu nu l-am copiat, pt. ca video-ul meu stinks!! Dar sunt sigur ca va mai aparea pe VH1, doar sa fim pe faza. Vedeti, asta era un motiv pt. care aveam nevoie de numerele voastre de telefon.