You must have .Net framework to have 3dmax 9?

Discussion in 'Scifi 3D Forum' started by 2006Oldbie, Feb 8, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 2006Oldbie Jedi Padawan

    Member Since:
    Dec 31, 2006
    Are there other way to install 3dmax 9 without .Net framework?
  2. darthviper107 Force Ghost

    Member Since:
    Jun 26, 2003
    star 4
    No. It uses the .Net framework for all 3ds Max functions now. Why wouldn't you want the .Net framework?
  3. 2006Oldbie Jedi Padawan

    Member Since:
    Dec 31, 2006
    Every autodesk function are you kidding?
  4. darthviper107 Force Ghost

    Member Since:
    Jun 26, 2003
    star 4
    No, pretty much every little tool uses the .Net framework, especially Maxscript. They had to change it with release 9 because of the 64-bit version.

    Seriously, just install the .Net framework from Windows Update, it won't kill you.
  5. 2006Oldbie Jedi Padawan

    Member Since:
    Dec 31, 2006
  6. darthviper107 Force Ghost

    Member Since:
    Jun 26, 2003
    star 4
    Well then you won't be able to use 3ds Max.

    Oh Well.
  7. BruceM Jedi Master

    Member Since:
    Mar 8, 2006
    star 4
    why wont you. And are you trying to install the trial, or the full version?
Thread Status:
Not open for further replies.