main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Five Years

Discussion in 'Finland' started by Tod, Apr 29, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  We've got five years, stuck on my eyes
  We've got five years, what a surprise
  We've got five years, my brain hurts a lot
  We've got five years, that's all we've got  No joo ei tämä kuitenkaan ole David Bowie threadi, vaikka toisaalta semmoisenkin olisin voinut väsätä. Tänään vaan kertyi viisi vuotta täyteen täällä foorumeilla. Siihen teillä junioreilla on vielä hieman matkaa.

  Viidessä vuodessa on sattunut paljon mielenkiintoista ja noin pääsääntöisesti näitä kaikkia juttuja on ollut ihan hauskaa lueskella. Postailut on jäänyt suht vähäisiksi, mutta eipä tuollainen spammailu, joka viime aikoina täälläkin on yleistynyt, ole koskaan innostanut.

  Sellainen asia johon kyllä olen tullut kiinnittäneeksi huomiota on SW-mielenkiinnon väheneminen vuosi vuodelta. Kyllähän minä niistä leffoista edelleen pidän, mutta varsinainen innostus on vähentynyt. No täytyy sitä silti Ep3 mennä ensi-iltaan katsomaan.

  Mutta onneksi JCC:stä on aina löytynyt vino pino mielenkiintoista juttua, joiden parissa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Ja muutamat paikalliset henkilöt ovat hauskoja myös. Ehkä sitä tulee vietettyä vielä toinenkin viisivuotiskausi täällä nurkilla. Saas nähdä.
   
 2. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  Onneksi olkoon, Tod! :) Viisi vuotta on komea saavutus. Ja todella kiva nähdä että vaikutat vielä täällä, vaikkei sinua (tai paria muutakaan vanhaa naamaa ajalta ennen KP:ta) ole nähty johonkin aikaan.
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Vallan on kunnioitettava aika, totta, totta.
  :)
   
Thread Status:
Not open for further replies.