Mara, mergem la tine pana la urma sau intr-un birt sau la poli? cand zic birt vreua sa zic restaurant sau alta chestie de genul ala, complet fancy.
Pai nu ma intreba pe mine, hotarati-va voi. Eu am zis ca va primesc in conditiile "care este" (am uitat sa zic ca sunt si copiii acasa, de fapt n-am stiut pana ieri, dar sunt convinsa ca pe Cyber n-o sa-l deranjeze ), doar sa ma anuntati cu o zi inainte ora la care veniti. Sau putem merge la birt (dar nu la Poli, ca e naspa iarna cand nu e terasa), eventual la birtul chinezesc. Cum vreti voi
OK, daca nu ziceti pana deseara ce si cum, eu va trebui sa-mi fac alt program, din pacate. Am o gramada de treburi de rezolvat in aceste asa-zise zile libere. Si ma gandesc ca si SVAndrei ar vrea sa stie ceva concret, de vreme ce vine din Arad.
Noi pe la 7 avem tren inapoi, si e cam ultimul pe care il putem lua. Cam pe unde vone barul asta chinezesc?
Restaurantul chinezesc e chiar langa Piata Libertatii, aproape de centru. Unul din noi, Cyber probabil, o sa va astepte la gara, ca sa nu mergeti singuri pana acolo. Daca plecati asa devreme, poate ar fi bine sa ne intalnim mai repede. La cat ajunge trenul in Timisoara?
Idea e ca noi venim mai de dimineata, ca trebe sa ne intalnim cu cineva pentru un proiect, dar terminam cam pe la 12 - 13.. dar oricum noi ne mai putem si plimba un pic, nu am mai fost in TM cam demult. Am vorbit cu Cyber pe mess, si il voi suna cand terminam intalnirea de dimineata.
You mean this? http://boards.theforce.net/threads/tfn-romania-2012-2013-winter-meet-up.50004701/page-3
Meanwhile, pentru membrii din Timisoara se face intalnire maine la restaurantul chinezesc din libertatii la 13.00. All are invited!