main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Legacy of the Force

Discussion in 'Finland' started by Aleria, Dec 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Aleria

  Aleria Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Apr 8, 2007
  Kolmen kirjoittajan (Aaron Allston, Karen Traviss ja Troy Denning) yhdessä tekemä yhdeksän osainen post-NJO sarja.

  Yleisellä puolella löytyy tähänkin aiheeseen vaikka kuinka paljon juttua, mutta olis hienoa saada muitakin perspektiivejä. Löytyykö täältä muita sarjaa lukeneita? Mielestäni ehdottomasti tutustumisen arvoinen tarinan jatko, jos ei pelkää lukea hieman samantapaista alkutilannetta kuin on jo aiemmin nähty.
   
 2. Cloned_Sidious

  Cloned_Sidious Jedi Knight star 8

  Registered:
  Oct 14, 2004
  Koska en ole moisiin kirjoihin koskenut, eipä liikene ainakaan minulta kovin kummoista perspektiiviä. Sen voin kyllä sanoa, että itse olin toivonut "Ja kaikki elivät onnellisina elämänsä loppuun saakka" riviä jonkun Jedin paluun jälkeisen kirjan viimeiselle sivulle jo kauan ennen kuin mentiin edes niin pitkälle kuin The New Jedi Orderit.


  Niin, ja tervetuloa foorumeille.
   
 3. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Lyhyesti voisin todeta, että Legacy of the Force on parassta Star Warssia sitten originaalitrilogian. Innolla odottelen paria vikaa osaa. Toivottavasti sarja uskalletaan viedä rohkeasti sopivaan lopetukseen.
   
 4. Marschall

  Marschall Jedi Youngling

  Registered:
  Mar 13, 2005
  Betrayal, Bloodlines ja Tempest on nyt tullut luettua ja parhaillaan on Exile menossa. Hyvä kirjasarja eikä muistuta liikaa NJO:a
   
 5. Aleria

  Aleria Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Apr 8, 2007
  Nyt ompi luettu kaikki Revelationiin asti. On kyllä ollut aikamoista menoa viimeiset kaksi kirjaa, ja tahti ja tunnelma tuntuvat vaan kiihtyvän. Enpä jaksaisi odotella vielä kuukautta Invinciblen julkaisuun, muttei sitä kai muutakaan voi. Toivotaan, ettei lopusta tule liian latteaa tai toistoa. Muutama yllätys lisää niin olisin erittäin tyytyväinen.
   
Thread Status:
Not open for further replies.