Naravno da ima zainteresiranih! Ali sve mi ovisi o prijevozu. Jer auta jo? uvijek nemam. Popravak mi je bio preskup, a o kupnji novog necu ni razmisljati - skupa nafta, recesija... nema smisla. Ali ako frend bude mogao vozit mene i Sanju (sick_sith_girl), onda se budemo vidjeli!
Malo gledam program, ali neznam, nije mi ne? psebno pa mi se ne da ba? izgubiti cijeli dan, buduci da sam u HR zasad samo za vikend.
Ma da, i ja ba? ne?to jucer gledam taj program... Nije ni upola dobar kao pro?le godine. Noldor, ide? li ti sutra ili ne? Ako postoji mogucnost sastanka za FFC, onda dolazim, ali ovako... ba? mi se i ne da do Opatije kad im program i predavanja nisu pretjerano zanimljiva. Dobro, ono "Gnoma s ramena" i o slavenskoj mitologiji mora biti kul, ali neznam vrijedi li samo zbog toga u Opatiju.
LOL, na mene je netko fakat bacio prokletstvo neizvjesnosti o projevozu do zadnjeg casa! Evo sada mi frend-s-autom veli da cemo se dogovoriti poslije rucka! Ja sam uvijek za konvencije, ali nekako sumnjam da cemo na kraju ici jer su najavili jako nevrijeme.
Ma nisam. Ipak je ovo nekak bilo malo previ?e u zadnji cas. Nije nam se dalo jer je HAK najavio gu?ve i nevrijeme (iako od tog nevremena ni?ta posebno, evo ne?to se sprema, ali nebi nas uhvatilo). No dobro, bit ce jo? Con-ova.