Evo, naslov dolazi iz one strahovito iritantne ekolo?ke pjesmice. Neka ovaj thread bude za upoznavanje. Iako sada vi?e-manje znamo tko je odakle, ovo ce dobro poslu?iti za upoznavanje novih Hrvata. Iz kojeg djela Lijepe na?e dolazite?
Sku?i mene, postavim pitanje i zaboravim odgovoriti... Ja sam iz tritisucljetnog, starorimskog grada na obali predivnog Jadranskog mora. Pula, poznata po Areni, Augustovom hramu, Filmskom festivalu, brojnim drevnim graðevinama, a tu je svojevremeno obitavao i James Joyce.
Lijepa prezentacija. Trebalo bi napraviti prezentacije o na?im gradovima... Lijepa na?a Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska i obala jadranska, jadranska, jadranska i polja slavonska, slavonska, slavonska i jezera plitvicka, plitvicka, plitvicka... Nemojte me shvatiti ozbiljno...
Kao ?to sam rekao, nemojte me shvacati ozbiljno. Moja prijateljica je radila u nokom ekolo?kom programu i onda smo ju tako zezali... To obja?njava za?to znam pjesmicu...
Nije toliko lo? ?F. No meni su dra?i renesansni i srednjovjekovni dani. U srpnju smo imali neko slavlje, bio sam jedan od vitezova koji su se borili na 'turniru'. To me onako podjeca na fantasy i slicno, pa mi je srednjovjekovna kultura najvi?e prirasla srcu.
To i ja volim. A i mislim da je i Amon rekla da joj je srednji vijek najdra?i dio povijesti. Bila sam pro?le godine na nekom 'turniru' u Trako?canu. Ba? je bilo lijepo.
Bok svima. Ja sam isto fan iz nekada?njeg glavnog grada Hrvatske; Tomislavova (Noldorova) prijateljica. Iako mi je internet drugi dom, nisam ba? aktivna p forumima, pa nemojte mi zamjeriti gre?ke ili 'glupa' pitanja. Neka Sila bude sa svima vama!
Hvala, Tomi. Nije lo?e ovdje. Jesi vidio onu sliku koja bude na vrhu ekrana u revenge of the Sith forumu? Fakat je zakon!
Idem ja sad. Frenki, Andrej i Stjepan su me zvali na D&D session, za proslavu za kraj polugodi?ta. U?ivaj....i nemoj ni?ta zapaliti...