MAXIMA ZILEI Haideti sa gasim zilnic cate o maxima, un proverb sau o zicala. Pot fi maxime celebre sau mai putin celebre, proverbe/zicale create de voi si chiar si expresii cu umor. Fiecare membru poate posta doar cate o maxima pe zi Incep eu: "Cand tragi la tinta, scopul nu este sa depasesti tinta, ci sa o atingi" Confucius
Maxima mea preferata din toate timpurile: "Sometimes **** happens!" (autor necunoscut) Edit: bleah, cica nu ma lasa sa o spun pe a dreapta. Dar va dati voi seama...
Hei, asta e un topic de maxime serioase, din alea existentiale, you know... Sa vedeti ce se supara maine seful pe voi cand vede ce ati scris...
Maxima lu' momentu' asta... : Daca nu vorbim cu Obi Anne sa ne stearga tampeniiile, cred ca numa' albastru o sa vedem maine...
NU oameni buni, topicul poate avea si maxime amuzante. Chiar asta e ideea. Nu vreau sa postam tone de maxime si sa nu ne simtim bine. Maxima mea pe ziua de azi: "Tot ce este bun este sau ilegal sau imoral sau ingrasa" (autor necunoscut) PS. De obicei postez cu albastru ca se potriveste cu forumul care e si el albastru. Cand postez [hl=yellow]ASA[/hl] e de bai
"If you're going through Hell, keep going" -- Winston Churchill Uite cu asta supravietuiesc eu de aproape o luna ... vor astia sa ma omoare pe la facultate... {edit:} BTW: Dacå ratez vreo câteva zile, când ajung pe-aici pot så postez în contul lor? Pe bune; citate am berechet... cam pânå prin 2007-2008... si încå mai colectionez.
Nu sunt intr-o dispozitie prea buna de aceea postez urmatoarea fraza al carei autor nu este cunoscut. " Life sucks and then you die. "
"Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui." Jonathan Swift Propunere: Ce-ati zice ca de maine sa devenim ceva mai optimisti?
Eu sunt tot timpul optimist! "Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum." (Jeanne Wasbro)
"Banii sunt ca balegarul - daca nu sunt aruncati in stanga si in dreapta, nu aduc nici un folos." Francis Bacon Fratiiiiloooor, ce aveti prin buzunare?????
Cand n-ai nimic de zis, baga un off-topic. Tezeu la faza asta ai fost TARE ! Pacat ca nu avem la dispozitie smile-ul acela care se rostogoleste pe jos de ras. Si ce mai imi placea trendul acela pesimist de maxime...
Ca tot am fost destul de suparata astazi, cred ca maxima asta s-ar potrivi cel mai bine: No man can think clearly when his fists are clenched. George Jean Nathan
"Life is what happens while you wait for your plans to work". Era undeva prin seria "Rogue Squardon", nu mai stiu exact care din carti, cred ca "Bacta War". Pare o banalitate, dar mie cel putin mi-a schimbat perspectiva asupra gestionarii timpului. Ne vedem poimane, de 1 Dec. nu am acces la Net
Happiness is like a butterfly which, when pursued, is always beyond our grasp, but, if you will sit down quietly, may alight upon you. ~Nathaniel Hawthorne