main
side
curve

Finland Milliways -Cantina-

Discussion in 'Nordic Countries Discussion' started by ISD_Devastator, Feb 14, 2003.

 1. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Njo, toiset kasvavat ja loput vaan vanhenevat. Vuosien saatossa muuttuu yksi sun toinen asia, ellei sitten ole ihan torspo jo alunperinkin.

  Taivasvaeltaja: Tämä nurkka on vielä hiljaisempi kuin Pilvari viimeisinä kuukausinaan [face_thinking] Vaan ei kovin paljon hiljaisempi.
   
 2. Taivasvaeltaja

  Taivasvaeltaja Jedi Master star 2

  Registered:
  Dec 29, 2003
  Eikös Pilvarissa jonkinnäköistä keskustelua käyty ihan loppuun asti - tosin vanhat parrat oli joukosta suurimmaksi osaksi jääneet ja tilalla olikin sitten selvästi nuorempaa porukkaa...

  Hyvin näyttää näilläkin boardeilla menevän, viitaten announcementiin tuossa sivun yläreunassa.
   
 3. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  "Keskustelua loppuun asti" on melko suhteellinen käsite. Saattoi sinne viesti kerran kahdessa-kolmessa viikossa eksyä.
   
 4. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Njo. Keväämmällä oli joku viimeinen rykäys, hetkellinen paluu jonkunlaiseen viestintään mutta sitten... puff.
  Yläruudun infolle naurahdin ihan (vedetääs teksti kurillaan talteen, jos se vaikka häviäisi ennen tämänkin lirpakkeen autolukittumista: ANNOUNCEMENT - Due to circumstances beyond our control with the board's email system, new user registrations no longer work as the system no longer sends out passwords. Furthermore, password recovery is no longer possible, so whatever you do, don't lose your password. Read about it here. Also, please continue to follow us on Facebook and Twitter, just in case).

  Kattokaa vaan kun rupean likettämään ja seuraamaan :p
   
 5. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  No onpas laadukasta työtä tehty tämänkin boardin siirron kanssa [face_plain] Joku on melkein osannut [face_plain]
   
 6. Chewbacca-girl

  Chewbacca-girl Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 6, 2005
  Miten vielä vuosienkin jälkeen päädyin taas kurkkaamaan tänne... Täält on hyvii muistoja. =D

  Vastausprosentti tulee tuskin olemaan suuri, mutta mitenkäs teillä menee? :) Itse kirjoittelen nykyään väikkäriä luonnonsuojelusta. Star Warseja tulee katseltua aina välillä, ja kyllähän toi uusin ollaan taas menossa kattomaan. Niin ja Natalie Portman on edelleen upein! Ja Chewie söpöin. :chewie: Tosin en tiedä, miten voin kattoa seuraavassa elokuvassa Chewieta ilman Hania. Ne kaks kuuluu yhteen!
   
 7. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Kas, edellispostauksestani on jo muutama vuosi jo. Käyköhän kukaan muu vahingossa(kaan) lukemassa näitä rutinoita vuoden, muutaman välein? ::think

  Mitäs tässä, lapsia on kaksi ja asuntolaina on niskassa :eek: Melkein yhdeksän vuoden jälkeen vaihdoin työpaikkaa tuossa kesäkuun alussa. Jatko-opiskeluun en jaksanut sekaantua, kun olen mukavuudenhaluinen ja en vaan enää jaksaisi vaivautua. Olisi pitänyt jatkaa suoraan kun se olisi mennyt omalla painollaan.
   
 8. Starbuck_X

  Starbuck_X Jedi Master star 3

  Registered:
  Mar 11, 2004
  Hey, it's me, Han the Man.
  Löysin täältä pari vuotta sitten vanhat triidit vuodelta 2003. Muistinpa ne taas ja tulin niille repeilemään. Harmi, että alkuperäinen foorumi on jo bittiavaruudessa.
   
 9. Pinea

  Pinea Jedi Master star 1

  Registered:
  Aug 21, 2003
  Ehei, ei täällä kukaan käy. Jostain syystä kuitenkin salasana oli edelleen hyvässä tallessa. :] Hauska kuulla ISD:n ja muiden kuulumisia! Onnittelut lapsista ja asuntolainasta, kaikista tasapuolisesti.

  Taisin jäädä viimeksi siihen tilanteeseen, että mietin miksi haluan isona, ja voin ilokseni vahvistaa, että tilanne on edelleen päällä. Teidän monien esimerkillisyyden ansiosta olen kuitenkin vaihtanut suurimmaksi osaksi ATK-hommiin, koska halusin Enemmän Kaltaiseksenne.
  Juon edelleen kahvia. Ja mitähän muuta tärkeää vielä piti muistaa kertoa. Hmm hmm hmm... ...hmm hmm... ...hmm... ai niin, olen viimein aloittanut jediasuni kokoamisen! Jee :]

  Näin syksyisin, villasukkakelien eli talven eli joulun lähestyessä, alan aina nähdä unia pipari-ISD:stä, ja silloin ajattelen tätä paikkaa Suurella Lämmöllä. Kirjautuessani äsken sisään sain "15 years after trophyn", ja tänne rekisteröitymisestä on tosiaan se 15 vuotta, täsmää. Pääkaupunkiseudulla asustan edelleen, joten käydäänpä joskus taas yhtäaikaa syömässä toisistamme tietämättä, mikäli vain mahdollista! Vaikka ensi viikolla?

  Terveisiä ihan kaikille!
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Hupaisintahan olisi olla siitä tietämättä samassa paikassa töissä, tällä alalla se ei olisi kovin kummallistakaan :D