main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Onko spoilereita jo? (älkää kertoko millaisia)

Discussion in 'Finland' started by Tintti, Dec 10, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Eli onko EpIII-spoilereita jo liikkeellä? En uskalla klikata noita spoileriforumlinkkejä, koska en halua juonipaljastuksia. Tahtoisin siis pelkästään tiedon, että liikkuuko netissä jo varmoja faktoja epIII:n juonesta.

  Syy tähän kyselyyni on, että satuin jokin aika sitten näkemään lastenkirjan (taisi olla nimeltään "Velhot" tai jotain sellaista), jossa kerrottiin epII:n ja IV:n välisistä tapahtumista ja hahmoista aika yksityiskohtaisesti. Hämmästyin, sillä luulin, ettei näitä tietoja vielä nyt liikkuisi.

  Lisäksi aloin pohtia, kuinka varmoja nuo sepitykset olivat. Jos kirjan tekijät olivat saaneet tietonsa Lucasilta, niin Lucasillahan on tapana huijata kaikkia ja varmistaa, ettei spoilereita pääse liikkeelle.
   
 2. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Spoilereita on jo liikkellä mutta se taas on eriasia tuleeko asiat joista tiedetään lopulliseen versioon elokuvasta. Käsikirjoituksen tekeminenkin kuitenkin on edelleen kesken ja se valmistuu kevään aikana ja muutoksiahan siihen tulee vielä kuukautta/paria ennen ensi-iltaa asti, joten mitään 100% varmaa ei vielä voida sanoa. Mutta esim. joidenkin kohtauksien valmisteluiden tiedetään olevan jo käynnissä.
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Jos en ihan kammottavan väärin muista, niin setä Lucas selitti tPM-dokkarissa 'the Beginning', että viimeisiä muutoksia tehdään vielä noin viikkoa ennen kuin kelat lähetetään teattereihin ympäri maailmaa.

  Ja spoilereita on varmasti liikkeellä, min' en niihin tosin koske. Liity meidän hienoon "the Official spoiler and trailer free club of crazed fans!":iin (linkki alla), niin ei tarvitse tietää mitään Kolmosesta ennen kuin olet sen nähnyt. Suopeimmat ihmiset kirjoittavat "SPOILER WARNING", jos sellaisia on heidän tekstissään, vaan eivät kaikki.
   
 4. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Olin pohtinut, että kukaan ei uskalla klikata tätä postia, koska otsikossa on sana "spoileri". Mutta uskalsipas sittenkin.

  "Join us or die!" Päätin liittyä mukaan. Siitä velhokirjan jutusta sain vinkin/ennakkovaroituksen etukäteen, mutta tietenkin minun täytyi olla liian utelias. Mutta pyhä vala: tästä lähtien tukin silmäni ja korvani, kun jossain on EpIII-spoilereita/tietoa.
   
 5. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Excellent" -Palps
   
 6. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Varsinaisia spoilereita juonen kulkuun ei ole käsittääkseni ilmestynyt. Itse keskustelen spoileripalstalla aktiivisesti ja suurimmat paljastukset ovat olleet ennalta arvattavia.

  Tässä muutama mielenkiintoinen linkki, josta löytyy mitä GL:llä on sanottavaa tulevasta episodista...

  [link=http://www.episode-x.com/]www.episode-x.com[/link]

  Täältä löytyy kohta "Lucas says" siellä on mielenkiintoisimmat faktat episodi III:n suhteen...
   
 7. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  AAAAAAAAAAAAAAAARGH!
  Kerettiläinen! Ei saa! Spoilautumaton puoli on parempi.
   
 8. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Jaahas... ja millä tavalla?? Perustele...


  EDIT:

  Muistakaa ihmiset hyvät, että episodi III:sen kuvaukset alkavat vasta ensi kesänä joten tässä on vielä mukavasti aikaa spekuloida ja arvioida tulevaa. Oletteko muuten huomanneet, että StarWars.comia on päivitetty aika mielenkiintoisella tavalla.. Nimittäin kun menet pääsivulta jonkun leffan (I,II,IV,V,VI) sivuille ja sieltä episode III kohdalle niin hiiri tulkitsee sen linkkinä.. Tämä on ollut jo muutaman viikon ajan, mutta se on tuottanut spoilerisivulla paljon keskustelua :D

  [link=http://www.starwars.com/episode-ii/]Kokeile tästä[/link] niin pääset sinne. Se on ns. "tyhjä linkki" eli se ei johda mihinkään. Mutta päivitys kuitenkin :D
   
 9. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Perustelen:
  Leffan yllärit sun muut juonenkäänteet iskevät Korkkarin lailla (1Mvolttia), mutta jos olet, rontti, spoilannut itsesi, kaikki hienot tai ei niin hienot kohdat aiheuttavat reaktion mallia "hohhoi, kerro jotain uutta".
  Ainakin minä olin Kloonien Hyökkiessä kylmien väreiden valtaama, en tiennyt ovatko Kaminolaiset :) vai :( , tienvarsimainokset spoilasivat Jango Fettin olemassaolon, Padmé tuijotin oikein mielelläni. Pääasia tässä horinassa on se, että kun se on Viimeinen Elokuva tähän saagaan, sen iskun voi maksimoida tietämällä siitä "ei mitään" nimeä lukuunottamatta. Sikäli kun se on mahdollista..
  Ja kokeileminenhan ei maksa mitään.
   
 10. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Spoileri saitista tuli vain mieleen eräs yksi parhaimmista palstoista mitä siellä on. [link=http://boards.theforce.net/message.asp?topic=5134010&page=1]Huumori palsta.[/link] Erikoismainintana Orbiterin "uusia" lauluja, tässä muutama (sivuilla 15 ja 16) Y.O.D.A (YMCA), Where's your helmet (Basement Jaxx:n Where's your head), We will choke you (Queenin We will rock you) ja Tatooinean Rhapsody (Queenin Bohemian rhapsody). On myös mainittava mahtava versio Jerry Springer show'sta (sivulla 2).
   
 11. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Darth_Weirdo: sinä siis olet päättänyt ihan ehdoin tahdoin spoilautua? Käykö sinulle siinä tapauksessa tällainen: Etsin sen ylhäällä mainitsemani velhokirjan nimen käsiini ja kerron sivunumeron, ja sinä etsit kirjan esmes kirjastosta ja sanot, oletko kuullut jutuista, jotka kirja mainitsee? Olen siis utelias tietämään PELKÄSTÄÄN sen, että ovatko kirjan mainitsemat jutut spoilautuvien tiedossa, mutta EN sitä, että mitä epIII:n juonenkäänteistä tiedetään.

  Tähän en voi niitä velhokirjan mainitsemia juttuja kirjoittaa, sillä en halua enää avata sitä kirjaa vaan yritän epätoivoisesti unohtaa, mitä luin.

  En uskalla klikata tuota episode-x-linkkiä, kun en tiedä, onko siellä itsestäänselvyyksiä juonesta (esim. että Anakin kääntyy epIII:ssa pimeälle puolelle) vai jotakin, mitä en tiedä enkä halua ennen leffan näkemistä tietää.
   
 12. Joukahainen

  Joukahainen Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Nov 7, 2001
  Ei kyllä spoilereita tarvitse vielä pelkää laisinkaan Tintti. Kukaan ei vielä tiedä Episodi III:n juonenkäänteistä yhtikäs mitään itsestäänselvyyksien lisäksi. Tai ehkä Lucas ja mahdollisesti McCallum...

  Ei tuollakaan sivulla mitään varsinaisia spoilereita ole. Pari kiehtovaa pikku lipsahdusta, mitä Lucas on vuosien varrella päästänyt suustaan. Ihan mielenkiintoista luettavaa, muttei todellakaan mitään paljastavaa: olen jo unohtanut mielenkiintoisimman jutun minkä tuolta sivulta luin.
   
 13. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Nythän on se aika, jolloinka spoilereita alkaa tulemaan. LucasFilmillä työskentely on jo aikalailla täydessä vauhdissa. Art Departmentin porukka on jo tehnyt parisen tuhatta luonnosta, sekä animoijat jo työstävät muutamia kohtia, jotka Lucas on kirjoitellut. Tosin.. ep3:sta tullaan muokkaamaan vielä viimeisillä viikoilla ennen ensi-iltaa, kuten AOTCiakin viime vuonna, joten mitään 100% varmaa spoileria ei tietenkään vielä ole tai voi vuotaa. Mutta käsikirjoituksen ensimmäinen versiohan valmistunee kesään mennessä, eli kyllä sieltä alkaa pikku hiljaa spoilereita tulemaan.. eri asia sitten onkin kuinka moni niistä pääsee valkokankaalle asti.

  Mutta hiukan off-topicina... kuinka paljon muuten uskotte McCallumin tietävän aina valmistumassa olevan episoden tapahtumista? Kaikki "faktat", jotka mies haastatteluissaan on kertonut ovat olleet vääriä tai juuri päinvastaisia kuin mitä lopulta on tapahtunut. Eli ainakin julkisuudessa RM on aika turha henkilö, jonka ainut tehtävä on joko yrittää valehdella kaikesta mahdollisesta tai sitten se ei vain yksinkertaisesti tiedä... mutta tekeekö RM edes kulissien takana mitään oikeasti hyödyllistä?-)
   
 14. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Rick on varmaankin se heppu, joka sotkee pakkaa minkä ehtii. Muistaakseni joskus ennen teepeeämmää oli liikkeellä semmosta juttua (Hesari mukaanlukien), että Lucas on palkannut tyyppejä 'vuotamaan' epämääräistä asiaa juonesta, jotta aidot spoilerit hukkuisivat kaiken sen sonnan sekaan, eikä kukaan oikeasti tietäisi, missä mennään ja mitä tapahtuu.
  Eli Rick tietää vaikka mitä, mutta se ei kerro sitä meille, vaan puhuu täyttä politiikkaa (p*skaa). Ovela heppu.

  Mutta on ihan todennäköistä, että spoilerialueilla olevat fanit ovat ihan yhtä tarkkoja spoilereittensa kanssa kuin muut faktojensa kanssa, joten saavat varmasti suuren osan scheiBesta seulottua. Vai mitä väittävät spoileriheput itse?
   
 15. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  No juu.. tuo kuinka paljon p*skaa seassa on riippuu tietysti aivan siitä kuinka lähellä ensi-iltaa ollaan... aluksi kaikki on kesken, kaikkea suunnitellaan, kaikkea muokataan... joten spoilerit jotka saadaan ovat aika hajanaisia ja eipä niissä nyt paljoa olennaista itse leffan kannalta ole. Vasta syksyllä kun kässärikin toivon mukaan on jo vuotanut, niin silloin aletaan jo tietämään ehkä noin 70% elokuvan sisällöstä, mutta muutoksia tulee vielä silloinkin aika paljon. Esim. AOTCin viimeinenkin kässäversio vielä muokattiin leikkauksessa, todella lupaavia kohtia jäi pois ja se oikeastaan tuotti pettymyksen ensi-illassa. Tosin toivon mukaan pikkuhiljaa alkaa screenplayn palasia ja muuta kivaa vuotamaan, niin päästään kunnolla spekuloimaan Ep3:sta. =)
   
Thread Status:
Not open for further replies.