main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Onko Tämä foorumi ihan koullut.

Discussion in 'Finland' started by Darth_M, Sep 29, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Darth_M

  Darth_M Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Sep 14, 2002
  Ei täällä minkäänlaista toimintaa näytä olevan. Vai onko. Tulen huomenna takaisin ja tuskin kukaan on mitään postannut.
   
 2. Lord_of_the_Sith

  Lord_of_the_Sith Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Jep... Kyllä täällä aika kuollutta näin yleensä ottaen on... Kaikki on SSWF:ssä.
   
 3. Joukahainen

  Joukahainen Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Nov 7, 2001
  Kuollutta, kuollutta...

  Eihän suomalaisilla ole muutenkaan mitään sanottavaa. Miksi täällä olisi yhtään erilaista?
   
 4. Riku

  Riku Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Jul 9, 2002
  "Dead, dead, dead, someday we'll be dead."

  Mutta miksi täällä pitäisi olla toimintaa, kerta englanninkielisillä foorumeilla on? Jos suomalaista SW-aktiviteettia hakee, saa pettyä. TähtiAllianssi ja SSWF ovat molemmat jo melko passiivisia. :/
   
 5. Darth_M

  Darth_M Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Sep 14, 2002
  Kuollutta on. Kommentoin paljon mielummin vilkailla englannin kielisillä foorumiella.
   
 6. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Tämä on kansainvälinen foorumi, joten mieluummin sitä keskustelee sitten "kansainvälisemmin".
   
 7. SamiS

  SamiS Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Aug 7, 2001
  näin on
   
 8. Mr_Farenheit

  Mr_Farenheit Jedi Youngling

  Registered:
  Feb 18, 2002
  Kyllä vaan. Miksi jauhaa täällä samat asiat uudestaan suomeksi joista löytyy jo valmiiksi lukemattomia topiceja.
   
 9. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Eihän suomalaisilla ole muutenkaan mitään sanottavaa. Miksi täällä olisi yhtään erilaista"
  Minä nyt en ainakaan ole kirjoitellut tänne yhtään mitään, kun 2 min sitten havaitsin, että joku (oletettavasti) ruåtsalainen hahmo kertoi että täällä on myös tällaista. Siis suomalainen foorumi.
  Sitäpaitsi on se aika häiriintynyttä.
   
 10. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Niinpä, miksi postailla tänne kun tasokkaampaa suomalaista keskustelua löytyy Pilvikaupungista... http://forum.pilvikaupunki.net
   
 11. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Niin, mutta kun tämä on theForce.net niin täällä on ainakin alkukielellä paljon "asiaa". Episode III (non-spoiler) on vauhdikas paikka.
   
 12. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Juuh, englanniksi kyllä, mutta miksi kukaan Ep3 spekulointia/spoilereita jaksaisi tällä Suomi-osiolla vielä käsitellä kun ne kuitenkin Pilvikaupungista löytyvät...
   
 13. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  En minä vaan tiedä, miksei kukaan ole täällä. Tehkää asialle jotain!
  En ois itsekään tänne eksyny, jollei ep3n-s osaston ruotsalainen moderaattori ois tätä mainostanu ja käskeny potkia tänne Elämää. Vaan on sitä yksin aika kehno ruveta duunaamaan. Jos haluan jutella yksin, en tee sitä tälle koneelle, vaan vaikka mun Darth Vader-kypärälle tai seinille.

  Ihmiset, puhukaa!
   
 14. Joukahainen

  Joukahainen Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Nov 7, 2001
  Blebbush...
   
 15. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Miten muilla tavoin SW-faneja voi kohdata? On Tähtiallianssi, jonka nettisivuja ei kovin usein päivitetä. Sitten on SSWF/Pilvikaupunki, mutta täällä moni tuntuu pitävän paikkaa jollain lailla pelottavana. Ja sitten on tämä elvytystä kaipaava TF.N:n Suomi-foorumi. Onko muita suomalaisten SW-fanien paikkoja?

  Niin, ja onko SSWF:llä muuta toimintaa kuin keskustelufoorumi, eli onko se Tähtiallianssin kilpailija vai kumppani?

  Kuinka usein muuten käytte täällä/Pilvikaupungissa?
   
 16. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Hiukan off-topicia: hyvää joulua kaikille teille Suomi-foorumilaisille! (jotka kai voi laskea yhden käden sormin...) Osoitteissa http://www.blueharvest.net/images/ ja http://www.ralphmcquarrie.com/swart/misc/f.html on kivoja SW-aiheisia joulumaalauksia ja -kortteja useampia kappaleita. Tsekatkaa ne, ellette ole jo nähneet.
   
 17. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Me kiitämme ja kumarramme. 'Wars-aiheinen joulukortti voisi olla aika hulvaton.
  Meidän korkeutemme piipahtaa täällä kutakuinkin kerran päivässä, siis jos työvuoroaikataulut antavat myöten, aamuvuorossa ennen klo 0600 ei kykene lukemaan edes näitä. Asia muuttunee sitten, kun III lähestyy, niin ihan spoilereiden pelossa. Pilvikaupunki on tyystin tuntematon aalue, enkä laiskuuttani viitsi rekisteröityä sataan erilaiseen paikkaan. 1 riittää ja se on tFn. Kiitos.
   
 18. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  No Pilvarissa tulee oltua melkeinpä kokoajan, lähinnä sen takia että on admin.

  Pilvikaupunki ei kilpaile Allianssin tai muunkaan suomalaisen yhteisön kanssa, vaan meidän tarkoituksenamme on tarjota saman henkisille ja kaiken ikäisille warsseille mahdollisuus keskustella Suomeksi porukassa, josta suurin osa aktiivisista HC-faneistakin löytyy. Pilvikaupungille on myös tulossa itse sivusto-osa, jossa tarjoamme Suomeksi SW:hen liittyviä uutisia mahdollisimman tuoreina ja nekin suomeksi. Kaikkea IRL tapahtumista Ep3 spoilereihin ja Suomen SW/SciFi-tapahtumiin on uutisten sisältönä, ja myös suomenkielinen "databank" ja paljon muuta on tulossa. Aika moni Pilvarin ylläpidosta on jo muutenkin Allianssin jäseniä, mutta yhteistyötä tehdään toistaiseksi ainoastaan 501st Nordic Garrisonin ja Star Wars Tähtikeräilijöiden kanssa, sekä vielä tämän kuun loppuun asti Yhtyneiden Kuvalehtien Star Wars-sarjiksen keskusteluiden alustana.

  Tuo "pelottavuus" luultavasti lähinnä johtuu siitä, että Pilvikaupungin keskusteluiden tahdotaan säilyvän korkea tasoisina, joten esim. TF.N:n foorujen tyylinen spammailu ei ole sallittua (Emme siis hyväksy postauksia tyyliin "LOL" tai ":D", vaan haluamme postauksien sisältävän asiaa).

  Pilvikaupunki järjestää myös erilaisia miittejä eri puolilla Suomea jäsenilleen, joista seuravaa on tammikuussa, eli aktiivisuutta löytyy myös foorumeiden ja IRCin ulkopuolella. Näkyvyyttä tullaan myös hakemaan erilaisissa Suomen SciFi-tapahtumissa ja muissa vastaavissa, eli tarkoituksenamme on mahdollistaa moni puolista toimintaa ja tiedon välitystä suomalaisille Warsseille.
   
 19. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  LOL ;)


  TFN sopii minulle hyvin.
   
 20. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Ilmoitusluontoinen asia. Täällä JC:llä on enemmän ulkomaankielistä keskustelua ja keskustelu on nopeatahtisempaa. Kun pyrkimykseni taas on etsiä suomalaisia SW-faneja, niin alan lipsua Pilvikaupungin puolelle. Että jos ihmettelette, niin siellä olen.
  Ilmoitus päättyy.
   
 21. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Okei, fakta on että tämä paikka on melkein kuollut. Sitten kysymys: mitä tehdä asialle? Täytyisikö paikkaa jotenkin mainostaa jossakin, vai täytyykö todeta, että olemme yksityisfoorumin onnellisia omistajia?
   
 22. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Mainosta ihmeessä, jos keksit paikan, jossa mainostaa. Tuskinpa suomalaisia on kovinkaan paljoa täällä JC:n Voimaisilla saleilla kiertelemässä. Meikäläinenkin tosin kuuli FanForce Finlandin olemassaolosta ruåttalaiselta :eek: Obi_Anne on toki mukava henkilö, ei siinä mitään.
   
 23. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Kysymys: Mitä järkeä tätä paikkaa on alkaa mainostamaan, kun Pilvikaupunki kuitenkin hyvin pystyy hoitamaan Suomen kokoisen alueen faniyhteisön keskustelut. SWFinland vasta noin viikko sitten sivunsa sulki, kun ei käviämäärät riittäneet, kun Pilvikaupunki kaiken keskustelun veti puoleensa.

  Ja pikku tarkennus, FanForce Finland nimistä yhteisöä ei tällä hetkellä ole olemassa. Pilvikaupunki tuosta statuksesta TFN:n kanssa neuvotteli, mutta sitä emme saaneet koska meitä ei kiinnostanut siirtää keskustelujamme tälle kuolleelle foorumille, jonnekka edes omaa moderaattoria emme voi saada. Sen vuoksi Obi-Anne suositteli, että perustettaisiin Suomeen uusi yhteisö, josta sitten tulisi FFFinland, mutta mitäpä järkeä tuossa ideassa on, kun tällä hetkellä kaikki muut SW-yhteisöt ovat lähes kuolleita. Allianssissa ei keskustele kukaan, SWFinland lopetti, tämä foorumi on kuollut, SWTK ja Nordic Garrison ovat aika suurinpiirtein kuolleita. Joten onko järkeä lähteä kuollutta aluetta mainostamaan, kun sentään yksi toimiva suomalainen yhteisö on, joka hyvin ajaa saman asian.

  Pilvikaupungilla on nyt kolme vuotta kokemusta Suomen warsseista ja sen perusteella voidaan sanoa suoraan, ettei keskustelua yksinkertaisesti riitä moneenpaikkaan. Aktiivisia faneja kun Suomessa ei kovin suurta joukkoa ole, joten yksinkertaisesti useampi paikka ei menesty. Ei kukaan viitsi samoja keskusteluja käydä kymmenessä eri paikassa.
   
 24. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Olkoon, tämä ei ole FanForce Finland, mutta kun sijaintipalkki sanoo FanForce Europe / Finland, niin onko se nyt niin kamalaa, että siitä jättää yhden sanan pois?
  "Ei kukaan viitsi samoja keskusteluja käydä kymmenessä eri paikassa. "
  Minä en ainakaan, siksi Pilvikaupunki on jäänyt väliin, kun tFn on se paikka, missä käyn enimmät (netti)keskusteluni. Olen laiska, myönnän sen.
   
 25. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Mainosta ihmeessä, jos keksit paikan, jossa mainostaa.

  Kuten Duke sanoikin, niin Suomen SW-piirit ovat pienet ja suurin piirtein kaikki ovat Pilvikaupungissa. Ainoa paikka, mikä tulee mieleen, olisi Swfin.net, mutta se lopetettiin. Tosin sen ylläpitäjillä on myös foorumi www.avutonankka.com, ja osa SWfinin ja Avuttoman ankan porukoista on samoja.

  SWfinissä oli aika erikoisia "faneja". Topikkeja, joissa kysyttiin, että mitä SW-leffoja olette nähneet tms. Tästä sitten pääsee sellaiseen kysymykseen, että koska tämä foorumi oli tarkoitettu peelomagneetiksi ([link=http://forum.pilvikaupunki.net/index.php?act=ST&f=7&t=489&s=641a2acd52cf4a884d97915bda6eb45c]tämä kai ei enää ole mikään salaisuus[/link]; viestit muuten ovat väärässä järjestyksessä), niin täytyisikö tänne sitten yrittää houkutella niitä peeloja, jos muitakaan ei löydy?
   
Thread Status:
Not open for further replies.