main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

***Pilvikaupunki.netin ja TheForce.netin yhteistyön tiivistäminen***

Discussion in 'Finland' started by Darth_Weirdo, Jun 30, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Jotta voimme pitää tämän FanForce tittelin hallussamme, tarvitsee meidän pitää molemmat foorumit aktiivisina. Tällä hetkellä TheForce.netissä on arviolta 4-6 aktiivista jäsentä, kun taas Pilvikaupungissa luku kulkee 10 tasolla.

  Ehdotankin, että Pilvikaupunki.netin ja TheForce.netin välille nimitetään henkilö(t) joka on vastuussa ilmoitusten pidosta. Tapahtumat (EuroCon, FinnCon yms.), tapaamiset ja ohjelmat (Twin Chapter) kuuluisivat näihin. TheForce.netissä on jäseniä, jotka eivät ole Pilvikaupungin jäseniä, joten on suotavaa että heillekin tarjotaan mahdollisuus päästä kyseisiin tapahtumiin.

  Muutenkin Pilvikaupungin ja TheForce.netin välejä on parannettava ja tuoda näin lähemmäksi toisiaan. Pilvikaupungin jäsenet voisivat vierailla useimmin TheForce.netissä ja päinvastoin. Muutenkin tuntuu siltä, että Pilvikaupungin jäsenet eivät oikeastaan välitä yhtään TheForce.netin foorumista. Minkäänlaista yritystä ei ole näkynyt, että Pilvikaupungistakin saataisiin kansainvälinen kuten TheForce.netin foorumista.

  Aktiivisuuden lisäämiseksi tavalliset jäsenet tarvitsevat esimerkin, joka näyttää tietä. Tämä tehtävä kuuluu CR:lle, mutta nykyisen CR:n esimerkillisyys on kyseenalaista. Toivonkin, että asiasta saataisiin aikaan kunnon keskustelua.

  ----

  Aiheesta käydään myös keskustelua [link=http://forum.pilvikaupunki.net/index.php?s=651d16fada4a2814039c567334b73dcf&act=ST&f=7&t=1207]Pilvikaupunki.net[/link]in foorumilla.
   
 2. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Aivan jotain on tehtävä saadaksemme lisää käyjiä täällä ja koska minun mainostukseni tästä paikasta ainakin signatureni osilta ei ole tuottanut minkäänlaista tulosta,sopisi hyvin meidän ja pilvikaupungin yhteistyön tiivistäminen ja jäsenet voisivat vierailla enemmän kummillakin foorumeilla.

  Mitä tulee CR asioihin,en halua puuttua siihen tikullakaan ja jos muut alkavat käydä tyytymättömäksi,ei minulla ole mitään sitä vastaan,että esimerkiksi Weirdosta,ISDstä tai vaikkapa herringistä tehtäisiin uusi CR mikäli he vain sitä itse haluavat.


  Joku tarvitaan myös luottomieheksi/naiseksi,että ilmoitukset tulevista tapahtumista saataisiin myös sellaisille Force netin käyttäjille,jotka eivät kuulu pilvikaupunkiin.

  Sanoin kyllä aikalailla samat asiat mitä Weirdo yllä,mutta olenkin suurinpiirtein samaa mieltä näistä asioista,niinkuin uskon usean muunkin FFFinlandin jäsenen olevan.
   
 3. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Baltic_Herring/silakka68 sopisi tuohon ilmoittelu hommaan täydellisesti, jos Kaitsu vain itse hommaan suostuu.
   
 4. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Hmm. [face_plain]

  Miten tämä pitäisi tulkita? Se, että tuo toinen keskustelu lukittiin vain sen takia että aiheesta pystyttiin keskustelemaan täällä? Vai, että kun kerran kyseenalaistetaan CR:n asema, niin heti lukkoa? Toivottavasti syy ei ole jälkimmäinen.

  Hmm. [face_plain]
   
 5. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Lukkoa tuli koska CR asema kuuluu Pilvikaupungin johtoportaalle. Ja asioihin ei Pilvikaupungissa tehdä muutosta huutoäänestyksellä vaan ehdoituksia voi antaa ylläpidolle ja me Darth Laurentiuksen kanssa teemme asioista päätökset.
   
 6. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Jaa. No se. [face_plain]
   
 7. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Muutenkin Pilvikaupungin ja TheForce.netin välejä on parannettava ja tuoda näin lähemmäksi toisiaan. Pilvikaupungin jäsenet voisivat vierailla useimmin TheForce.netissä ja päinvastoin.

  Ihan miten vaan. Minulle pilvikaupunki ei tarjoa mitään, joten postailen mielummin vain tällä puolella.
   
 8. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Pakkopullan puolelle ei visiteeraaminen Pilvarissa tai päinvastoin pitäisi mennä. Jos nyt ajatellaan mitä käytännön hyötyä on että on olemassa sekä tämä board että samantuntuinen Pilvikaupunki.netissä, niin ensimmäisenä nousee esiin kohdat:
  -Pilvarista voit lukea suomeksi uusimmat sw-uutiset
  -Pilvarissa keskustellaan lähes 100% suomeksi joten kielitaidottomalla ei hätää
  -FFFinlandissa voi vähitellen tehdä tuttavuutta muunkin maapallon väestön kanssa
  -FFFinlandista pääsee muutamalla klikkauksella järjettömän suuren faniarmeijan kirjoituksia lukemaan ja osallistumaan keskusteluihin
  -FFFinlandissa voi myös tuoda ajatuksiaan esille suomeksi

  Siinä vaiheessa kun halutaan katsoa minkälainen status FFFinlandilla on FanForcessa, niin olemme onnettoman pieni porukka. Threadeja ei helpolla perusteta ja kohta jopa polakit menevät meidän ohi. Tänne tarvitaan ehdottomasti enemmän aktiivisuutta ja kirjoittajia. Ulkomaalaiset vierailijat ovat ookoo, mutta sitä suomalaista kirjoituskuntaa peräänkuuluttaisin enemmän!

  FanForceilla on tapana pitää miittejä silloin tällöin. Pystyykö täällä kukaan uskomaan että FFFinland voisi vuokrata yksinään ilman Pilvikaupunkia mitään tapaamispaikkaa? Lisäksi pelkkä FFFinlandin tapaaminen olisi sula mahdottomuus. Nyt yhteistyöllä kesäksi järjestettävä tapaaminen on hyvällä mallilla. Mainostoimistosta pitäisi tulla minulle tänään lopullinen versio FanForcen ja Pilvarin Finnconissa jaettavasta lehtisestä. Paljon muutakin on jo sovittuna. Jos FanForcen väki ei pysty tulemaan tapahtumaan jossa on myös Pilvikaupungin porukkaa, niin se on perin ikävää. Perusteluita kyllä vaatisin. Jos Finnconin tapahtumaa aletaan FFFinlandin suunnalta torpedoimaan, niin takaan että en toiste pistä rahojani likoon tuollaiseen projektiin.

  Mitä tuohon mahdolliseen yhteyshenkilön nimitykseen tulee, niin olen käytettävissä. Mitään nimikettä avatarin viereen en tarvitse. Riittää että kerrotte mitä tuollaiselta henkilöltä odotatte.
   
 9. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Tarkoituksena lienee se, että asiat kulkevat puolelta toiselle, kun molemmin puolin Suomea (tFn & Pilvari) on porukkaa, jotka eivät syystä tahi seitsemästä vieraile toisella puolella. Toisin kuin Duke Pilvarin vastaavassa ketjussa totesi, olen sitä mieltä että kun molemmat kuulumme FanForce Finland-tittelin alle, tapaamiset sun muut tärkeydet pitäisi ilmoittaa molemmissa. Tietysti, jos täällä sattuisi tapahtumaan jotain niin tärkeää että se kuuluisi Pilvikaupunkiin, niin tokihan se pitää sinnekin laittaa. Meitä tFn:n prioriteettikäyttäjiä on vaan niin vähän.

  "CR asema kuuluu Pilvikaupungin johtoportaalle"
  Ilman minkäännäköistä hyökkäysasennetta: voitko perustella?
   
 10. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Ilman minkäännäköistä hyökkäysasennetta: voitko perustella?

  Koska Pilvikaupunki loi tämän foorumin. Tämä foorumi sai FanForce -statuksensa Pilvikaupungin ansiosta, joten on hyvin luontevaa, että Pilvikaupungin ylin ylläpito silloin myös hoitaa foorumin valvontaa, johon taas kuuluu CR-tittelin hallinta. CR-tittelillä pääsemme CR:ien foorumeille, josta saamme nopeasti admineita/moderaattoreita hätiin jos häiriköintiä/ei-sallittua tapahtuu. CR:nä myös edustamme Pilvikaupunkia TFN:ssä ja samalla voimme osallistua FF:ää ja TFN:ää kehittävään keskusteluun.

  Tämä foorumi on osa Pilvikaupunkia, joten eikö silloin ole luontevaa, että Pilvikaupunki kantaa vastuun tästä foorumista sen sisältöineen?
   
 11. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Minusta kummallakaan puolella kävijöitä ei pitäisi pakottaa käymään myös toisella foorumilla. Minulle tämä JC:n puolen FFFinland on mukava pieni leikkikenttä jonka naamat ovat tulleet rakkaammiksi kuin pelkästään Pilvarissa notkuva enemmistö, ja foorumimme pienuus on jollain lailla ihan hauskakin asia. Sellainen oma inside-piiri.
  Hyväksyn sen faktana, että täällä on vähän porukkaa ja varsin hiljaista menoa.

  Herring sanoikin jo, että foorumeilla on eroja toisiinsa, ja eri ihmiset valitsevat itselleen sopivan foorumin.

  En halua/uskalla kyseenalaistaa Duken asemaa FFFinlandin CR:nä, vaikka aktiivisempaakin porukkaa hommaan löytyisi. Mm. Duken juuri mainitsemasta syystä.
   
 12. SamiS

  SamiS Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Aug 7, 2001
  Pilvikaupunki loi...? kai sentään alle seitsemässä päivässä?


  ei mitenkään pahalla...
   
 13. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Okei.

  "Jos Finnconin tapahtumaa aletaan FFFinlandin suunnalta torpedoimaan"
  Silakka hyvä, minä en suostu millään uskomaan että kukaan meistä edes harkitsisi moista. Ei kuulu hyviin tapoihin.
   
 14. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Jos FanForcen väki ei pysty tulemaan tapahtumaan jossa on myös Pilvikaupungin porukkaa, niin se on perin ikävää. Perusteluita kyllä vaatisin. Jos Finnconin tapahtumaa aletaan FFFinlandin suunnalta torpedoimaan, niin takaan että en toiste pistä rahojani likoon tuollaiseen projektiin.

  Minulla särähti pahasti korvaan tuo torpedoimiskohta kanssa. Pollaani ei mahdu, että kuka, miksi tai miten haluaisi ja voisi torpedoida Finncon-tapahtumaa. Tarkoititko, että tuleeko FFFinlandilaisia Finnconiin? Vai?
   
 15. TK-1

  TK-1 Jedi Youngling

  Registered:
  May 6, 2001
  "This bickering is pointless."

  Molemmat foorumit tukevat toisiaan, se oli alunperinkin tarkoitus. Foorumien käyttäjien valinta on se kummalla haluavat käydä.

  Toivottavasti Finnconiin on tulossa myös FFF:n porukkaa, kun jotkut ovat myös sen eteen töitä tehneet. Erityiskiitos Silakalle...
   
 16. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Tarkoititko, että tuleeko FFFinlandilaisia Finnconiin? "
  Sehän on meistä itsestämme kiinni. Pilvarin puoli vaan on menossa sinne ryhmällä, niin ainakin olen käsittänyt.
   
Thread Status:
Not open for further replies.