main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Romania Seriale SW

Discussion in 'Europe Discussion' started by ROGUESQUAD, Sep 21, 2019.

 1. ROGUESQUAD

  ROGUESQUAD Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Asa cum probabil stiti deja (daca nu aflati acum) Disney se pregateste sa lanseze in luna noiembrie 2019 un serviciu de streaming (Disney+) pt a intra pe acest segment de piata (mai fac si ei un ban cinstit [face_sigh]) si pt a concura Netflix, Amazon, etc.

  Daca am inteles eu bine, la inceput acest serviciu va fi disponibil doar in State insa sursa mea (imperiala) de incredere mi-a transmis ca in Olanda Disney+ pare a fi functional, deci sa speram ca va ajunge si acest serviciu in Romania cat de curand.

  Pe langa paleta de produse Disney, Marvel, Pixar, samd va fi inclus evident si Star Wars cu trilogiile, Rogue One si Solo, Clone Wars, Rebels si Resistance (sper sa nu fi omis ceva).

  In cadrul diferitelor conventii SW si Disney, au fost facute anunturi oficiale referitoare la alte productii Star Wars – seriale care vor fi la dispozitia publicului pe Disney+.

  Acestea sunt: The Mandalorian (trailer-ul aici: ), un serial care il va avea ca personaj principal pe Obi-Wan Kenobi (interpretat de Ewan McGregor), un serial cu Cassian Andor din Rogue One (un serial de spionaj sau ceva de genul asta) plus ultimul sezon din Clone Wars.

  The Mandalorian va fi lansat in luna noiembrie a acestui an pe Disney+, acesta fiind primul serial Star Wars. Va urma sezonul final din Clone Wars in luna februarie a anului urmator, in timp ce pentru celelalte productii anuntate oficial nu avem prea multe date momentan.

  M-ar interesa sa aflu cum vi se pare ideea aceasta cu seriale SW, ce parere aveti despre fiecare productie in parte, ce asteptari aveti de la ele, ce ati vrea sa vedeti in ele, ce nu ati vrea sa vedeti si binenteles ce seriale SW v-ar placea sa mai lanseze Disney.
   
 2. Mara_Stardreamer

  Mara_Stardreamer Jedi Master

  Registered:
  Oct 29, 2004
 3. ROGUESQUAD

  ROGUESQUAD Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Pentru mine personal serialele acestea sunt probabil printre ultimele chestii care imi vor mentine un relativ interes vis-a-vis de SW. Dupa noile filme, neasteptat de slabe in opinia mea, SW-ul are o sansa sa-si mai spele din pacate si sa se extinda prin intermediul serialelor. Daca o vor da in bara si cu serialele (desi sunt optimist), universul acesta imi va deveni din ce in ce mai distant, pana la un dezinteres total.

  Asa ca pana una-alta, doua seriale din „Age of Rebellion” – Cassian Andor si Obi-Wan, suna foarte bine pt mine. Era oarecum previzibil ca pentru a avea ceva impact cu platforma lor de streaming, Disney trebuie sa vina pentru inceput cu niste nume grele.

  Eu nu cunosc prea multe detalii legate de strategia Disney de a deveni un competitor puternic al lui Netflix pe segmentul platformelor de streaming, insa inclin sa cred ca nu vom avea o supra oferta de seriale SW. In primul rand bugetele pt genul acesta de productii sunt destul de ridicate si nu ii vad pe Disney aruncand cu banii pe fereastra iar doi, seful Disney afirma acum cateva saptamani intr-un interviu ca strategia de a arunca prea mult SW pe piata (filme SW in fiecare an) nu a fost tocmai cea mai buna idee.

  Zvonuri legate de un serial cu Mara Jade au tot circulat pe net, asa cum au circulat si cele referitoare la un posibil serial Han Solo, insa pana in acest moment nu avem ceva oficial din partea celor de la Disney.

  Oricum pt noi cei din Romania, cel putin primul sezon al Mandalorianului si ultimul sezon Clone Wars le vom vedea tot cu ajutorul torrentelor sau al altor mijloace din acestea mai putin ortodoxe intrucat pana va ajunge Disney+ si pe plaiurile mioritice va mai dura un an, poate chiar doi.