main
side
curve

Romania Star Wars Fan Club Romania. Cat de rentabil ar fi?

Discussion in 'Europe Discussion' started by Nissa Skywalker, Mar 27, 2015.

?

Doriti intalniri anuale pe 4 mai?

 1. Da

  91.7%
 2. Nu

  8.3%
 1. Beyfak

  Beyfak Jedi Youngling star 1

  Registered:
  May 12, 2015
  Chestia e ca sunt multi fani Star Wars in Romania, dar nu sunt prea comunicativi in mediul online
   
 2. QuiGonGin92

  QuiGonGin92 Jedi Master star 2

  Registered:
  May 13, 2005
  Salut celor care inca mai sunt activi : Rogue, Ak, Arapila. Rarele ori cand intru si vad ca macar cativa mai sunt activi ma bucura.

  Dar salutari si celor pe care nu ii cunosc. Sunt si eu unul dintre vechii membrii fani SW, foarte inactiv de ani buni...
  Pe cand m-am inregistrat aveam abia 13 ani :) .... dar in momentul acela miscarea SW era mult mai in forta decat acum.E ca o fantoma de ohoho...

  Jedi.ro de care s-a pomenit murise deja, dar din el se formase starwars.ro (sau ceva de genu) - comunitate SW cu majoritatea membrilor din BUC. E amuzant acum sa-mi amintesc cum se discuta despre Jedi.ro (site fantoma) ca de un mare razboi ce se petrecuse.
  In acelasi timp exista TFN cu forumul romanesc (ma incanta faptul ca arhiva inca exista! - si povestea lui "Jempa" e inca la fel de jenanta si funny :)).... probabil care preceda si Jedi.ro-ul ? Oricum aici am gasit cea mai calduroasa comunitate. Oameni tare faini si discutii cat se poate de interesante. Nici nu pot sa imi dau seama cate cd-uri mi-a facut Sergiu (ex leader) cu SW contend (nu era net bun pe atunci) sau cat de bine m-am simtit sa castig un R2D2 metalic :)).
  Anway ... da, cei din Bucuresti erau cam dubiosi. Foarte usor puteai ajunge la scandaluri cu ei ...si eu am ajuns cumva, impreuna cu un altul. Raith a pus la cale un nou site si forum (theforce.ro parca) si uite asa a aparut o a 3-a comunitate, unde am fost moderator a lot of time. Pot zice ca eram mai multi de prin Transilvania , majoritatea pana in 18 .... si am avut si noi intruniri . La una am participat si eu : a fost la CJ si a fost fun . Deci ne si cunosteam live intre noi cativa. Dar nu cred ca se compara cu cei de pe TFN (aici) care aveau intruniri serioase :)) - mereu am vrut sa merg (pozele si discutiile pareau foarte cool).

  Btw ... posteaza link sau numele grupurilor SW de pe FB.
   
  Flavia Serem likes this.
 3. Luke Skywalker 3.0

  Luke Skywalker 3.0 Jedi Youngling

  Registered:
  Oct 24, 2015
 4. mihaitzateo

  mihaitzateo Jedi Knight star 3

  Registered:
  Oct 5, 2015
  Da sunt putini pe aci din Romania interesati de Star Wars.
   
 5. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
  Caut maestru Jedi. E cineva interesat să mă antreneze?
   
 6. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
  Salut.
  Salut, QuiGonJin92 și Forța să fie cu tine! Am citit mai multe articole de acu 11 ani, deci pot să spun că ești unul dintre "supraviețuitori"!
  Având în vedere faptul că ai mai trecut pe aici, vrei să mă iei ca padawan, te rog?
   
 7. Nissa Skywalker

  Nissa Skywalker Jedi Youngling

  Registered:
  Mar 27, 2015
  Am postat in urma cu 2 luni aici, dar vad ca nu s-au postat mesajele (blame my terrible USB stick from RDS).
  Grupurile de pe facebook s-au unit intr-unul singur, acesta se numeste Star Wars Fan Club Romania.
   
 8. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
  Da, se face un nou Jedi Council.
   
 9. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
   
 10. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
   
 11. Radu Jedi

  Radu Jedi Jedi Padawan

  Registered:
  Dec 29, 2015
  RogueSquad cam așa a fost și când s-a lansat,, Războiul stelelor:Rebelii"
   
 12. Toran

  Toran Jedi Knight

  Registered:
  Aug 26, 2009
  Salutare tuturor! MJ Obi-Tap Toran sunt, aceelasi nebun inca de pe vremea starwars.ro! :)

  Am gasit si eu discutia asta si parea sa fie momentul oportun pentru a-mi re-activa contul, pentru cateva lamuriri, despre comunitatea Club Star Wars Romania.

  1. Club Star Wars Romania nu a disparut. Ne-am pierdut site-ul vechi (content-ul, nu si adresa) intr-o situatie nasoala din cauza platformei invechite (care a corupt back-up-ul site-ului) si serviciul de gazduire.
  In scurt, am pierdut cam tot ce era atunci, mai putin ceva content media.
  In urma caderii acelui site si forum, disparitia unor membrii cheie si aparitia altor comunitati, care a dus la o mica diviziune a "fortelor" :), CSWR si-a incetat activitatea aproximativ 2 ani.
  2. Cand am re-inceput treaba, am ales sa utilizam o pagina de Facebook, pentru a ne promova activitatea. Aceasta pagina oficiala, Club Star Wars Romania, este pagina noastra de promovare. Nu este o pagina de comunitate, cat o pagina pentru "anunturi oficiale CSWR", ca sa zicem asa :)
  3. Comunitatea noastra nu a murit, este aici si este mai activa ca niciodata! Va invit pe pagina aceea de facebook, daca doriti sa tineti pasul cu evenimentele noastre ;)
  4. Pentru a clarifica un pic, pentru cei care au avut placerea de a NU trece prin "dramele" situatiilor de prin vremea Jedi.ro (si altele):
  CSWR reprezinta, in continuare, primul si singurul fan club oficial star wars din Romania. Infiintat in 2003 prin jedi.ro, re-nascut in 2004 prin starwars.ro si infiintat ca ONG si marca inregistrata in 2009. Din 2014, am inceput si colaborarile cu Disney Romania (si altii).
  Am fost la Brasov, la Coresi Shopping Resort (VIDEO)
  Am fost si la Valcea, la River Plaza Mall si Valcea TV (POZE)
  Am fost la Nijikon si la Final Frontier.
  Am organizat lansarea episodului 7 in Bucuresti, la CineGrand Titan si la CinemaCity IMAX AFI Palace Cotroceni.
  Anul acesta, CSWR a organizat prima sa activitate caritabila, din nou, in colaborare cu Disney Romania, dar si cu membrii Rebel Legion - Lion Base (Cehia) (Sabine :sabine: si Hera :hera: :D), unde am adus zambete si jucarii copiilor de la Institutul Oncologic Bucuresti. (Album Lion Base)
  In aceelasi timp, tot de 4 mai, membrii CSWR au fost prezenti alaturi de Disney la Baneasea Shopping City si la Auchan Titan, iar al nostru etern Darth Vader (impreuna cu a sa doamna :) ) ne-au reprezentat la Mojomusic Charity Quiz Night :)
  Dupa cele 4 evenimente SIMULTANE de 4 mai, am fost la East European ComicCon, unde am avut stand si panel. (POZE - amalgam cu altele de la Nijikon etc.)
  Saptamana viitoare am fost rugati sa revenim la Institutul Oncologic Bucuresti si ne face placere sa anuntam ca am acceptat :)
  La sfarsitul lunii august, vom avea un eveniment la Alba.

  Pe scurt, nu numai ca suntem inca activi... suntem chiar HIPERACTIVI ;)

  Forta fie cu voi si va asteptam la re-lansarea site-ului nostru!
  Fiti cu ochii pe starwars.ro, saptamana viitoare ;)