main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Star Wars pelit

Discussion in 'Finland' started by KYP_DURRON85, May 15, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Päätinpä tälläisen aiheen aloittaa,koska sellaista ei näytä täällä vielä olevan.
  Kertokaa peleistä joita omistatte,olette joskus omistaneet tai mitä odotatte innolla.
  Voitte kertoa niin vanhoista lautapeleistä,vanhojen konsolien tasohyppelyistä,uusista konsoli-ja pc-peleistä ja tietenkin mitä ette suosittelisi-mitä olette odottaneet,mutta pettyneet pahasti.
   
 2. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Niin ja itse odotan JediAcademya ja KOTORia,niinkuin taisn jo cantinassa mainita.
  Jos joku teistä on yrittänyt ladata JA:n traileria,niin onko kestänyt kauankin ja minkälaisella yhteydellä olette sitä ladanneet?Itselläni on 100.0 Mbps nopeuksinen yhteys,mutta silti kestää niin piip kauan!No kaipa kaikki imuttaa sitä ja linjat ovat tukossa kuin Tarkinin pönttö.
   
 3. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  No minulla on SW-peleistä X-Wing, TIE Fighter, X-Wing Alliance, Rebellion (Supremacy), Jedi Knight 1 + MOTS ja Jedi Outcast.

  Suosikkeja näistä ovat lentopelit, erityisesti TIE Fighter, sekä Rebellion. Rebellion kärsii surkeasta käyttiksestä, mutta on edelleen ihan pelattava. Olisi kiva saada Rebellion 2 tai joku vastaava SW-aiheinen avaruusstrategia. Tai sitten Bridge Commander tyylinen peli, missä komenneltaisiin isoja aluksia. Mutta ennenkaikkea haluaisin kunnon SW-simun. X-Wing ja TIE Fighter ovat kaikesta loistavuudestaan huolimatta vain avaruuteen sijoittuvia ammuskelupelejä. Mallia voisi ottaa vaikkapa I-War 2:sta, joskaan sen newtonilainen lentomalli ei sovi SW:hen (B5:een kylläkin).

  Mutta veikkaanpa, että saan odottaa aika pitkään tällaisia pelejä. Lucas kun tuppaa pukkaamaan markkinoille toinen toistaan huonompia rahastuspelejä tätä nykyä.

   
 4. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Mallia voisi ottaa vaikkapa I-War 2:sta, joskaan sen newtonilainen lentomalli ei sovi SW:hen (B5:een kylläkin).

  Njuuh, Babylon 5: Into The Fire olis saanu tulla. :/ Typerä Sierra. :(

  Itsellä ei kyllä oikeastaan LucasArtsin SW -pelien osalta kovinkaan kummoisia odotuksia ole, kun firman pelien taso on laskenut minkä kerkeää. Muutamia kohtalaisia on tietty väliin sattunut, mutta suurin osa tuotannosta tuntuu olevan massoille suunnattua roskaa. :/
   
 5. Juvlek

  Juvlek Jedi Youngling

  Registered:
  Jan 20, 2003
  Eipä ole tullut muita SW-pelejä pelattua kuin Jedi Knightejä. Ykkösosan (siis Dark Forces 2:n) vahvuus oli kenttäsuunnittelu, Jedi Outcastissa (siis Jedi Knight 2:ssa) YLIVOIMAISESTI parasta oli valomiekkailu. Ah, saadapa JK1 ja sen Mysteries of the Sith -lisälevy samalla miekkailusysteemillä...

  Outcast oli siinä mielessä pettymys, että sen kentät ja tarina olivat jotenkin sieluttomia ykkösosaan verrattuna. Siinä missä JK1:n putoavasta laivasta pakeneminen ja kaksintaistelut pimeiden jedien kanssa olivat tunnelmallisia ja sopivan haastavia, Outcastissa vaikeustaso vedettiin turhauttavan puolelle ja valomiekkailut kaikessa komeudessaan alkoivat ja loppuivat usein turhankin pikaisesti (Tavion ja Desann nyt tietysti pirteinä poikkeuksina).

  Noh, katsotaan paikkaako Jedi Academy tilannetta...
   
 6. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Ei ole TIE Fighterin voittanutta, ei. X-Wing Alliancen pahin vika oli väärä näkökulma: kapinalliset eivät ole suosikkejani.
  Rebellionissa oli kivaa rakentaa Death Star ja lähteä polttamaan kapinallisia :D mutta tyhmänä olin aina liian huono tietokonetta vastaan. Ja Force Commander jäi siihen puolivälin (?) tehtävään (vähän Hothin siivoamisen jälkeen), missä oli alussa vaan pari yksikköä ja kapinallisten ohjuskone murhasi kaikki. Pyh.
  Yoda Storiesia kokeilin joskus, ja se jäi siihen. Tylsä.
  Dark Forces ykkönen on jossain kaapin perukoilla (ei ääniä Win98:ssa ja 486:n cd-asema rikki :( ) Kakkosen eli JK:n ja MotSin voisi hankkia vaikka joskus halpiksena, jos niitä silloin vielä jostain saa. JK oli tosi hieno viritys, jee jee. Varsinkin kun kerrankin SAI valita, jotta onko hyvä vaiko paras (Dark Side siis).

  Toiveena olisi (vaikka sitten moninpelattavana) todellinen tähtien avaruussota-simulaattori, jossa voi olla vaikka joku Imperial Star Destroyerin tykkimies ja turbolaseroida/laseroida/ionisoida vihollisia tahi maakohteita, tai sitten olla capshipin hävittäjälentäjä tai 'pelkkä' pilotti. Esim VSD:n lentäminen planeetan kiertoradalta pinnalle olisi aika hupia samalla kun turbo-sun muut laserit räiskyvät maakohteisiin ja TIEt parveilevat ympärillä. Alusmallisto pikku hävittäjistä aina isoihin ISD kakkosiin saakka, korvettien (Tantive IV) ja Nebulon-B Fregattien kautta. Se olisi kaunista.
  Ei taida toteutua. Nyyh.
   
 7. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Tiesitkö ISD muuten sitä,että JediAcademyssa voi taas valita hyvän ja pahan väliltä?
   
 8. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  En tiennyt, kun ei tällä koneteholla voi nähdä em. tuotoksesta kuin scrnshotteja / traileria... Kuulostaa kauniilta. Kauniilta.
  Pahuus on jees. Ainakin peleissä.

  Ja edellisestä kommentaatiostani taisin unhoittaa Galactic Battlegroundsin (+Clone Campaigns lisälevy), jossa voi mm. teurastaa Ewokkeja ja Gunganeita minkä ehtii ja tahtoo! JJBinx on myös mukana, oikealla äänelläkin vielä [face_mischief]. Saatte arvailla, minkälaista tasoa ISD kasasi kenttäeditorilla... Hehheh.
   
 9. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Itse omistan JK1:sen ja Outcastin. Tie Fighter, X-Wing, X-Wing Alliance, Tie Fighter vs. X-Wing, Rebellion ja Dark Forces 1, näitä kaikkia olen tahkonut todenteolla lainattuna. Jos sais hiukan lisää rahaa niin vois ostaa muutaman klassikon (esim. Tie Fighterin) muistelemista varten. Jedi Academy kuulostaa lupaavalta, odotan innolla.
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Joskus näin jossain semmosen hienon triplapaketin, jossa on TIE Fighter Collector's Edition, X-Wing kaikkine lisineen ja X-Wing vs TIE Fighter tynkädemo. Ja kaikki kolme XvsTIE:n enginellä, eli wanha TIEkin olisi tekstuurimapattu ja silleen. Hintaakin oli vaan 10?-15?... Voi miksen ostanut sitä silloin? :_|
   
 11. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Joo minäkin sellaisen näin,mutta päätin jättää ostamatta kun on ongelmana monien vanhojen pelien toimivuus tässä koneessa,eli en uskalla paljoa vanhoja 93-ja niin edelleen pelejä ostella.Mysteries of the Sithissä ei toimi musiikit,jk1:ssä ne toimi vielä jonkun aikaa sitten,mutta koneen päivityksen myötä katosi musat siitäkin.Toinen ongelma on läpkuultavuus efektit äsköisissä peleissä esim.MOTS ei toimi se voima jossa voi katsoa kauas edespäin ja etsiä vihollisia...näkyy vain keltaista ja tietenkin Dos-pelit eivät toimi tahi Monkey Island3 vaatii kuulemma vanhemma direX:n eikä suostu toimimaan direx8.1 ja vanhalle koneelle ei voi asentaa kuin yhden pelin ja se kaatuukin jo siitä!Voi kun haluaisin pelata Dark Forcesia tai Rebel Assaultia mutta kun ei niin ei. :(
   
 12. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Pelaako kukaan täällä olevista Jedi Outcastin omistajista,sitä myös verkossa?
  Itse tietenkin pelaan ja eniten pidän CTF moodista...ja tietenkin ilman voimia ja valomiekkaa. ;)
   
 13. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Muistin juuri, että täällä oli tämmöinenkin topikki.

  Kaivoin tässä viikonloppuna pitkästä aikaa X-Wing Alliancen esiin. Kyllä se yhä jaksaa viehättää vaikka väärällä puolella siinä lennelläänkin. Pakko siihen oli kyllä imuttaa hieman parempia alusgrafiikoita, joita yllättäen työstetään edelleen hitaasti mutta varmasti (esim [link=http://www.xwaupgrade.com]www.xwaupgrade.com[/link]).
   
 14. Zarin

  Zarin Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jan 23, 2002
  SW-pelejä on tullut kerättyä useampi kappale, lista on sen verran pitkä etten ala niitä tässä kertaamaan mutta omiksi suosikeiksini lukeutuvat myös tuo loistava TIE Fighter sekä Jedi knight -sarja ja vielä startegian puolelta Galactic Battlegrounds, Clone campaignsinkin voisi ostaa jos löydän jostain. Täytyypä vielä mainita TIE Fighterin osalta että yksinomaan sen pelin takia ostin joystickin koneeseen.

  Tällä hetkellä on Jedi Academy tähtäimessä, sehän on jo julkaistu mutta viime viikonloppuna ei vielä onnistanut Anttilassa. Pitääpi ensi lauantaina tarkistaa uudelleen.
   
 15. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Katsos mitä sattui,kun huomasin tämän topicin oli ensimmäinen ajatus:Vai niin,että on sitten tälläinenkin menty tekemään ja katsoin kuka tämän topicin on tehnyt....minä!!
  Kyllä muisti joskus pätkii nuorella miehelläkin. :D

  Tänään koulupäivän päätteeksi JA:ta ostamaan ja sitten eikun vaan kotona valosapeli viuhumaa.
   
 16. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Kävin juuri hakemassa JA:n itelleni. Nyt pitäisi ruveta pelailemaan sitä, mutta ensin tietysti piti katsastaa päivän kuulumiset täältä.
   
 17. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Olen vain kuullut XWA-modauksesta (ihan vaan yleensä, en mitään tiettyä projektia): mm planeettojen pinnalle pääsee :eek: Kuvia nyt katselin tuolta sivustolta ja hienoltahan tuo näyttää. Onko tuo vain skinien parantelua vaiko ihan muutakin muunnelmaa?
  Varsinkin kun muistikuvani XWA:sta ovat hatarammat kuin iki-ihanasta TIE Fighterista.
  Eritoten tuo TIE/I näyttää hyvältä.

  Imperial Star Destroyerista puhumattakaan! Mitään noin kaunista en ole taas aikoihin nähnytkään :eek: [face_love]

  ..joku taisi iskostaa pahan SW-lentelyinnon päähäni.
   
 18. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Mitä teinkään?Kirosinko JA:n ilmestymisen,olemalla niin varma sen Kuopioon saapumisen suhteen ja vieläpä hehkuttamalla että sen varmasti maanantaina ostan?
  Kirouksiin en usko,mutta onkohan se kenties mahdollista?
  No,harmin paikka kuitenkin kun sitä tuli taas viikonlopun yli niin innokkaasti odoteltua. Ehkäpä jo sitten huomenna(erittäin epätodennäköistä,enkä sitä huomiseksikaan odota tulevan :( )
   
 19. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Kysäisitkö myyjältä pelistä? Voipi olla jos on tänä aamuna tullut lähetys, että olivat vielä varastossa kun kukaan ei ole välttämättä ehtinyt purkamaan hyllyihin.
   
 20. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Kyllä kysyin,jopa kahdesta eri liikkeestä.
  Piti tänäpäivänä tulla,mutta aina ei voi maahantuojia voittaa. Minnelie erä jumittunut.
   
 21. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Noh, sama homma oli muistaakseeni Force Commanderin kanssa aikoinaan.
   
 22. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Niin oli myös JO:n kanssa ja tulihan sitäkin kyseltyä eri liikkeistä useit kertoja.
  Jos vaikka seuraavan Jedi Knightin ennakkotilaisi jostain.
   
 23. Tod

  Tod Jedi Grand Master star 4

  Registered:
  Apr 29, 1999
  Onko tuo vain skinien parantelua vaiko ihan muutakin muunnelmaa?

  Tuolla sivulla on ihan pelkkää skinien parantelua. Muuta minä en kaipaakaan.


  JA tuntuu varsin kivalta peliltä. Kerkesin muutaman tunnin jo pelailemaan sitä. Voipa olla etten kerkeä kovin paljon nukkumaan tänä yönä.
   
 24. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Veikkaan että se tänne saapuu siinä akselilla torstai-perjantai,mutta veikkaan ennemmin perjantaita,jolloin julkaisupäivästä on kulunut tasan viikko.
   
 25. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  FoCom oli mittava pettymys, varsinkin se, että tyypit olivat kehitelleet kaikki laitteet niin, että kapinallisilla on paremmat masiinat kuin imperiaaleilla, ja sehän ei ole totta. Ohjustankki joka mättää megamissilen vaikka vuoren yli Hothissa AT-AT:in niskaan... EI NÄIN!
  :mad:
   
Thread Status:
Not open for further replies.