main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Tarinointia, episodi II: Raimo Ravinnonkerääjän vastaisku

Discussion in 'Finland' started by Tintti, Jul 6, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Tapahtui viime episodissa: tuhottuaan Kars Skywalkerin, joka oli osoittautunut droidiksi, Klax-klaanin jawapäällikkö oli saanut Suurelta Flanellipaidalta tehtäväkseen viedä joukon jäätelöautoja Jonnekin Vallan Muualle. Hän lähti kuitenkin tusken-lauman, 14 muun jawan, enkelparven sekä kauniin, lyhytpartaisen naisenkelin mukaan tuhotakseen galaksin ewok-populaation jäätelöautojen tappavalla tuhovoimalla. Tehtävän suoritettuaan he saivat Darth ISD_Devastatorilta (Registered: Oct 02) uuden tehtävän: keisarin valkoinen villakoira Exxon Valdez Myöhempi oli kaapattu huttien toimesta, ja koira oli löydettävä!

  Kaikilta salassa Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) oli virittänyt nerokasta ansaa, ja hän koulutti oppipoikaansa Darth Pikacua - joka oli laittanut virastoon vetämään nimenvaihdosanomuksensa Pikachuksi - tätä tehtävää varten. Jos Pikacu ei onnistuisi, niin Darth ISD_Devastatorilla (Registered: Oct 02) oli myös varaoppilas hänen tilalleen...

  Jawat, tuskenit ja enkelparvi lähtivät Executorilla kohti Nal Huttaa tietämättä, että salaperäinen Palkkionmetsästäjä seurasi heitä. Määränpäässään suurin osa enkeleistä joutui Palkkionmetsästäjän listimiksi, mutta jawat ja tuskenit onnistuivat livahtamaan omille teilleen. Tuskeneiden olinpaikasta kellään ei ollut hajua (huolimatta siitä että oksenteleva tusken haisi harvinaisen pahalta), mutta jawat olivat onnistuneet ennätysvauhdilla kohoamaan tavaranvaihdolla ökyrikkaiksi Nal Huttalla ja hankkimaan sinne oman, yksityisen hiekkaerämaan.

  Palkkionmetsästäjä otti haltuunsa Executorin ja pakotti ainoat tulituksesta selvinneet enkelit, ylienkelin ja apulaispilotin, lentämään sillä Iegoon. Paljastui, että enkelit kiinniottanut mies oli aina halunnut taikajuomaa, muttei ollut saanut sitä. Niinpä ylienkeli ehdotti, että kolmikko lähtisi Iegossa mahtavan Welhon luokse hakemaan taikajuomaa.

  Kun he saapuivat Welhon luokse tapahtui ilmiö, joka sattuu aina tasan 1138 vuoden välein: universumin perimmäinen luonne vääristyy ja vääristymä saa aikaan useita kummallisia ilmiöitä ja hallusinaatioita. Ilmiö aiheuttaa jopa muutoksia lauserakenteisiin.

  Flanellipaitakin havaitsi kummallisen ilmiön ja tavallista pahemmalla tuulella ollessaan, julmistuneena ewokien kohtalosta hän jysäytti The End-kyltin paikalleen.

  Kuka olisi ollut Darth ISD_Devastatorin (Registered: Oct 02) salainen oppipoika ja mitä hän aikoi? Mitä tapahtui Exxon Valdezille? Pystyvätkö toisistaan hajaantuneet jawat, tuskenit ja enkelit liittoutumaan uudestaan ja pelastamaan koiran? Kuka on mystinen Palkkionmetsästäjä? Pääsevätkö Welho, Palkkionmetsästäjä ja enkelit sopuun? Eivät kai nexu ja Voimalle herkkä geenimanipuloitu tappajaorava päädy zombeiksi ja perusta uutta, kammottavaa pop-bändiä Nal-Huttan Ei-Missään? Milloin säälittävä, nimeä vailla oleva jawapäällikkömme pystyy todistamaan olevansa tarinan todellinen sankari? Noteerasiko kukaan Welhon pihalla olevassa purossa uiskentelevaa silakkaa tai vastarannan kiiskeä? Tuleeko tarinaan joskus järkeä? Mitä on x/7+7=x/13+13?
  Moni kysymys jäi vaille vastausta.
  Kaikki luulivat, että tarina oli lopussa. Mutta he luulivat väärin.
  "Onko, Raimo, George Aina Noin Ankara?", kysyi joku Welhon pihalla olevasta väkijoukosta Raimo Ravinnonkerääjältä Flanellipaidan kiukunpuuskan jälkeen. Raimo ei vastannut vaan mietti kuumeisesti, mitä nyt pitäisi tehdä. Pian hän sai neronleimauksen: Flanellipaidan käännettyä selkänsä ja lähdettyä paikalta Raimo keräsi vaivihkaa The End-kyltin pois kuin ravinnon. Olihan hänellä kokemusta ravinnon keräämisestä, joten miksei hän voisi kylttiäkin kerätä. Ja niin Raimo oli pelastanut tilanteen ja pääsisi vuosikymmenien kuluttua kertomaan lapsenlapsilleen jännittävää tarinaansa kyltin keräämisestä. Jopa Ryökäle-Rolle sekä Enska Enkeleistä Empivin hurrasivat muun väkijoukon mukana Raimon urotyölle.

  Kyltin keräämisen jälkeen väkijoukko Welhon luona toipui universumin ja lauseiden vääristymisestä sekä hallusinaatioista. Tilanne oli jäänyt siihen, että Palkkionmetsästäjä ja enkelit olivat pyrkimässä Welhon luo. Welho kuitenkin oli
   
 2. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  "Tuli seis,he ovat siiveekkäät,lyhytpartaiset ja kauniit ystävämme"
  "Käskystä kunnioitettu herramme Wilhelm Welho.Järjestämmekö tervetuliais-seremonian,höystettynä mahtavan John Williamsin musikiilla"kysyi eräs hänen taikajuoman pullottajan/aseenkantajan yhdistetyn ammatin edustaja.
  "Kyllä,se olisi erittäin sopivaa tällaiseen tilanteeseen.Laittakaa Imperial march" Welho käskytti alaistaan,joka antoi käskyt eteenpäin nii,että huutoja kuului,kun sana kulkin eteenpäin.
  Lopulta Welhon vieressä oleva alainen kuiskasi hänen korvaansa vastauksen"Kätilö painoi ketä?
  "Mitä peliä tämä nyt oikein on....ahaa nyt tajuan,sanat ovat muuttuneen,kun huonokuuloisimmat teistä ovat pistäneet sanaa eteenpäin.No,niin kaikki huonokuuloisimmat astukoot kaksi askelta eteenpäin"
  Mitään ei tapahtunut,joten peljätty Welho käytti voimaa hyväkseen ja sai vastauksen ilman sanoja.
  "ooolrait,te neljä tulkaahan mukaani"
  Neljä alaista seurasi häntä korkealla olevalle parvekkeelle ja Welho neuvoi heitä katsomaan maisemaa.
  "Mitäs tässä oi kunnioitettu Welho?Olemme nähneet tämän maiseman tuhansia kertoja"
  "Katsokaa tarkemmin kaiteen luota"
  Kaikki neljä menivät kaiteen luokse ja äkkiväkkiä kaide sortui heidän altaan,kun Welhon voima nykäisi sitä.
  Kaikki neljä typerystä tippuivat alas tehden voltteja ja muita hienolta näyttäviä liikkeitä. Alhaalla asuvilla tuomareilla,joita oli kolme,nousi kolme kylttiä,mitkä osoittivat pisteitä.
  5 Osoitti ensimmäinen kyltti."Keskinkertaista"
  toinen kylttin numero oli 5"erittäin" ja viimeinen kyltti näytti numeroa 5,5"todellakin"

  He olivat eläkkeelle jääneitä tasavallan tuomareita,jotka olivat tänne ajauduttuaan alkaneet arvioida ja antaa pisteitä Welhon alaisten pudotuksille. Vielä kertaakaan he eivät olleet antaaneet keskinkertaista parempia pisteitä alas pudonneille.
  "Milloinkahan nuo parat ylittävät itsensä?Coruscantissa näkemämme pudotukset olivat paljon hienompia"
  "niin olivat"
  "todellakin"

  Sillä aikaa Welhon asumusta lähestyvässä aluksessa...
   
 3. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...palkkionmetsästäjä havaitsi skannereissaan suuren väkijoukon lähestulkoon kohdealueella. "Ei tuonne sovi laskeutua, tämä täytyy hoitaa vaivihkaa" hän mumisi kääntäessään alustaan kohti synkkää metsikköä, joka siinsi kymmenen kilometrin päässä Welhon asumuksesta.
  Raimolle hurratessaan suunnaton väkijoukko ei havainnut ylitseen lentävää, näkymätöntä alusta. Paineaalto kaatoi keveimmät hurraajat nurin, mutta sehän kuuluu asiaan, joten kukaan ei huomannut mitään.
  Vain ja ainoastaan Welho tunsi häiriön ilmakehässä...
   
 4. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Samaan aikaan muualla Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) ja Darth Pikachu lopettelivat harjoituksiaan. Darth Pikachu oli vahingossa onnistunut Voimasalamoillaan käräyttämään kaikki sulakkeet sithitemppelistä. Tämän vuoksi Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) oli päättänyt jatkaa Darth Pikachun kouluttamista vielä hetken aikaa, ja he olivat harjoitelleet pimeässä. Nyt Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) kuitenkin totesi Pikachun olevan valmis tehtäväänsä, joka oli Wachowskin veljesten eliminoiminen sekä koko Matrix-ilmiön hyydyttäminen. Kaikki oli mennyt juuri niin kuin keisari oli (taas kerran) nähnyt ennalta: enkelit, jawat ja tuskenit olivat joutuneet hämäräperäisen palkkionmetsästäjän pysäyttämiksi ja matka oli kääntynyt Nal Huttasta kohti Iegoa, jossa Welho tiettävästi piilotteli Wachowski-veljeksiä. Wilhelm Welhoa sattuneesta syystä miellytti W-kirjain, jonka vuoksi hän oli ottanut Matrix-elokuvien luojat suojiinsa keisarilta ja Darth ISD_Devastatorilta, jotka vainosivat heitä muualla galaksissa.

  Villakoira Exxon Valdez oli nyt jäänyt toiseksi tärkeysjärjestyksessä, kun Darth Pikachun oli tarkoitus lähteä Iegoon Welhon luo, ujuttautua enkelien vanaveteen ja uskotella kuuluvansa noiden Welhon ystävien porukkaan, tuhota Wachowskit sekä ennaltaehkäistä "Matrix - Revolutionsin" tulo elokuvateattereihin!

  Pikachu hyppäsi hyperajo-ominaisuuksilla varusteltuun TIE-hävittäjäänsä, joka oli iloisen puna-musta-valkovärinen pallo. Hieman ennen kuin Pikachu ehti polkaista kaasua, Darth ISD_Devastator sanoi:

  "Odota vielä hetki, hän tulee mukaasi siltä varalta jos munaat homman."

  Sithitemppelin hämäristä asteli hahmo, joka oli Darth ISD_Devastatorin salainen oppipoika! Darth Pikachu kimitti vastalauseita nähdessään hänet, mutta varaoppipoika oli jo istahtanut TIE-hävittäjään ja Pikachu oli pakotettu lähtemään Iegoon hänen kanssaan, tosin vastahakoisesti. Darth ISD_Devastator jäi sithitemppeliin katselemaan kristallipallostaan tapahtumien etenemistä, sikäli kuin sitheillä kristallipalloja muka olisi.

  Pikachu ja salainen oppipoika - jonka henkilöllisyyden tiesivät tässä vaiheessa ainoastaan oppipoika itse, Darth ISD_Devastator sekä Darth Pikachu - pääsivät pian hyppäämään valonnopeuteen ja lentämään kohti Iegoa. Sillä aikaa heidän määränpäässään, eli Welhon luona...
   
 5. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Punainen matto oli levitetty vieraita varten,pölyt oli putsattu,paidat pistetty housun alle,parrat oli siistitty,hiukset oli vesikammattu taakse,torvet olivat soittajakunnalla esillä ja InterGalaksinen äänentoistolaite oli valmiina täräyttämään imperiaalisen marssin ilmoille.
  "Kohta ne tulloo"sanoi sammakon ja Hessu Hopon risteytykseltä näyttävä maanpaossa asuva gungan Jar Jar Binks Jr.samaan aikaan hypistellen käsiään jännityksestä."Mine en katso,tämä tulloot olemaan pelottavaa"
  "Vaiti JJ jr!"Welho huusi ja löi JJ jr:ää täysillä takaraivoon.
  "Kui törkijää" vastasi JJ jr.iskun saatuaan ja hieroi tuskaisen näköisenä takaraivoaan.

  Sillä aikaa Galaksin toisessa päässä Darth Pikachun alus kiiti hyperavaruuteen.
  "Pika pikaa?"
  Oletko varma että tunnet minut"vara sith kysyi.
  "Pika pikaa"
  "Kyllä,olet oikeassa olen MoonTV:tä työttämäksi jäänyt paha paha Kreivi Stakula sith nimeltäni Darth Sarkula.
  "nyt minun ei auta muu,kuin kuristaa sinut"
  Pienen pieni sith nousi ilmaan pienen pienillä käsillä kurkkuaan sohimalla ja se yritti minkä kerkesi heitellä voimasalamoita ,mutta ne eivät menneet lähellekään kreiviä.Sitten kaikki oli ohi.
  "Sithejä voi olla kerrallaan vain kaksi rrakas kollegani"
  Sitten Kreivi Stakula kääntyi hallintalaitteita päin,mutta huomasi niiden käristyneen kauttaaltaan.
  "Tähän voi mennä pirrrusti aikaa"
  Sitten hän jäi ajelehtimaan hyperajoon ilmaan minkäänlaista koordinaatiota ja jos hän ei ajoissa saisi hallintalaitteita kuntoon,hän saattaisi hyperajosta päästyään törmätä alukseen tai vaikka planeettaan.
  Tilanne oli kiperä,mutta hänellä olikin sithin sinnikkyys ja hän todistaisi sen pian myös mestarilleen,kuin myös Welholle ja enkeleille...
   
 6. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "KUINKA USKALLAT NOSTAA KÄTESI MINUA VASTAAN, SINÄ INHA SEKASIKÖ? :mad:" raivostunut Welho jyrisi.
  "mtutmutmtututmutmutmut" JJBjr yritti sopertaa, mutta oikeutetun vihansa vimmassa Welho täräytti kuvottavaa olentoa Voimasalamalla *crackle*. Toisella *crackle*! Kolmannella *crackle*! Ja vielä kymmenellä *crackle* *crackle* *crackle*!
  Inhojen Binksien viimeinenkin edustaja oli tuhottu savuavaksi kasaksi inhaa kuonaa. Vihdoinkin kaikki Gunganit olivat poissa Galaksia saastuttamasta.
  "Nyt et voi pilata vastaanottoani, inhotus" Welho sähähti vielä savuavalle kasalle, jota siivousdroidi kiiti parhaillaan hävittämään.

  *Paraikaa täysin toisella suunnalla*
   
 7. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  ...supertähtituhooja lenteli kohti Welhon laskeutumisaluetta.

  Palkkionmetsästäjä oli ujonpuoleinen miekkonen; hän oli säikähtänyt suuresti nähtyään valtavan väkijoukon Welhon pihalla, ja alkoi epäillä, kannattaako sittenkään mennä Welhon luokse. Ylienkeli oli kuullut huhuja, että Palkkionmetsästäjän elämä oli täysin romuttunut traumaattisten nuoruudenkokemusten jälkeen: hänen kaikki tuttunsa olivat saaneet taikajuomaa mutta hän itse ei. Tämän vuoksi häntä oli ilkuttu ja kiusattu julmasti, ja hänestä oli kasvanut vielä verovirkailijaakin tunteettomampi, ihmisiä tappava hirviö, joka tosin kommunikointitilanteissa meni täysin kipsiin.

  Apulaispilottienkeli ja ylienkeli pysyivät kuitenkin tomerina ja päättäväisinä, ja niinpä Executor laskeutui (litistäen samalla parisataa pihalla seissyttä Welhon joukkoihin kuuluvaa) Welhon pihalle, joka muuten oli valtavan suuri, jotta satunnaiset supertähtituhoojat pystyvät laskeutumaan paikalle. Palkkionmetsästäjä, apulaispilottienkeli sekä ylienkeli nousivat aluksesta ja kävelivät punaisella matolla kohti suuren Welhon linnaa: palkkionmetsästäjä saadakseen himoamaansa taikajuomaa ja enkelit toivoessaan, että pääsisivät Welhon avulla eroon kaappaajastaan.

  Kreivi Stakula ymmärsi vielä hyperavaruudessa ollessaan, että hänellä on kiire ehtiä tekeytymään enkelien ja palkkionmetsästäjän seuralaisiksi. Hän...
   
 8. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...siis letitti valtavan partansa somasti ja lisäsi siihen lukuisia punaisia rusetteja. Tietämättään hän oli aiheuttamassa mittasuhteiltaan valtavaa diplomaattista selkkausta, sillä Welhon planeetalla punainen väri kuvasi kantajansa tuntemaa...
   
 9. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  ...lelumerkkiä. Siitä lähtien, kun Iegon ja Legon (tm) välinen sponsorisopimus oli myrskyisän tapahtumainkulun kautta päättynyt, näille kahdelle oli tullut hyvin huonot välit. Sponsorointi oli päättynyt Welhon sekä Lego-yhtiön johtokunnan välisten riitojen vuoksi, ja Iegolla kartettiin nykyään kaikkea mikä viittasi Legoon. Koska Lego-logo on punavalkoinen, iegolaiset valitsivat ihan piruuttaan oman lippunsa väriksi logon vastavärit, eli vihermustan. Kaikki punainen oli kielletty Iegossa (paitsi punaiset matot).

  Nyt kun Stakulalla oli punaiset rusetit parrassaan ja vieläpä pokemonpallon - kuten myös Lego-logon - värinen puna-musta-valkoinen TIE-hävittäjä, oli odotettavissa katastrofi. Osaamatta odottaa mitään Stakula siirtyi pois hyperavaruudesta, saapui Iegon ilmakehään ja laskeutui metsän reunaan pohtien samalla ovelaa juonta jolla soluttautua enkelien ja palkkionmetsästäjän joukkoon astelemaan suoraan Welhon linnaan Wachowskien turvapaikkaan. Samassa kuitenkin Raimo Ravinnonkerääjä huomasi Stakulan, ja erityisesti hänen punaiset rusettinsa.
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "KERETTILÄINEN!" hän huusi minkä keuhkoistaan sai huudettua.
  Huutaessaan hän löi, ohimennen, hälytysnappia. Hälytys raikui ympäri laaksoa...
   
 11. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  ...ja kantoi kilometrien päähän. Kaikkien kuulolla olevien - mukaan lukien Welhon, palkkionmetsästäjän ja enkelien - katseet suuntautuivat Kreivi Stakulaan.
  Stakula huokaisi itsekseen: "voi mähnä, se vaivihkaisesta soluttautumisesta".

  Kiukuissaan kihisevä väkijoukko asteli uhkaavan näköisesti kohti Stakulaa. Lego-yhtiö oli selvästi tunkeutunut pilaamaan iegolaisten elämää!

  Welho kuitenkin tunsi Woiman avulla, että Stakula ei ollut Legosta; sen sijaan hän aisti jotakin hieman pahaenteistä. Mutta Stakula käytti samaa Voimakikkaa, jota Palpatine aikoinaan liittokanslerina ollessaan käytti: vaikka puolet jedineuvostosta oli ollut alle kymmenen metrin etäisyydessä Palpysta, he eivät aistineet tämän olevan sithlordi. Welhokaan ei - ainakaan toistaiseksi - ymmärtänyt Stakulan olevan sithi.

  Welho käski väkijoukkoa pysähtymään.

  "Kuka olet, muukalainen?", kysyi Welho. "Et kai vain... PARTIOLAINEN?"

  Stakula yritti kuumeisesti miettiä suunnitelma B:tä ja keksiä jonkin hyvän selityksen.

  "Öööh... en... olen, tuota... parrakas nainen! Näettekö, tuolla enkelilläkin on parta? Olen hänen kaksoissiskonsa! Anteeksi että olen myöhässä, mutta oli vähän kiireitä ja kaikkea."

  "Mitä? Onko minulla kaksoissisko?", ihmetteli ylienkeli.

  "No johan on rumannäköinen nainen", hämmästeli Welho itsekseen tuijottaen Stakulaa.

  "Eihän Johan ole nainen", sanoi siihen joku, mutta Welho ei kiinnittänyt asiaan huomiota.

  "Entä te, ystäväni? Mitä asiaa teillä oli tullessanne tänne?", kysyi Welho enkeleiltä. "Ja kuka tuo seuralaisenne on, esittelisittekö minut hänelle?"

  Enkelit olivat tähän asti olleet kiltisti hiljaa mutta nyt he päästivät tunteensa irti ja kiljuivat täyttä kurkkua:

  "Tuo sika tappoi kaikki muut joukostamme paitsi me ja pilasi enkelillisen missiomme ja on kaapannut meidät ja onnistuimme juonimaan sen tänne muka taikajuomaa hakemaan että saisimme sinulta apua ja sitten se inhotus vielä ei osaa leikata varpaankynsiään roskakorin päällä vaan jättää leikatut kynnet aluksen lattialle!"

  Palkkionmetsästäjä hätkähti enkeleiden yhtäkkistä tilitystä ja otti sädeaseensa esiin varmuuden vuoksi. Welho, väkijoukko, Stakula ja kaikki muutkin paikallaolijat olivat täysin pöllämystyneinä odottamattomasta tilanteesta.

  "Jösses, tätä se minun isovarpaani kolotus tiesi", huokaisi Welho.
   
 12. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  "Ei askeltakaan hyvä väki"sanoi palkkionmetsästäjä hallitun tyynellä äänellä.
  "Luuletko pääseväsi livoskaan täältä,millä?"
  Ja sillä sekunnilla Welho otti pienen laukaisimen hihastaan ja suuri räjähdys ravisutti haurasta kallioperää,kun alus räjähti suuren paineen iskeytyessä joukkioon.

  "Ei ole muita aluksia palkkionmetsästäjä,mitäs nyt teet?"
  "ammun sinut,sitten sinut ja sinut jätän viimeiseksi"sanoi palkkionmetsästäjä osoittaen Welhoa uhkailevasti.
  "sinusta ei ole minun voittajakseni"Welho tokaisi ärsyyntyneesti.
  "Sehän nähdään"Palkkionmetsästäjä ampui häntä huijanneet enkelit ja suuntasi aseenpiipun kohti Welhoa,mutta yht'äkkiä ase lensi hänen kädestään suoraan Welhon odottavaan käteen.
  "Viekä hänet kidutushuoneeseen.Nyt säälittävä ystäväni,näemme kuinka kestä 100 tuntia Teletappeja"
  Ilkeä nauru kajahti,niin että Iegon taivas synkkeni ääntä säikähtäneistä valtavista linnuista,kalat hyppivät vedestä kuivalle maalle ja Garhamkissa,tuo Iegon karhuolento luikki piiloon luolaansa.
   
 13. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ... julma ja ilkeä Stakula oli havainnut hetkensä koittaneen ja päätti eliminoida turhanpäiväisen palkkasoturin tieltään.
  *grrrrrrip*
  Palkkis lyhistyi maahan pitäen kurkustaan, ikään kuin se auttaisi mitenkään. Jo ennen maahan osumistaan hän oli menehtynyt tuskallisesti.

  Welho hätkähti, "tunsin häiriön Voimassa, ikään kuin yksi mieli olisi huutanut kauhusta ja tuskasta - ja vaiennut". Stakula teeskenteli välinpitämätöntä ja oli kuin mitään ei olisi kuunaan tapahtunutkaan...
   
 14. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  ...mutta hänet paljasti se fakta, että palkkis lojui kuolleena ja Stakulalla oli päänsä päällä selvä tekopyhä pyhimysrengas.

  Ylienkeli ei ollutkaan kuollut palkkionmetsästäjän laukaukseen. Ei kai enkeli mikään kunnon enkeli ole jos voi kuolla; ne muut enkelit olivat olleet vain laulukuorolaisia tai laulukuorolaisten kesätuuraajia. Ylienkeli oli joka tapauksessa selvinnyt hengissä ja asteli Stakulan luo tiedustellakseen, että miten kummassa hänellä voi olla kaksoissisko josta hän ei ole kuullut. Hän kuitenkin aisti enkelinvaistoillaan tekopyhimysrenkaan, ja kääntyi takaisin Welhon luokse. Hän kuiskasi Welholle havaintonsa, ettei tuo parrakas naishahmo voi olla rehellinen. Welho katsahti palkkisvainajaan ja taas Stakulaan. Hän antoi Raimolle, Johanille ja muille vaivihkaisen käsieleen, jonka perusteella Welhon joukot piirittivät Stakulan salamana. Welho lausui Stakulalle:

  "Tiedän, että olet huijari, ja otan selvän todellisesta henkilöllisyydestäsi! Koska oletettavasti tapoit palkkionmetsästäjän Voimakuristuksella, niin saat vastaanottaa häntä odottaneen kidutuksen, ellet puhu: 100 tuntia Teletappien katsomista nonstoppina, jonka jälkeen Holiday Special!"

  Stakula kiljui kauhuissaan. Koska hän ymmärsi Welhon olevan pelottavan vahva Woimassa, hän ei uskaltanut panna vastaan, kun hänet tönittiin Welhon linnaan synkkään vankilaosastoon.

  Jossain kaukana Darth ISD_Devastator katseli olemattomasta sithikristallipallostaan kauhuissaan mahtavan suunnitelmansa lytistymistä ja kiroili itsekseen: "voi m*trixin m*trix".

  Vanhat ystävykset ylienkeli ja Welho pääsivät lopultakin keskustelemaan kahden.

  "Kiitos, Welho, avusta. Nyt vain täytyisi löytää jokin alus ja mennä takaisin Nal Huttaan pelastamaan Exxon Valdez. Harmi sikäli, että räjäytit Executorin. Olisiko sinulla ylimääräistä avaruusalusta?", lausui ylienkeli.
   
 15. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Mitäpä minä, Welho, sellaisella tekisin?
  Jos jollakulla on asiaa minulle, hän tulee tänne. Minä en mene mihinkään. Ei minun tarvitse."
  Tehtävän onnistunut suorittaminen näytti luisuvan alati kauemmas ylienkelin käsistä...
   
 16. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  "onko teillä kommunikaatiovälineitä täällä kenties?"enkeli kysyi toivoa äänessään.
  "on..."sanoi Welho ja enkelin toiveet olivat jo katossa ja hän meinasi jo tehdä binksit ja riemuita sydänmensä kyllyydestä,kunnes Welho pilasi häneltä sen ilon."..mutta laitteemme täällä on vuosikymmeniä vanhoja ja tarvitsevat reippaasti kunnostusta edes päästäkseen pihauksen ja teknikoita meillä ei sitten olekaan ja ellei teiltä liikene teknisiä taitoja pelkäänpä,että joudutte viettämään täällä kolmisenkymmentä huvilla täytettyä päivää.

  Sillä aikaa Coruscantissa Darth ISD_Devastator oli painunut mietteisiinsä ja tuumi kuumeisesti,miten edetä katalassa suunnitelmassaan saada turvallisesti itsensä edesmenneen keisarin villakoiran Exxon Valdez myöhemmän.
  Hänen valtaan pääsyn avain oli tuossa räkyttävässä tossunturmassa.
  Hänen olisi saatava se käsiinsä keinolla millä hyvänsä.
  Holokuva välähti hänen eteensä"Mikäs on vointi ystävä hyvä?"sanoi kuvassa oleva henkilö, joka muistutti erehdyttävästi Hannu Karpoa...
   
 17. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  Itse asiassa henkilö OLI Hannu Karpo.

  "'Karpolla on asiaa', mitä ihmettä? Äsh, taas tuossa holonäytössä on jotain vikaa", mutisi Darth ISD_Devastator.

  Parin nappulan painelun jälkeen holonäyttö alkoi taas toimia oikein ja Hannu Karpon holo hävisi. Karpon tilalle Darth ISD_Devastatorin nenän eteen ilmestyi toisen henkilön holokuva:
   
 18. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  PilviHerttua, tuo galaksin maineikkain ja vaikutusvaltaisin Banaanientuottaja.
  "Pilviherttua, kielsinhän sinua ottamasta yhteyttä ennen kuin suunnitelmamme ovat edenneet tarpeeksi!" Sähähti Darth ISD_Devastator (registered Oct 02) julmasti.
  "Suunnitelmistasi vähät välitän, Welho on kantoaalloilla, aion hukuttaa hänet banaaneihin" PH vastasi yllättävän rauhallisesti heiluttaen puolikypsää banaaniterttua käsissään.
  "EI! Aika ei ole vielä kypsä!" huudahti Darth I_D(Ro02) mutta yhteys oli jo katkennut...
   
 19. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  ...ja Darthimme jäi töllöttämään tyhjyyttä hänen mahtipontisten suunnitelmiensa jatkaessa luhistumistaan kuin korttitalo Tatooinen hiekkamyrskyssä.

  Iegossa ylienkeli oli jo tuskastumaisillaan planeetan huonoihin kommunikaatio- ja kuljetusyhteyksiin, kunnes hän hoksasi jotain: hän voisi käyttää kreivi Stakulan sithi-TIE-hävittäjää. Niinpä hän loikkasi TIE-hävittäjään ja hyvästeli Welhon, joka ei toistaiseksi tiennyt mitään tulossa olevasta PilviHerttuan banaanihyökkäyksestä. Ylienkeli asetti kurssin kohti Nal Huttaa ja loikkasi hyperavaruuteen.

  Sillä aikaa muualla, kasvojen terve poskisini loistaen ja punaiset silmät kiiluen, PilviHerttua valmistautui...
   
 20. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Pommittamaan Iegon tuon galaxin jalokiven,hirvittävillä mädillä banaanipommeilla.
  "Maisk maisk...Tuokaa kuva kohteestamme yksityiseen keittiööni"
  "Selvä herra pilviherttua,teidän banaaniutinne"
  "Ja tuokaa minulle jääkaapin täytettä,banaanijogurttivarastoni on tyhjillään,samoin myös tuoreet banaanit,banaanihyytelöt ja vanukkaat"
  "Selevä kuin pläkki on tämä"

  Tuossa se oli,vihdoinkin heidän känsäisten kouriensa ulottuvilla,Iego tuo planeetoista jumalallisin ja pian se saisi banaanikuorrutuksen.
  "Mikä meitä viivyttää?"Amiraali Tomato ajatteli itsekseen."Miksei pilviherttua anna jo lupaa pommittaa planeettaa?Hän selvästi laiskistunut jatkuvan banaanin ja banaanituotteiden syönnistä. Nyt sain katalan idean.Jospa vallanvaihto olisi tarpeessa ja jotta niin tapahtuu on alettava mahtava juonittelun/kieroilun ja uhkapelin verkko.Tämä ei tule olemaan helppoa"
  "Herra amiraali?!"
  "niin?"
  "planeetalta saapuu pieni alus.Otammeko radioyhteyden?"
  "Tietenkin!Yhdistä minut aluksen taajuudelle"
  "Ei vastausta herra amiraali"
  "Tarkasta aluksen tiedot"
  "Skannataan"vastasi nuorenpi mies.
  Tiedot näkyivät levällään heidän silmiensä edessä.
   
 21. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Pian, banaaninkeltainen hälytys!" parahti apuylipäivystäjä kauhuissaan.
  "Ladatkaa banaanit, kohteena tuo hävittäjä tuossa, etäisyys... 11.38*10^3km" PilviHerttua käski.
  "Herrani ja johtajani" kuului ahdistunut kuittaus miehistösyvennyksestä.
  "kohde tähtäimessä, banaanit valmiina"
  PilviHerttua kohensi ryhtiään. "Antakaa sille Banaania niin, että se riittää seuraavaksi kolmeksi viikoksi"
  "YHTEISLAUKAUS-HUOMIO-TULTA!"

  Banaaniryväs kiiti kohti Stakulan alusta...
   
 22. Chickadee

  Chickadee Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Jul 11, 2003
  ...mutta kuin ihmeen kaupalla (ja Hollywoodin hyvikset-voittaa-aina -lain avulla) ylienkeli selvisi banaani-iskusta ja pääsi livahtamaan karkuun. Sitä paitsi tarinassa oli kuollut ihan liikaa keskeisiä henkilöitä, ja Voimaakin mahtavampi hyvikset-voittaa-aina -laki antoi ylienkelin päästä karkuun, aloittelemaan heti alkuunsa keskeytynyttä tehtäväänsä Nal Huttalla.
   
Thread Status:
Not open for further replies.