main
side
curve

These are the voyages: Diva merge la conventie :)

Discussion in 'Romania' started by ComicDiva, Jan 29, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Ruin

  Ruin Jedi Youngling

  Registered:
  Apr 2, 2006
  ComicDiva e gorgonzola cumva? o_O?
   
 2. ComicDiva

  ComicDiva Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Eram but that part of my life is over now.

  Deci m-am intors. Stay tuned for more details!
   
 3. Ruin

  Ruin Jedi Youngling

  Registered:
  Apr 2, 2006
  Cum a fost? :D
  Si un pic off-topic: de ce the Gorgonzola part of your life is over? :( we miss you on TFR :D:D:D:D nu mai face nimeni misto de noi acum :)) in afara de Ionut si Cyber... :(
   
 4. ComicDiva

  ComicDiva Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Well... poate Gorgonzola va renaste. :D

   
 5. Ruin

  Ruin Jedi Youngling

  Registered:
  Apr 2, 2006
  Poi sa renasca... :D ca nu mai are ce sa o impiedice..nici macar banul, ca a fost scos :p
   
 6. CyberFaust

  CyberFaust Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jun 23, 2005
  Thank you for the offtopic.
  Diana, cand pui video-urile de la conventie? :)
   
 7. ComicDiva

  ComicDiva Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  When I can get them off the **** camera. :)
   
 8. FriendlyPiranha

  FriendlyPiranha Jedi Master star 4

  Registered:
  Feb 25, 2005
  Ne-ai innebunit doua luni cu plecatu' tau si acum nu pui si tu o poza aici sa vedem ce smecherie ai facut acolo?
   
 9. CyberFaust

  CyberFaust Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jun 23, 2005
  Care doua? Ca it's more like 4 or 5.
   
 10. ComicDiva

  ComicDiva Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Vineri

  Parintii m-au lasat dis de dimineata la aeroport, and I was about to take my first plane ride. Cred ca o data sau de doua ori m-am gandit in avion:"Bai, daca se prabuseste chestia asta, I'm a goner". dar in esenta a fost ok. Era cat p=aci sa pierd avionul de legatura in Munchen dar pana la urma a fost ok. Trebuia sa plece la 8:55 dar la 8:57 cand am ajuns la poarta inca se mai imbarcau oameni. Deci am crezut ca am avut un super noroc dar cand urc in avion si ma instalez... zice capitanul ceva de genul ca isi cere scuze pentru intarziere pentru ca au fost niste dificultati tehnice. Mai intai ma gandesc: "vai ce noroc pe capul meu, au fost dificultati tehnice ca altfel nu-l mai prindeam".
  *pauza*
  "LET ME OUT OF THIS DEATH TRAP!!!!"

  [image=http://i2.photobucket.com/albums/y29/ComicDiva/DSCF1389.jpg]
  Tis a long way down.

  In cele din urma ajung in Bonn, iau un metrou pana la hotel sa-mi las bagajele si dup-aia ma duc la maritim. Deci I cannot describe sentimentul cand vad pe primii doi indvizi pe aleea din fata hotelului Maritim, imbracati in uniforme star trek. I was like: "hey guys! how's it hanging". Nu-mi venea sa cred, si cred ca am chitait foarte tare. Chitaiturile au continuat inauntru, in tonalitati si la volume diferite, pe masura ce vedeam klingonieni, vulcanieni, ferengi, si tot felul de personaje SCI-Fi de la mad scientists la little green men care aveau o legatura mai evidenta sau nu cu sf-ul.

  [image=http://i2.photobucket.com/albums/y29/ComicDiva/4-1.jpg]
  Klingonieni cu lightsabers :)

  In prima zi au fost multe paneluri super. Primul a fost al lui Morgan W. Sheppard, un actor de vreo 80 de ani care a jucat in Star Trek TNG, Voyager, Babylon 5 si altele dar nu e super cunoscut. Marc B. Lee, hostul evenimentului ne-a spus ca tema weekend-ului este goliciunea lui Jamie Bamber, si pe toti invitatii ar trebui sa-i intrebam.... have you seen Jamie Bamber Naked.

  Eu am avut ocazia sa-l intreb pe John De Lancie chestia asta. :) de Lancie era cam sictirit deoarece panelurile lui desi interesante, nu au fost nici de departe asa de amuzante cat m-as fi asteptat. Pe de alta parte nici intrebarile care-i erau adresate nu erau geniale. Eu de exemplu l-am intrebat cum s-a intamplat de fiul lui adevarat, Keegan De Lancie, l-a jucat pe fiul lui Q in episodul Q2 din voyager. Mi-a povestit cum a fost ideea lui Ira Behr, si ca fi-su a trebuit sa dea auditie de doua ori. A crezut ca-l acuz de nepotism dar mie chiar mi s-a parut ca Keegan s-a descurcat de minune pe post de Q si i-am si spus ca inca o data confirma faptul ca numai John De Lancie putea sa-l joace pe Q... deoarece talentul se transmite ereditar. :)

  [image=http://i2.photobucket.com/albums/y29/ComicDiva/DSCF1411.jpg]

  [image=http://i2.photobucket.com/albums/y29/ComicDiva/5-2.jpg]


  Dupa Q a urmat Mary McDonell care a avut o super prezenta. A lovely lady care raspundea super inteligent la toate intrebarile. Dup-aia mi se pare ca a fost Jamie Bamber, care a fost intrebat nu o data ci de doua ori: Have you seen Jamie Bamber naked. :) A zis ca l-a vazut in treacat in oglinda si a fost oripilat de cat de alb si obosit era piticul ala. Dup-aia a intrebat publicul daca l-a vazut pe Jamie Bamber naked si a fost putina rumoare. Cineva a tipat la un moment dat ca e o sauna in hotel si acolo paote sa se dezbrace linistit. Bamber a raspuns casual: "Ah... well... cya all there"
  :)

  Dupa Jamie Bamber a fost ceremonia de deschidere a fedconului. Toti actorii au iesit pe scena si au avut cate un moment in the spotlight de vreo 30 de secunde. Dup-aia Marc B. Lee a enumerat toate cele 22 de natiuni care participau la Fedcon. De fiecare data cand rostea un nume se auzeau voci din sala care corespundeau acelei natiuni probabil. Si ajunge Marc la Romania. AAAAAAAAH!tipa o SINGURA voce isterica din sala dintr-un colt. :D O singura voce care a strapuns linistea. :) MY VOICE! Hehehe. Cam penibil, dar it was nice to get a shout out

  Nu stiu sa ma hotarasc cine a avut cel mai amuz
   
 11. CyberFaust

  CyberFaust Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jun 23, 2005
  I will not read this because of the spoilers, si imi povestesti livein cateva zile.
   
Thread Status:
Not open for further replies.