cred ca am mai postat pe undeva..oricum,nu mai gasesc si nu merge nici search-ul. ideea e ca am primele 19 volume Star Wars de la Editura Amaltea si vreau sa le vand. Sunt in stare foarte buna..doar "Razbunarea Sith" are cateva citate subliniate. 1.Amenintarea fantomei-Terry Brooks 2.Planeta adormita-Greg Bear 3.Mostenitorul imperiului-Timothy Zahn 4.Asaltul fortei intunecate-Timothy Zahn 5.Ultima porunca-Timothy Zahn 6.Ochiul mintii-Alan Dean Foster 7.Umbrele imperiului-Steve Perry 8.Capcana paradisului-A.C.Crispin 9.Gambitul Hutt-A.C.Crispin 10.Zorii Rebeliunii-A.C.Crispin 11.Darth Maul,Vanatorul din umbra-Michael Reaves 12.Apropierea furtunii-Alan Dean Foster 13.Atacul clonelor-R.A Salvatore 14.La rascruce-Matthew Stover 15.Labirintul raului-James Luceno 16.Razbunarea Sith-Matthew Stover 17.Spectre din trecut-Timothy Zahn 18.Viziuni din viitor-Timothy Zahn 19.O noua speranta-George Lucas de pret nu stiu ce sa zic..eu le-am luat cu 300-400.000 fiecare. Le-as da cu 200,negociabil. Mersi.
e o oferta interesanta, da' momentan sunt in criza... pana la sfarsitul verii nici nu ma pot gandi la asta... daca are sa mai fie valabila oferta, i'm in
Sunt foarte interesata de achizitionarea tuturor cartilor SW dar din pacate sunt intr-o criza foarte mare de bani....Totusi daca le vinzi cu 10RoN iti iau vreo 5-6
Mai este valabila oferta? Daca da as dori sa cumpar Amenintarea Fantomei.Contact la adresa de e-mail angel_of_chaos5@yahoo.com
nu prea as vrea sa le dau separat..pentru ca n-are nici un rost sa raman cu jumatate de colectie in biblioteca. anuntul mai e valabil,insa doar pentru toata colectia. mersi.si scuze daca v-am incurcat
Majoritatea le am deja. Vroiam doar sa intreb, exista cumva romanul Force Unleashed pe romaneste? Un fel de "Fortza dezlantuita "