main
side
curve
 1. In Memory of LAJ_FETT: Please share your remembrances and condolences HERE

Wat voor school zitten jullie allemaal?

Discussion in 'Archive: BeNeLux' started by grievious, Mar 4, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. grievious

  grievious Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Mar 27, 2005
  Hmm, mischien een héél slecht onderwerp terwijl iedreen lekker in zn vrije tijd een beetje op de forums zit rond te snuffelen... Maar k vraag het lekker toch, Doen jullie op school een creatieve opleiding, of ben je van plan dat te gaan doen, en zo jah, ben je dan geinspireert door Star Wars?

  nou, ik iig wel, Ik hou gewoon van al die fantasy, en daarom zit ik mede dankzij Star wars op het GLR, ik wilde eerst Film&Video doen, maar dat vond k niet zo luek, nu doe ik Animation& Games en dat is best luek, beetje clone troopers na maken enzow...

  Wat doen jullie?
   
 2. Tatooine_Fireman

  Tatooine_Fireman Jedi Padawan star 4

  Registered:
  May 16, 2003
  Ik zit op de Hogeschool van Amsterdam, en studeer Interactieve Media. Vakken die ik krijg zijn object georienteerd programmeren (moeilijk), conceptontwikkeling (erg leuk), visual en interaction design (leuk, maar gegeven door licht ontvlambare docent met gebruiksaanwijzing) e-marketing (handig om te weten, maar niet helemaal mijn ding) en usability (een must, maar zoooooo saai).

  Ik weet nog niet echt welke kant ik met mn opleiding wil. Websites bouwen is wel cool, maar ben niet erg sterk wat programmeren betreft, maar wat niet is, kan nog komen. Misschien ga ik wel wat meer de ontwerp/DTP kant op: vind logo's maken wel vet, en kan't al zeg it het zelf wel aardig en vind het leuk om te tekenen op de computer, of opmaken van tijdschriften, flyers en posters e.d.
   
 3. MasterObi-Wan-Kenobi

  MasterObi-Wan-Kenobi Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Dec 6, 2002
  Ik studeer IT Media in vlissingen, beetje hetzelfde als T_F :)

  Daarnaast studeer ik nog voor een Cisco certificering. (Cisco Certified Network Accociate)
   
 4. Pelly-Welly

  Pelly-Welly Jedi Knight star 6

  Registered:
  Jan 10, 2004
  Vijfde jaar van het gymnasium, daarna denk ik aan iets van Engels studeren oid.
   
 5. Sith Bane

  Sith Bane Jedi Grand Master star 6

  Registered:
  Dec 14, 1999
  Get a job! :p
   
 6. Pepijn

  Pepijn Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jun 28, 2002
  Mede dankzij Starwars doe ik Spaans... pfff hahaha laat me niet lachen...
  "Utilaza la esfuerza luc!" "Luc, yo soy tu padre..." "R2, no me dejas!" "no, mi joven Jedi. Es tu que descubriras que eres confundido sobre una cuantidad de cosas."

   
 7. Apophis

  Apophis Jedi Padawan star 4

  Registered:
  May 26, 2002
  I'm a wise old teacher like Yoda ...
   
 8. DarthUncle

  DarthUncle Jedi Grand Master star 5

  Registered:
  Mar 20, 2005
  Ik ben bezig met mijn proefschrift chemie te schrijven aan de Technische Universiteit Eindhoven. Geloof niet dat Star Wars daar veel mee te maken heeft, eigenlijk :p
   
 9. eddie1969

  eddie1969 Jedi Master star 4

  Registered:
  Feb 3, 2005
  Vandaag zat ik 'op' de basisschool De Vorsenpoel in Boxtel... (voor mijn werk: als service-monteur van een verwarmingsbedrijf moesten we de dakventilatoren schoonmaken!)
   
 10. Death_Omega

  Death_Omega Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Oct 27, 2002
  Ik zit op de HHS en ik studeer ICT :)

  Eddie een vraagje had je Star Wars in 1977 gezien als ik van uit gaat dat Star Wars in 1977 in Nederland uit kwam.
   
 11. eddie1969

  eddie1969 Jedi Master star 4

  Registered:
  Feb 3, 2005
  Volgens mij kwam die hier pas begin 1978 uit, maar dat weet ik niet zeker: in ieder geval mocht ik in februari 1978 voor mijn verjaardag een vriendje/vriendinnetje uitkiezen om mee te nemen naar de bioscoop. Ik was 9 jaar en koos mijn voor mijn buurmeisje en ik kon kiezen tussen Pinkeltje en Star Wars: Gelukkig koos ik Star Wars (stel je voor, anders was ik nu waarschijnlijk een Pinkeltje-fanaat geweest en bezig met een Pnkeltje tijdlijn... :) ). Maar ik zag hem dus op 9-jarige leeftijd in Den Bosch en was meteen verkocht. Dat jaar kreeg ik mijn eerste 5 actie-figuurtjes (Leia, Luke, Vader, Stormtrooper en Tusken Raider). Maar het verzamel-woede-vuur begon pas echt in 1983 na Return of the Jedi... Ik verzamelde alles wat los-en-vast zat waar maar Star Wars op stond. Omstreeks 1999 besloot ik om me toe te wijden tot de boeken en comics (omdat de verhaallijn mij altijd het meest interreseerde, en omdat we inmiddels trouwplannen hadden en ons eerste kinjde op komst was) en besloot ik de rest allemaal te verkopen (wat inmiddels gelukt is). Nu ben ik in het bezit van vrijwel alle US fictie-boeken sinds December 1976 en vrijwel alle US-losse-comics ooit uitgegeven...

  Maar je vroeg dus of ik SW in de eerste run zag, en dat is dus zo... (Pfew, hoe maak je van een kort antwoord een lang...)
   
 12. IncomT65

  IncomT65 Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 28, 1999
  Ik zit niet meer op school. Heb 'n vetbetaalde baan, waar ik wel voor moet nadenken.... af en toe... Oh ****, ik zit nog wel op school. Vervolgopleiding voor m'n werk.
   
 13. Pelly-Welly

  Pelly-Welly Jedi Knight star 6

  Registered:
  Jan 10, 2004
  Ik kom net terug van de UU. Alweer studies die ik noooooooit wil doen gezien :D
   
 14. DMSL

  DMSL Jedi Youngling

  Registered:
  Apr 18, 2005
  School? Wat is dat?

  Ik werk bij een incassobureau.

  :cool:
   
 15. AzureAngel2

  AzureAngel2 Chosen One star 6

  Registered:
  Jun 14, 2005
  Besides studying in Germany to become a teacher for elementary-school kids, buying as many SW things as possible with my little student money (plus good books, nice CDs, cinema tickets, visit Art galleries) I did invade a certain Dutch sith castle in Einhoven and now I have internet, unlimited internet access during my semster term holidays!

  *waves her her frowning master DU!*

  Hoi, schat!

  *tries to look very innocent now, because she just wanted to check something out before continuing with her English essay!*
   
Thread Status:
Not open for further replies.