main
side
curve

Ar mai trece carti din seria star wars, traduse in lb. romana?

Discussion in 'Archive: Romania' started by arapila, Jan 26, 2009.

?

Ar mai trece carti din seria star wars, traduse in lb. romana?

Poll closed Feb 5, 2009.
  1. DA

71.4%
  2. NU

28.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arapila

arapila Jedi Master star 4

Registered:
    Jan 28, 2005
    Am fost intrebat de cineva daca ar mai merge traduse niste carti SW, dar nu de amaltea de o alta editura. Cred ca e vorba de seria x-wing... ce ziceti? Le-ati cumpara? v-ar interesa? pareri?

2. MaraStardreamer

MaraStardreamer Jedi Master star 4

Registered:
    Apr 25, 2006
    Eu zic ca s-ar vinde. As cumpara orice carte SW tradusa in limba romana, mai ales din perioada post-ROTJ, daca nu a fost deja tradusa de Amaltea. Ei zic ca nu vor mai traduce alte carti si pretind ca au adus toate romanele mai importante, ceea ce nu e adevarat. Ce s-a publicat de Amaltea nu e nici 20% din cartile SW aparute. Sunt si romane importante printre ele, dar si multe chiftele (vezi Ochiul mintii sau Steaua de cristal). As lua si seria X-Wing (desi nu e printre favoritele mele) si seria Yuuzhan-Vong si ce a omis Amaltea pana acolo, si seria Dark Nest sau Legacy of the Force, chiar daca multe din ele le am deja in engleza si le-am citit.

3. SVAndrei

SVAndrei Jedi Knight star 5

Registered:
    Nov 6, 2004
    De vandut s-ar vinde, dar nu stiu cat de bine. Ideea e ca a trecut acel val de interes starnit de Episodul 3. Probabil ca vor cumapara in continuare doar fanii seriei.

4. jombistarkiller

jombistarkiller Jedi Youngling star 3

Registered:
    Apr 24, 2005
    Eu unul as cumpara

Thread Status:
Not open for further replies.