main
side
curve

Fan fiction concurs - mara_alexia

Discussion in 'Archive: Romania' started by mara_alexia, Aug 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mara_alexia

mara_alexia Jedi Padawan star 4

Registered:
    Oct 29, 2004
    DEDICATIE: Lui A.T. Tezeu, un prieten adevarat

LANTUL SLABICIUNILOR

PERSONAJE DRAMATICE:

Andrei Gheorghe ? prezentator
    Amidala - casnica
    Chewbacca - Wookiee
    Darth Vader ? Lord Sith
    Han Solo - Contrabandist
    Jar-Jar Binks ? Senator de Naboo
    Luke Skywalker ? fermier, viitor Cavaler Jedi
    Mara Jade ? Mana Imparatului
    Obi-Wan Kenobi - Maestru Jedi
    Darth Sidious ? Lord Sith
    Qui-Gon Jinn - Maestru Jedi
    R2-D2 ? Droid astromech
    Yoda ? Maestru Jedi

ANDREI GHEORGHE: Buna seara tuturor. Eu sunt Andrei Gheorghe, gazda jocului ?Lantul slabiciunilor?. In mod normal ar trebui sa avem zece concurenti. Dar lui Darth Sidious nu i-a convenit ca nu l-am invitat si a trebuit sa-l acceptam si pe el. Iar acest jegos imputit (arata spre Han Solo) a venit insotit de maimuta asta. Dar a promis ca nu va scoate nici un cuvant.

Aceste douasprezece? fiinte nu se cunosc intre ele (arunca o privire feroce catre concurenti, parca cerandu-le sa indrazneasca sa spuna ca nu-i asa. Concurentii stau toti cu privirea in pamant, fara sa indrazneasca sa-l contrazica pe Gheorghe sau sa se uite unul la altul, ca sa vada daca se cunosc sau nu). Dar trebuie sa colaboreze intre ei, pentru a castiga in aceasta seara o suta de mii de credite.

Iata care sunt regulile?
    Concurentii stau in fata gazdei concursului, Andrei Gheorghe. Nu se cunosc dar trebuie sa lucreze ca o echipa pentru a obtine cat mai multi bani. La sfarsitul fiecarei runde, fiecare participant voteaza pentru a elimina unul din concurenti, cel considerat a fi veriga slaba din runda respectiva.

Fiecarui concurent i se pune o intrebare de cunostinte generale. Ei trebuie sa raspunda cat mai repede, pentru a castiga cat mai multi bani. Cel mai rapid mod de a face bani este de a crea un lant de raspunsuri corecte, cat mai repede, pentru a exista cat mai multe intrebari.
    La fiecare raspuns gresit, banii castigati pana in momentul respectiv se pierd. Dar daca unul din concurenti spune ?banca? inainte de a a fi pusa intrebarea, banii sunt salvati si incepe un nou lant, de la zero.

In runda finala raman doi concurenti in lupta directa, care vor raspunde la cate cinci intrebari. Cel care raspunde corect la cele mai multe intrebari, castiga banii. Celalalt nu se alege cu nimic.

Sa jucam ?Lantul slabiciunilor?!

Iata care sunt concurentii. Fiecare dintre ei se va prezenta in momentul in care lumina reflectoarelor se va concentra asupra sa.

AMIDALA: Sunt femeie, din specia om. Am fost regina planetei Naboo. Apoi senator. Acum sunt casnica, fiindca barbatul meu nu ma mai lasa sa merg la serviciu si ma strange mereu de gat. Locul unei femei adevarate e la cratita. Si sunt mandra sa spun asta. O cred cu adevarat.

(Amidala scoate o parcarda pe care scrie: ?Ajutati-ma! Batai violente cu sabiile laser la mine in casa? ma strange de gat, isi cioparteste copiii, si mi si respira greu pe deasupra??)

DARTH VADER: Sunt Lord Sith. Si sunt mandru de asta. Si nu inteleg de ce doamna de fata spune asa ceva. Femeile habar n-au sa faca de mancare. Locul lor nu e la cratita. Kill them! Kill them all!

HAN SOLO: Eu sunt contrabandist. Nu conteaza specia. Ma aflu aici cu un singur scop. Sa castig banii, sa-i platesc datoria lui Jabba si sa o sterg cu Soimul prin galaxie, in cautarea cat mai multor gospodine ce se plictisesc la cratita. Trebuie sa le inveseleasca si pe ele cineva.

JAR-JAR BINKS: Messsa Jar-Jar. Messsa gungan. Messsa nu cunosssc pe nimeni aici. Messsa nu stiu de ce ssunt aici.

LUKE SKYWALKER: Eu chiar nu stiu ce caut aici. Sunt doar un baiat de fermier care nu a mai vazut femeie pana la R2-D2 si trebuia acum sa fie in Toshe Station sa ia convertoarele de energie. Unchiul Owen o sa se supere foarte tare cand o sa afle ce-am facut.

MARA JADE: Eu nu pot sa va spun cine sunt. Daca v-as spune, ar trebui sa va omor pe toti. Oricum, unul din voi sigur nu va scapa. Va spun eu mai incolo cine,

2. TheOneChosen

TheOneChosen Jedi Youngling star 2

Registered:
    Jul 3, 2005
    Mara.. pe mine m-ai lasat masca:).. e foarte amuzant fan ficul tau. Nu stiu cum a reusit sa-ti vina o asemenea idee:)..dar este grozava:). am ras de m-am spart:D.
    Felicitari!

3. raziel2004

raziel2004 Jedi Master star 3

Registered:
    Nov 16, 2004
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Prea tare! ANDREI GHEORGHE (intinzand un deget acuzator spre Vader): Asta e tebecist. Asta negru de respira greu. Si intorcandu-se spre Luke: Si e tac?tu, ba!

Ha ha ha ha ha ha!

Tezeu asta cred ca pentru tine a fost bagata.Felicitari Mara.E mortal![face_laugh]

4. Doona101

Doona101 Jedi Youngling star 3

Registered:
    Oct 31, 2004
    Mai Mara... noi te stiam oama serioasa... ne iei cu dracii din astea... pe bune... orice copil stie raspunsul :))

E bestial concursul, dar si muza ta - Tezeu - se pare ca a fost la inaltime. Cred ca voturile astea o sa ne solicite. Concurenta e strinsa.
    Cu toate astea, eu ma asteptam sa concureze cu un fic pe aceeasi frecventa cu AT_Tezeu, citeva fragmente am citit si eu din el... era despre Kyp si Jaina, dragostea lor nemuritoare... era super si ala, va promit eu. Ar fi plins dusmanii in pumni.

In concluzie, eu atita mai am de declarat: La revedere. (citat din A Gheorghe)

5. ATTezeu

ATTezeu Jedi Padawan star 4

Registered:
    May 13, 2005
    EU NU SUNT MUZA (desi am forme voluptoase :D ) ! Trebuia sa ma treaca acolo la omu care a adus si el idei sau ceva de genul asta... :(
    Oricum... ficul e misto ! desi o sa iti cer Mara drepturile de autor pentru folosirea numelui propriu Dia'an :D
    It's ALLL MINEEEE !
    Aaa P.S. in KotOR 2 nu e Revan personajul principal :p (tu vorbeai de KotOR 1)

6. raziel2004

raziel2004 Jedi Master star 3

Registered:
    Nov 16, 2004
    In KotOR 2 personajul principal este The Exile.Are dreptate Tezeu.Revan e in primul.

7. Vic_Astro

Vic_Astro Jedi Master star 3

Registered:
    Jul 25, 2005
    [face_laugh] [face_laugh]
    Excelent!

8. Katana_

Katana_ Jedi Knight star 3

Registered:
    Jun 29, 2005
    Si mie imi place! E vesel!
    Bravo, Mara! si felicitari pt idee! E originala.
    [face_peace]

9. Raith_Krace

Raith_Krace Jedi Youngling star 1

Registered:
    Sep 2, 2005
    E super! E chiar genul de parodie care-mi place. Si eu ma pricep sa scriu chesti de genul, numai ca nu am incercat niciodata pe un subiect SW. Prefer sa injur clasa politica mai mult. Si pe tzigani si pe unguri si pe Mos Craciun.
    Oricum am si eu o poveste draguta cu Mos Craciun, o sa o public cand o sa vina iarna. Este despre aventurile mosului deasupra unui oras ce trage cu anti aeriana dupa el, el fiind ajutat de soferul sau beat care nu stiu diferenta dintre sucul de portocale si acidul din baterii :D

10. ATTezeu

ATTezeu Jedi Padawan star 4

Registered:
    May 13, 2005
    Asteptam cu entuziasm [face_skull]

Thread Status:
Not open for further replies.