main
side
curve

Care sunt personajele favorite din desenele animate?

Discussion in 'Archive: Romania' started by ROGUESQUAD, Nov 15, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. spiridush

spiridush Jedi Youngling

Registered:
    Jan 4, 2005
    pai probleme din astea aveam eu mereu... cand eram mai nerabdator sa vad ce se mai intampla ...DAMN'... fix atunci luau seria de la capat... Jkno eu cred ca nu au seria urmatoare si au luat-o de la capat :(

2. Cobu

Cobu Jedi Youngling star 1

Registered:
    Dec 24, 2004
    Ca personaje din desene animat ar fi Tom&Jeri care inca ma mai amuza (vorba lui taiastea da desene) ar fi Dextar cei din X-man evolutie si am rmai fi dar e prea dimineata ca sa mi-i aduc aminte :D

3. sergiurusu

sergiurusu Jedi Knight star 5

Registered:
    May 30, 2001
    Si eu cred ca au luat seria X-Men Evolution de la capat. That stinks!!

4. jombistarkiller

jombistarkiller Jedi Youngling star 3

Registered:
    Apr 24, 2005
    Imi plac toate personajele din the simpsons si family guy,sa nu uitam futurama fiinca sunt al naibii de haiose(au personalitate nu gluma),samurai jack,imi placeau swat cats la nebunie cand eram mic,la fel majoritatea super eroilor din desene.

5. MacKenzie

MacKenzie Jedi Youngling

Registered:
    Mar 10, 2005
    Sailor Moon
    Saber Rider and the Star Sherrifs (blondul)
    Aventurierii Spatiului (erau Topi, Rana, Giraffe si profesoara Anne si Sibib)
    Voltron (toti 5)
    The Simpsons (Lisa)
    Futurama (tipa cu un ochi)
    Sandy Bell
    Dexter (Dexter)
    The Warner Brothers (Pinky & Brain)
    si cam ata imi vine in minte

6. ComicDiva

ComicDiva Jedi Padawan star 4

Registered:
    Oct 27, 2004
    Saber Rider... maaaaaaan that brings back memories!

Imi aduc aminte de robot horsies si "Furia rosie". :) Very nice.

7. arapila

arapila Jedi Master star 4

Registered:
    Jan 28, 2005
    Desenele mele preferate sunt Samurai Jack. Personajul meu preferat din Aceste desene este: Scotianul. Da... replica lui celebra: Ouuuaaaa ce frumoasa e Scotia!!! Ca nevasta-mea!! [face_laugh]

8. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Aventurierii Spatiului (erau Topi, Rana, Giraffe si profesoara Anne si Sibib)

Si mie mi-au placut Aventurierii Spatiului, am si facut in perioada respectiva niste desene, daca le mai gasesc, poate le scanez si vi le arat.

Samurai Jack mi-a placut de asemenea si ma bucur ca am avut sansa sa il vad in engleza, cand aveam Cartoon Network in engleza.

9. Cobu

Cobu Jedi Youngling star 1

Registered:
    Dec 24, 2004
    In sfirsit am vazut si eu SW-Clone Wars (desen anima) dar prima serie.
    Chiar Sergiu tu ce seri mai ai din desene?

10. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Am Clone Wars Chapters 1-10, 11-20 si cele noi, 21-25. Daca le vrei da-mi un pm :)

11. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Multin dintre noi sunt peste 18 ani si totusi ne mai uitam la desene. Noii membri se uita si ei sau sunt seriosi ca niste calugarite?8-}

12. spaat

spaat Jedi Youngling

Registered:
    Jul 14, 2005
    Simpsons!!

[image=http://www.synergizedsolutions.com/simpsons/pictures/family/family9.gif]

13. ATTezeu

ATTezeu Jedi Padawan star 4

Registered:
    May 13, 2005
    Am vazut desenele cu Spawn... daca aveti chef sa injurati producatori dupa ce vedeti 6 ore de desene ce o sa va prinda in fotoliu... va rog sa fa faceti si voi rost de serie... PRINDETI NISTE INJURATURI UNICE (super desene dar se termina in coada de peste).
    In schimb desenele sunt interesante, grafica frumoasa si plina de rosu (ma intreb de ce ?)
    [image=http://www.velinov.com/portfoliopic/BIG/comics/Spawn-vs-Sam&Twitch.jpg]

Thread Status:
Not open for further replies.