main
side
curve

Ce obiecte Star Wars gasiti acolo unde locuiti?

Discussion in 'Archive: Romania' started by sergiurusu, Jan 19, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mara_alexia

mara_alexia Jedi Padawan star 4

Registered:
    Oct 29, 2004
    Din pacate va trebui sa ne obisnuim cu acest lucru. Iata ca in sfrsit incep sa apara obiecte SW si la noi, dar din pacate sunt prea scumpe ca sa ni le putem permite. De fapt cred ca nu sunt decat cu putin mai scumpe decat in Occident, dar posibilitatile noastre financiare sunt altele. Exista doar doua solutii: sau plangem in continuare dupa ele, sau strangem din dinti si din punga pana facem rost de bani si ni le cumparam. Desi, cum am spus, mie nu-mi plac sabiile cu efecte. Ar fi frumos sa aduca sabii Hasbro sau Rubie's simple, fara efecte, sunt mai rezistente si mai ieftine (sabia mea Darth Vader Episode III (de la Rubie's, fara efecte sonore, doar cu lumina) a costat 20 de dolari si a fost cumparata noua din SUA).

2. sergiurusu

sergiurusu Jedi Knight star 5

Registered:
    May 30, 2001
    Nu toate lucrurile SW sunt scumpe si aici nu ma refer la bootlegs, ci la cele originale. Cred ca totul depinde de distribuitori si de vanzatori. Daca cei doi doresc sa castige multi bani atunci pot pune preturi prohibitive.

De exemplu acele 2 sabii la peste 2.000.000 lei bucata costa mult mai putin in SUA. Alea nu sunt sabii de 60$, ci maxim de 20-30$. Atunci de unde naiba $60 pe un rahat de sabie de plastic cu bec? Cei din Romania au pus preturile astea!

De unde frate sa cresti pretul de la $20 la $60, cu tot cu transport si cu adaos cu tot? Asta e furt pe fatza.[face_money_eyes] Nu sunt nici Master Replica, nici macar FX, ci doar 2 sabii (Vader si Obi) cu efecte luminoase si sonore (lama nu intra complet). Sunt in aceeasi serie cu Clone blasterul meu (au acelasi tip de ambalaj), de aia spuneam ca POATE costa $30 si nu numnai $20. Cel mai probabil e insa ca ele costa in strainatate $20, nici pe departe cat la noi.

Pe deasupra cunoasteti parerea mea despre sabiile din comertul international: le prefer pe cele fara efecte si care sunt solide. Am doua Hasbro insa am pus mana pe mai multe tipuri. Cele Hasbro simple, fara efecte, sunt mai ieeftine si au manerele mai groase, dar lama intra perfect inauntru (ai un buton rosu cu care o activezi) si totodata este super-rezinstenta. Poti bate si un cal cu ea.

3. Milena_Syan

Milena_Syan Jedi Master star 4

Registered:
    Sep 27, 2005
    Nu inteleg de ce va mirati?
    La noi se practica jaful la drumul mare de cand lumea!

Si cartile SW care sunt pana in 10$ (nu euro!) la noi se vand (unele) cu 50 RON. Ma refer la cele in engleza, nu la cele de la Amalteea.

[off topic] Ati vazut ce i-a spus Simas lu' Aliapo pe sw.ro in legatura cu sabiile? [/off topic]

4. ATTezeu

ATTezeu Jedi Padawan star 4

Registered:
    May 13, 2005
    Milena... nu te supara dar, ai auzit de aia cu "Strugurii "e" acrii?"
    Simas a zis un lucru important, dar daca nu sunt manerele groase, nici lamele nu sunt groase (deci mai fragile) iar mecanismele ar trebui sa lipseasca... etc. Sunt si hilturi pentru coregrafie, la care se infileteaza lama, cu manere subtiri... dar acum depinde ce vrei. (si ce iti permiti)

5. Katana_

Katana_ Jedi Knight star 3

Registered:
    Jun 29, 2005
    ce va pot spune despre sabia mea "made in china" de jumate de metru(cand e inchisa), cu efecte sonore ciudate(numa oleaca nu zici ca e un pistol di-ala pt copii cu sunete..stiti voi), cu hiltul albastru si argintiu(ce pot sa zic, original:D), si care isi schima culoarea in toate felurile, deci sa revin, e destul de rezistenta..am dat cu ea in grad de srama si e k noua..:D...ma rog..daca asa o fi aratat cand o fost noua

6. mara_alexia

Registered:
    Oct 29, 2004
    Ai sabie si nu ne-ai spus??
    Pune repede o poza s-o vedem si noi!

7. _darthvalek_

_darthvalek_ Jedi Youngling star 1

Registered:
    Nov 22, 2005
    La ziridava mai sunt playseturi cu ce v-a dat sergiu poze, deci daca vreti poate va cumpara el...sau sv andrei....sau eu...sabii nu am mai vazut, dar poate ca mai aduc...Pacat ca parintele meu "drag" nu ma lasa sa imi fac colectia starwars si sa imi cumpra cat timp gasesc...

2x CLICK ME

8. SVAndrei

SVAndrei Jedi Knight star 5

Registered:
    Nov 6, 2004
    Am cumparat si eu una identica. Poate fi utila pentru cine stie ce... Eu zic ca arata binisor... Are o alura pre Sith Wars... Cred...

9. AK-610

AK-610 Jedi Master star 3

Registered:
    Oct 27, 2004
    Diverta (Unirea)

Singura noutate :

ROTS Audiobook ... 4 CD-uri ... 1 milion :rolleyes:

10. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Pentru cei ca mine, care nu mai calca pe sw.ro, despre ce e vorba?

11. Milena_Syan

Milena_Syan Jedi Master star 4

Registered:
    Sep 27, 2005
    Pai a zis asta:

In fine. Fiecare cu parerea lui. Si Simas are dreptate intr-un fel.

Sergiu, cand poti sa mai faci rost de sabii Hasbro? As vrea si eu una rezistenta (nu am de gand sa bat un cal cu ea, doar pe frate-miu daca face figuri :D )

12. _darthvalek_

Registered:
    Nov 22, 2005
  13. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Sabiile mele, ma refer la Hasbro, mi-au venit cadou din SUA respectiv Canada. Sunt mai ieftine decat cele cu efecte din cate am inteles. Daca totusi veti dori si voi din astea, dupa Sarbatori ii pot ruga pe Edmund sau Marsh sa-mi caute si sa-mi trimita.

Cu ei e putin mai simplu :) ca in proportie de 80% din cazuri le trimit banii dupa ce au cumparat obiectele si dupa ce le-au trimis spre mine. Doar ca trebuie sa stiti ca nu sunt multe modele din astea solide, adica au mai multe tipuri de lama insa nu foarte multe tipuri de manere, asa ca nu stiu daca veti gasi maner de Yoda sau Saesee Tiin etc.

Pana in ianuarie-februarie sa va ganditi si mai vorbim.

14. _darthvalek_

Registered:
    Nov 22, 2005
    Am luat de pe net soundtrackul de la sStarWars episode 3...poate cineva il vrea...sa imi deie un pm [face_peace]

15. TheOneChosen

TheOneChosen Jedi Youngling star 2

Registered:
    Jul 3, 2005
    ...si eu am vreau,nu ma deranjeaza ca nu au efecte.. chiar ma bucur ca sunt mai rezistente.. dar..sa ne mai amintesti si in ianuarie-februarie sa mai vb.

16. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Voi trece azi pe la Obor, uneori am noroc chior.

17. kowak_criminal

kowak_criminal Jedi Youngling

Registered:
    Mar 22, 2005
    La Cluj, la magazinul Central, la raionul Jucarii au aparut de curand 3 produse SW:
    1. Sabia lui Obi din SW3:ROTS aprox. 2.260.000 lei
    2. Anakin Skywalker - figurina din seria Force Battlers (cu mana mecanica si sabie laser)- e figurina format mare iar Anakin seamana mai mult cu felul in care arata in desenele animate decat in film - aprox. 995.000 lei
    3. Obi Wan si reptila (Boga?) din SW3:ROTS (figurine ceva mai mici cu articulatii, mai ales reptila care are si un fel de mecanism ascuns cu ajutorul caruia face un salt sau cam asa ceva (?))- aprox. 1.300.000 -1.400.000 lei.

Tot la Cluj, la Diverta, plin de carti SW in romana si in engleza. Totusi, cele in engleza sunt in jur de 7$ buc. ca pret pt. USA si costa intre 300.000 si 400.000 lei (unele titluri sunt chiar sub 300.000 lei) la noi, nu 500.000 lei cum spunea cineva tot in topic-ul asta. Plus audi-book-ul SW3:ROTS pe cd-uri, intr-adevar la aprox. 1.000.000 lei. La noi se mai gasesc la Selgros si comicsuri SW la aprox. 43.000 lei numarul numai ca sunt in lb. maghiara.

Tot la magazinul Central, la Media Galaxy, se vinde SW3:ROTS pe 2 dvd-uri la 590.000 lei.

18. kowak_criminal

kowak_criminal Jedi Youngling

Registered:
    Mar 22, 2005
    Nu e chiar pe tema exacta a topic-ului sau thread-ului (?) dar poate va ajuta.
    www.actionfigures.ro face niscaiva reduceri de Craciun. Exista 2 sectiuni interesante, una se numeste Star Wars si una Star Wars episodul III cu oferte diferite. Vedeti, poate va gasiti ceva ce sa va convina si ca pret.

19. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Stim despre Actionfigures.ro. Am si comandat de la ei si a fost ok. Au obiecte interesante, insa nu-si reinnoiesc stocul, nici daca au cerere pt. un produs anume => puncte in minus acordate de catre mine ca si client.

20. mara_alexia

Registered:
    Oct 29, 2004
    Si eu am fost ieri la Selgros si am vazut figurine cu Anakin, Obi-Wan, Darth Vader si Grievous la 916.000, si sabiile lui Obi-Wan si Anakin la 2.000.000...
    Sa nu va mai aud ca va plangeti ca nu exista si la noi obiecte Star Wars! ;)

21. Vic_Astro

Vic_Astro Jedi Master star 3

Registered:
    Jul 25, 2005
    Am gasit azi in Bucuresti iarna de pe Hoth. Grabiti'va, ca e gratis! :D

22. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Nu sunt cumva figurine Force Battlers? Exact ca si cele vazute de mine la fosta benzinarie Shell (acum Mol) sau cum gasim pe actionfigures.ro. Daca da, atunci sa se speele cu ele pe cap. Arata ca lampa lui Duda [face_sick]

23. mara_alexia

Registered:
    Oct 29, 2004
    Da, din alea sunt, dar mie figurina lui Grievous chiar mi-a placut. Si Vader arata binisor (well, cat de bine poate arata Vader :D).

24. sergiurusu

Registered:
    May 30, 2001
    Au picioarele si mainile ca bolovaniio_O . Parca-s din desene animate... De ce naiaba nu aduc action figures sau alte lucruri SW. SI MAI IEFTINE!!!! Acelasi Vader il pot lua din SUA mai ieftin doar ca romanasii nostri vor sa prinda fraierul si sa-l puna sa dea banu'.

25. Vic_Astro

Vic_Astro Jedi Master star 3

Registered:
    Jul 25, 2005
    Ferengi style ;)

Thread Status:
Not open for further replies.