L-am luat de la Carrefour... acum nu stiu exact daca mai au pentru ca inca mai este in vigoare promotia cu 40% reducere la jucarii. Ieri cel putin era haos, abia puneau cutiile pe raft si in 10 min. trebuia sa aduca altele. Chiar m-am bucurat cand am vazut cati copii isi cumparau jucarii SW (in special X-Wing-uri LEGO). Poate poti sa rogi pe cineva care vine la intalnire sa iti cumpere un Maul daca nu ai Carrefour prin apropiere...
Nu stiu pe unde as putea posta articolul asta asa ca il pun aici : http://www.gandul.info/magazin/stua...lui-yoda-din-star-wars-a-murit-video-10548967
"Today's Star Wars Awesome: Life-size LEGO X-Wing. Made from over 5 million bricks. With engines that light up and make cool spaceship WOOSH sounds. Now I've seen everything."
Ultima achizitie & the whole collection (ce a aparut in Romania) + 3 magneti dintr-o colectie mai veche: Nu ma dau in vant dupa "n" magneti pe frigider, dar astia sunt prea cool ca sa nu ii pun Acum trebuie doar sa gasesc o configuratie in care sa arate cat de cat decent...
Apropo de videoclipul postat de AK in thread-ul celalalt, asta l-am primit de ziua mea acum vreo 3 ani de la sotul meu:
Foarte tare! LEGO+STAR WARS=WIN Eu daca dau si anul asta in mintea copiilor as vrea sa imi iau chestia asta: